Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 378
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Балсимите на Хармония са страхотни . Мазнички хидратиращи ,много хубави ❤️в ли ги има. аз си взех 3 вида от тях.

# 136
  • Свети Влас
Да и те са хубави.

# 137
  • София
Балсамите за устни на Labello са страхотни и според мен няма да размажат червило отдолу.

# 138
Моля за препоръка за балсами, маски, серуми с отмиване и без отминване за суха, рядка коса, по възможност без масла, че супер много отежняват косата ми. Като слама е в момента, идея си нямам къде да се насоча. Ниска порьозност. Може и да не са евтини, няма да е проблем.

Ползвам два шампоана на Давинес, там работата е добре. Ама за след това, просто идея си нямам, а хич не обичам да купувам и после да се чудя какво да го правя или на кой да го подаря...

# 139
  • Свети Влас
На мен много ми харесаха кристалите на Евтерпа, без отмиване са
https://evterpa.eu/kristali-za-kosa-s-keratinizglajdasht-krem-za … -keratin-793.html

# 140
  • София
“Храните” за коса на Garnier - при измиване като балсам, веднъж седмично като маска. Най-подхранваща е тази с банан.

# 141
  • София
Моля за препоръка за балсами, маски, серуми с отмиване и без отминване за суха, рядка коса, по възможност без масла, че супер много отежняват косата ми. Като слама е в момента, идея си нямам къде да се насоча. Ниска порьозност. Може и да не са евтини, няма да е проблем.

Ползвам два шампоана на Давинес, там работата е добре. Ама за след това, просто идея си нямам, а хич не обичам да купувам и после да се чудя какво да го правя или на кой да го подаря...

Аз съм много доволна от това. Косата става по-мека, лесна за разресване и подхранена, не омазнява.

Благодаря за препоръките за балсам, и Нивеа съм ползвала, и Velnea, обаче като ги сложа над червило, стоят като сухи, не усещам да хидратират, та затова реших да сменя марките.

# 142

Аз съм много доволна от това. Косата става по-мека, лесна за разресване и подхранена, не омазнява.

Благодаря за препоръките за балсам, и Нивеа съм ползвала, и Velnea, обаче като ги сложа над червило, стоят като сухи, не усещам да хидратират, та затова реших да сменя марките.
Пробвай взк стик балсама / има и в кутийка, но не обичам да бъркам в тях като цяло, но ти може да пробваш.

# 143

Като цяло съм доволна от тези два продукта за лице, под 10 лв са. Едното е хайлайтър, другото е подобно на тониращ крем. По принцип рядко купувам козметика от такъв ценови клас, но има и читави продукти.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 00:30 от Borqna Sto 771419

# 144
Здравейте, в търсене съм на нещо с маслена основа за махане на грим и слънцезащита. Последно си купих от ДМ, но имам чувството, че от него ми стават пъпки, може и да греша, но така го усещам.
Благодаря ви предварително.

# 145
  • София
Аз използвам тази мицеларна вода на Garnier - https://www.notino.bg/pregledi/garnier/skin-cleansing-dvufazna-m … ZFsgaAg4UEALw_wcB

# 146

Пробвай на Avene cold cream страхотен е

# 147
Може да пробваш балсама за махане на грим зеро или на балеа, аз лично не си падам по толкова мазни неща по лицето си. Първо премахвам малко от грима с мокри кърпички, после си напоявам с двуфазна мицеларна, в момента съм с биотен, маха ми водоустойчив грим без проблеми. Като първо оставям малко на едното око да се понакисне спирала и сенки и почвам да търкам. И накрая вече с някаква измивна пяна или гел. Почиства се много добре.

# 148
Аз съм доволна от тази интимна пяна, но нещо изчезна. Някой дали я е засичал в магазин на Лили/ДМ в София?

# 149
Интимна пяна ползвам от септември Гинексид и още има. В началото се дърпах да я взема, ама откакто я ползвам съм много доволна колко е икономична.
Иначе преди ползвах на Евелин СОС гела. Ама той ми свършваше за два месеца макс. Дефакто като си сметна сумата за единия продукт и сумата за другия, ама няколко опаковки..

Общи условия

Активация на акаунт