Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 356
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, може ли мнение за хубава маска за суха коса? Хидратираща или рипеър? От коя сте доволни?

# 121
Аз като бях в Гърция си взех ‘някакъв балсам, да има там’ на Балеа. Още първия път останах очарована. Ето този :
Даже ме подсети да си взема пак като ми свърши маската.

Единственият минус лично за мен е малкото количество.

# 122
съвсем случайно попаднах на ланбена и крема, който се нанася за черни точки и след това се покрива с листче, беше около 5 лв и почиства много добре порите ми.

# 123
  • Свети Влас
Много съм доволна от тази маска
Planeta Organic Rich Hair Mask Organic Shea ( тази обаче не е много евтина )

За суха коса препръчвам маска с арганово масло също.

# 124
4в1 маските на Глис препоръчвам аз. Синята е точно хидратираща, другите 2 са пак за суха и увредена коса.

# 125
Аз доколкото знам тези маски тип отлепващи не са много добре за кожата и спрях да ги ползвам. Иначе най-доброто нещо за черни точки е било домашната черна маска, но трябва да се направи точно съотношение в продуктите, за да стане отлепваща. Макар и да не стане за отлепване, а само за намазване и измиване пак си почистваше добре порите, когато я правех.

# 126
  • Deutschland
Аз си купих почти половин килограм маска Пантен smooth. Нямаше малки разфасовки. Понеже не бях сама в ДМ, а с децата, отплеснах се и забравих да погледна за дълбоко почистващият шампоан на Балеа. Моля, ако някой е пробвал в реформулирания му вид с ментол, да каже хубав ли е. Благодаря.

# 127
Променили ли са го дълбокопочистващия? Хубаво че каза, в списъка ми е за пазаруване, тия дни ще ходя че имам талон за рожден ден и това щеше да е едното което да заредя. Не го ползвам постоянно, естествено, но държа по един такъв за от време на време.
Дано се включи някой скоро, преди да съм отишла Grinning Че аз и да го взема все пак, имам недовършена туба и нямаше скоро да ти кажа отзив Grinning

# 128
  • Deutschland
Добавили са ментол към състава. Не знам. Ако е развален, ще е много жалко.

# 129
Аз имам кофти опит с влюбването в даден продукт. Взема си го 1-2 пъти и сменят опаковка, състав, абе всичко. Изпатих си с първия бб крем на гарниер, формулата беше топ за моята кожа. Смениха опаковка, консистенция, състав, не знам и аз какво още и седеше ужасно. После една спирала на флормар беше всичко в едно или нещо подобно. Уникална. Точно два пъти я взех и изчезна.
Сега не смея да си захаресам в повече продукт.
Кому е нужно да го правят това 🤨 като искат да вкарат нещо ново да си направят нов продукт и толкова.

# 130
Аз точно с на ДМ продуктите просто съм хвърлила кърпите... Изкарат нещо хубаво, купя си го 1-2 пъти и после... всичко свърши Grinning Изчезва за дълги периоди или пък изобщо не се появява повече.  Имат си и неща, които си ги поддържат, разбира се. Но от техните собствени марки наистина да не смее човек да си хареса нещо. Никога не чакам техен продукт да ми свърши преди да купя пак, не се знае дали няма да трябва да му търся заместител Grinning

# 131
Здравейте Simple Smile Имате ли препоръки за нещо, за третиране на целулита? Което сте ползвали и работи Simple Smile

Третирах бедрата с утайка от кафе (пия шварц кафе и събирам утайката, и я ползвам като изсъхне) докато съм под душа, наистина имаше ефект, но съвсем забрафих за частта където е на задната им част, на бедрото и точно под дупето :/

А там е малко по-трудно да се търка това кафе и търся кремове и подобни.

Това е страхотно на Cocosolis

# 132
Аз имам от новия ДПШ, миналата седмица го ползвах и ми хареса, добре ми беше косата след това. Имала съм и стария, но разлики не знам има ли, защото преди доста време го ползвах, тъй като нямаше зареждане при нас.

# 133
  • София
В търсене съм на балсам за устни - да не лепне и да не размазва червилото отдолу, но да хидратира изключително много. Не е нужно да е от най-бюджетните ако върши работа.

# 134
  • Свети Влас
Аз съм доволна от Velnea, че Невея много скъпи

Общи условия

Активация на акаунт