Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 560
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Аз лично читав коректор за под очите не съм намерила. Все ми се събира по бръчките и е сухо. С фдт сякаш по-бива.
Сухо не ми е, но просто там кожата не стои неподвижна и си ми се събира във фини линийки. Дори не е и да имам бръчки още, а и така си ми ставаше и на 20 като бях ако е там въпросът. Независимо коректор или ФДТ и дали е по-течен или по-гъст като консистенция.

# 181
Ако търсите коректор, който не си личи, когато сте без грим, мога да препоръчам Revlon Colorstay. На времето го купих, защото беше единственият в магазина, който не е по-тъмен от кожата ми, но се оказа идеален за нуждите ми- хем прикрива тъмнината около очите, хем изглежда като гола кожа. Подарих и на майка ми, защото сме с подобни кожи- и на нея стои така естествено.
https://shop.lillydrogerie.bg/conf-revlon-0001

# 182
Аз лично читав коректор за под очите не съм намерила. Все ми се събира по бръчките и е сухо. С фдт сякаш по-бива.
Същата работа и при мен! Коректор ползвам само във вътрешния ъгъл на окото, иначе съм си взела фдт EL hydra rescue /не е за тази тема обаче/ и го ползвам с гъбка като коректор.
Ако някой е открил такова чудо, което не се събира във линиите, дори и да не е бюджетен, ще се радвам на препоръка.Simple Smile

# 183

Минавам да се похваля.
Значи, започнах новмври да ползвам бонилаш. Супер, ама ми направи чувствителни клепачите, станаха оцветени кафеникаво оранжеви и ме сърбяха, пареха. Мислех да си довърша опаковката и да спирам. Обаче разбрах, че съм бременна и това беше първото нещо, което хвърлих в коша.
От тогава ползвам този серум  wibo 2in1

Октомври и ноември бях с миглопластика и като ги свалих миглите ми бяха къси и рехави.
Серумът го ползвам сутрин / вечер / когато се сетя. Предимно вечер. И преди го бях ползвала, но не виждах ефект. Сега се вижда и то доста.
Спиралата е на Есенс принцесс розовата.

# 184
# 185

Искрено съм изненадана от този бутер за тяло. Идеален е сега за студеното време, много приятно се усеща на кожата, харесва ми как мирише. Съставът е добре в сравнение с други. Със сигурност ще купя пак. Лидл ме изненадаха много

# 186
Изхабила съм няколко опаковки. Слаб е като пилинг, но е много добър като серум под крем.

# 187
Здравейте, някой да ползва козметиката на Skincyclopedia? Доволни сте и от кой продукт? Сега я забелязах, но ми се струва доста евтина, при този не толкова лош състав Flushed.

# 188
  • София
Аз използвам пачовете им  за очи, доволна съм.

# 189
Здравейте, някой да ползва козметиката на Skincyclopedia? Доволни сте и от кой продукт? Сега я забелязах, но ми се струва доста евтина, при този не толкова лош състав Flushed.
Ползвам доста неща на марката, много съм доволна. Ретинола е на тази марка, с него започнах ( сега съм го спряла заради бременност), но все още ползвам ниацинамид и сега си взех серамифи, доволна съм.
Качествени продукти са, може да следите Аргир какви продукти показва и то бюджетни.

# 190
Аз използвам пачовете им  за очи, доволна съм.
От тези в розовата кутия или еднократните на Skincyclopedia си доволна?

# 191
Да и аз съм за Skyncyclopedia 10  от 10 🫶🫶ползвам хидрогел пачовете розови много са хубави и серумите също ❤️

# 192
  • София
CoCoMilk,розовите.

# 193
Споделям два много хубави хайлайтъра на Catrice:
Този:
Скрит текст:
- достатъчно пигментиран е, така че се забелязва и няма нужда да се слага по много. Има го в три нюанса. Издържа на лицето, аз слагам сутрин и повече нямам нужда да подновявам.
Този също е хубав, но не го ползвам за ежедневието:
Скрит текст:

# 194
  • София
За косопад съм много доволна от серията на доктор Чернев. Точно месец използване и забравих.

Общи условия

Активация на акаунт