Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 770
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Разкошни са екипчетата, кви пари?

По принцип 38 евро, сега ги дават за 30.
Белгийският Ла Редут е още по-евтин за повечето неща. Бях взела една рокля за Дуци, тук струваше 23 евро, а във Франция 54  Rolling Eyes

# 136
а в белгийския на фламандски ли е? може ли линк? Peace

# 137
Има и френски, и фламандски. Нямат обаче доставка до други държави, само за тук е.
Ето

# 138
А то на практика пристига като колет в пощата и трябва да си го потърсиш, нали така? Peace
Получаваш покана за колет у вас и отиваш да си го получиш в пощата.
всъщност къде по пързалката е най- вероятно да хванат че нищо не чувам от френския Thinking
Никъде Laughing
дето се вика, на късмет може да имам допълнителни разходи, а може и да нямам Mr. Green
не-няма такова нещо. Има си ги винаги допълнителните разходи, но също така се отчислява и ДДС и цената на стоките не се променя.

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 11:32 от monda

# 139
Има и френски, и фламандски. Нямат обаче доставка до други държави, само за тук е.
Ето
миси  bouquet

# 140
Явно е точно това. Току - що намерих обяснение за тоя код:
Цитат
It is a number which appears in the back of your bank card, it makes it possible to increase the safety of the payments on line. One should indicate only the last 3 figures of the number located at the back of your bank card.

Точно така! Последните 3 цифри от този номер са т.нар. security code. Не всички карти имат такъв и мисля че става поръчката и без кода, но ако имате такъв номер по-добре винаги го попълвайте.   bouquet

# 141
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.
Освен 6 евро за транспорт, към поръчката ми калкулираха още 7,33 евро за допълнителни разноски. Това на всички поръчки ли го правят или просто са разбрали, че нищо не им разбирам от езика и са ме пуснали по пързалката?
За съжаление са разбрали. За франкофоните правят 10 до 40 % отстъпка. Затова Фейтлес дава такъв зор да си извади карта.

Мондаааааа! rotfImbo newsm10

# 142
  • Sofia
Мерси, Кларис.

Имам още едно питане.
Освен 6 евро за транспорт, към поръчката ми калкулираха още 7,33 евро за допълнителни разноски. Това на всички поръчки ли го правят или просто са разбрали, че нищо не им разбирам от езика и са ме пуснали по пързалката?
За съжаление са разбрали. За франкофоните правят 10 до 40 % отстъпка. Затова Фейтлес дава такъв зор да си извади карта.
Тя Монда се опита да ме направи франкофонка, ама аз, не, та не, Спаска била! А сега ще си плащам като поп rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 143
Момичета някой скоро ще прави ли поръ4ка, няма все още карта а съм си харесала една ризка  Embarassed ще си поделим пощ . разходи  Whistling  Laughing

# 144
  • София
Dendy, аз ще пускам, но съм на ръба да поръчам 25продукта, а повече не може, та ако са по-малко ще те включа  Wink изпрати ми на ЛС линк, размер и цвят  Hug

А сега и проблема... имам оферта, но нещо явно не правя като хората, излиза ми
"Promo non applicable. Revoir les conditions d'attribution"

ето и офертата:

Като отдолу пише:
* Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55? d'achats facturés sur les pages et boutiques de laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER sur la collection Printemps été 2007 de la Redoute sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

** La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : 15 ?). La livraison s’entend dès la participation aux frais de traitement du colis.

В момента стойността и е над 150?, та въпроса ми е, защо да не приложима промоцията  newsm78

# 145
Момичета,нужна ми е малко помощ.Опитвам се да се регистрирам в ЛаРедут,но незнам какво да напиша на Code postal (5 chiffres) *,нали пише 5 цифри,а в БГ кодовете са с по 4 цифри  newsm78

# 146
  • София
Момичета,нужна ми е малко помощ.Опитвам се да се регистрирам в ЛаРедут,но незнам какво да напиша на Code postal (5 chiffres) *,нали пише 5 цифри,а в БГ кодовете са с по 4 цифри  newsm78

Не помня да съм имала проблем с пощенския код  newsm78
Не ти ли приема 4 цифри?

# 147
прие ми го,аз като видях,че пише 5 и се отказах без да пробвам  Grinning

# 148
Дами, имам питане-аз също сега си оформямпоръчка и съм си харесала доста неща.Чакам другата седмица да пуснем заплатите Sunglasses.Едното нещо е спортен панталон.Но не мога да се ориентирам с този френски-пише дължина 90 см.Откъде е премерено това.Аз съм доста висока и ако е цялата дължина от кръста това ми е много малко.А за крачоли само-пък е много..??Помагайте ако някой се ориентира в тази френска номерация.Благодаря предварително на всички.Апропо аз имам дебитна карта Виза и без НИКАКВИ проблеми си плащам с нея в Ягодка.Няма никакви такси за транзакциите-наистина!!!

# 149
Здравейте!

Вчера се регистрирах и аз защото също се запалих. Всичко изглеждаше наред. Получих и мейл с данните по регистрацията. Днес обаче реших да пусна поръчка, но не мога да вляза. постоянно ми изписва че има грешка в и-меила или паролата, а аз дори ги копирах от писмото което ми пратиха Sad

Някой знае ли на какво се дължи това Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт