Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 808
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
има да много намаления, аз нямам търпение да си извадя карта, ама вземат 5-6 евро доставка и май ДДС слагат, така че ако е за една блузка не си струва Laughing

# 166
ама вземат 5-6 евро доставка и май ДДС слагат, така че ако е за една блузка не си струва Laughing

5 евро взимат и за доставка в самата държава, така че за 2000км е добре  Wink
ДДС не се слага  Naughty
Но по принцип Ла Редут са доста скъпарски и нищо особено  Rolling Eyes

# 167
За една блузка определено не си струва, но ако са 5 блузи и 5 панталона (примерно Grinning).....Peace

# 168
ама вземат 5-6 евро доставка и май ДДС слагат, така че ако е за една блузка не си струва Laughing

5 евро взимат и за доставка в самата държава, така че за 2000км е добре  Wink
ДДС не се слага  Naughty
Но по принцип Ла Редут са доста скъпарски и нищо особено  Rolling Eyes
значи някакви други разходи има освен тези 5 евро Thinking

# 169
По приницп няма. Какво пише за тези други разходи?

# 170
По приницп няма. Какво пише за тези други разходи?
Абе има си-ето линка

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172728.msg3461199#msg3461199

Тук Хапката говори за някакви около 7 евро-май за оформянето на пратката, ако не се лъжа, иде реч. newsm78

# 171
Линка е за нещо за франкофоните, дето не е сериозно  Wink

# 172
Линка е за нещо за франкофоните, дето не е сериозно  Wink
Не, Блонди, Хапката и преди това беше споменала за тия пари, ако не ме лъже паметта.
Абе нека Монда да каже.  bouquet

# 173
Е, какви са тези пари? Повечето поръчали са си платили само 5-те евро за доставка. Не може на едни да ги искат, на други не. Отивам да чета отначало за какво става въпорс.

# 174
Върху стойността на поръчката се начисляват 10% за обработка, след това се сваля френското ддс (но само от номинала на поръчката) и се добавят 5 евро транспортни разходи. Малко странна схема и не съвсем коректна, но разликата е в наш ущърб за не повече от 1 евро - преживява се.

Това е единственото обяснение, което намирам, но става дума за около 1 евро. Може би зависи от крайната сума, не знам, вижда ми се странно, може и така да е.

# 175
Момичета,веднага след като направиш поръчката ли ти дърпат паричките от картата?
P.S. А и да питам отваря ли ви се Продавалника или само при мен има проблем?

# 176
Момичета,веднага след като направиш поръчката ли ти дърпат паричките от картата?

Зависи дали имат на склад продуктите. За някои срокът е седмица, две или три. Това означава, че те ги поръват някъде и докато не дойдат при тях, не ти дърпат парите. Ако ги има обаче и ти ги приготвят, взимат парите преди да го изпратят. Така знаеш, че със сигурност ще дойдат.

# 177
desex, аз поръчах вечерта късно, към 1.30, на сутринта видях, че са си дръпнали парите Peace
P.S.Продавалника никакъв го няма Confused

# 178
добре значи няма допълнителни разходи, освен 5-6 евро Thinking, аз останах с друго впечатление вчера, а продавалника и аз немога да го отворя Rolling Eyes

# 179
Az obache imam 2 sluchaq,v koito daden produkt go bqh platila,ima6e go vyv fakturata,a ne gi polu4ih.Kazaha mi,4e gi nqmat v nali4nost,no ve4e mesec ne sa Mi vyrnali parite.Sy6to taka redovno mi obyrkvat nomeraciite na detskite drehi.

Общи условия

Активация на акаунт