Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 707
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.
Освен 6 евро за транспорт, към поръчката ми калкулираха още 7,33 евро за допълнителни разноски. Това на всички поръчки ли го правят или просто са разбрали, че нищо не им разбирам от езика и са ме пуснали по пързалката?

# 121
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.
Освен 6 евро за транспорт, към поръчката ми калкулираха още 7,33 евро за допълнителни разноски. Това на всички поръчки ли го правят или просто са разбрали, че нищо не им разбирам от езика и са ме пуснали по пързалката?
За съжаление са разбрали. За франкофоните правят 10 до 40 % отстъпка. Затова Фейтлес дава такъв зор да си извади карта.

# 122
Гадове. Да влачат.

Аз поръчах пробно по един артикул дамско, мъжко, момчешко и бебешко - за момиченце - общо взето от цялата гама, както и една дамска чанта, за която не схванах от какъв мат'риал е, ама като дойде, ще стане ясно.

Ако не съм нацелила номерата, ще има повторение  Grinning

# 123
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.
За съжаление са разбрали. За франкофоните правят 10 до 40 % отстъпка. Затова Фейтлес дава такъв зор да си извади карта.
Я???Това сериозно ли бе? Наистина не знаех. Embarassed
Аз днес не успях да отида до ПИБ, обаче утре ще се емна, имат в МОЛ-а офис, който бачкал до 22 часа.

# 124
Гадове. Да влачат.

Аз поръчах пробно по един артикул дамско, мъжко, момчешко и бебешко - за момиченце - общо взето от цялата гама, както и една дамска чанта, за която не схванах от какъв мат'риал е, ама като дойде, ще стане ясно.

Ако не съм нацелила номерата, ще има повторение  Grinning
Значи.... тези 10 %, които начисляват, се компенсират от detax-a на тяхното ДДС,което е пак някъде толкова и в карайна сметка сумата не се променя. Плащаш отгоре само 5-те евро  транспорт.

# 125
Все тая ми е.
Сега си сядам на д-то и почвам да си чакам поръчките, че нямам търпение да видя какво ще излезе.

# 126
Здравейте!Тъй като се регистрирах благодарение на вас, и пак благодарение на вас успях да се оправя с начина на плащане, ми се ще да споделя.Направих поръчката на 04-03-07 и днес 16-03-07 вече пристигна.Взех дрешки само за децата и мога да кажа, че р-р 114 и 134 напълно съвпаднаха с техните мерки.Много ми харесват и блузките и дънките.Изобщо съм много доволна.

# 127
Ами-честито, следващият път- да поръчаш и за себе си нещо:-О)

# 128
 Hug Монда Момичета днес сутринта получих известието и след малко тръгвам за пощата. Ще докладвам  Wink

# 129
А то на практика пристига като колет в пощата и трябва да си го потърсиш, нали така? Peace

# 130
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.

всъщност къде по пързалката е най- вероятно да хванат че нищо не чувам от френския Thinking

# 131
А то на практика пристига като колет в пощата и трябва да си го потърсиш, нали така? Peace
Получаваш покана за колет у вас и отиваш да си го получиш в пощата.
всъщност къде по пързалката е най- вероятно да хванат че нищо не чувам от френския Thinking
Никъде Laughing

# 132
Бързо да докладвам според мерките в сайта излизам 38 номер а гръдната ми е в горната граница на 36. Поръчах 1 потник 1 буза и 1 панталон и всичко 36 номер защото от панталона нямаше 38. Притеснявах се за панталона дали няма да ми е малък, а той даже леко свободен  #Crazy иначе потника ми заспа а блузата ми е леко широчка но той модела и е така. Като цяло съм доволна и щастлива и когато имам възможност пак ще поръчам  Peace

# 133
Хайде честито и със здраве да си ги носиш:-)

# 134
Получаваш покана за колет у вас и отиваш да си го получиш в пощата.
Никъде Laughing

дето се вика, на късмет може да имам допълнителни разходи, а може и да нямам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт