Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
За косопад взех тоника на Парусан.
Не знам дали е от него, защото го ползвам от дъжд на вятър, а и доста време отлежа в шкафа, но в последно време почти не ми пада косата.

# 196
За косопад взех тоника на Парусан.
Не знам дали е от него, защото го ползвам от дъжд на вятър, а и доста време отлежа в шкафа, но в последно време почти не ми пада косата.
Аз пък ползвах пяната на Парусан, но доста по-редовно. Определено има ефект.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:51 от Borqna Sto 771419

# 197
  • Sofia
Здравейте!
Ползвате ли кинезиоленти за лицето?
Тези които слагат по тялото при разни травми,навяхвания и т.н. същите ли са като тези за лице?
Искам да започна да ги ползвам.
Тази седмица има в Лидл.
Скрит текст:

# 198
  • Пловдив
А за какво се ползват на лицето???

# 199
Мисля, че не стават.За лице трябва да са по-фини.Някъде бях чела, че тези са силно лепящи.
Мистик,противобръчково.

# 200
  • София
А за какво се ползват на лицето???

На челото - против бръчки, които се образуват насън.
На устата - против бръчки, говорене насън и за да се диша през носа по време на сън.

# 201
Дами, някакви отзиви за трите продукта вдясно /и въобще серията Garnier keratin sos/? Отляво надясно са: крем без отмиване, спрей без отмиване, грижа с отмиване. Косата ми доста цъфти по краищата, усеща се груба на допир и съм  решила да пробвам. Взех ш-н и маска, сега се чудя кое от тези трите за начало.
Скрит текст:

П.П. В софармаси ги видях на доста намалени цени под тези. И тази и "храните" на Гарние също.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 19:36 от Miss_Kaprisse

# 202
Аз си ги купих тези ленти преди малко. За друго ще ги ползвам, но тази цена е много добра. Преди 3 седмици се канех да поръчам само една лентичка от Мейкъп 2.5 см за 14 лева. Тук са 4 ролки х 5 см. Супер оферта! Сори че не мога да помогна с мнение за лице и тн, но тези могат да се режат ако има значение. Тоест стават по малки като размер.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 23:26 от Lale_Lili

# 203
Има някакви които се водят за лице специално, а дали и с какво са по-различни освен на размер... Поне аз и по-слабо лепило си представям, то това ще е приключение с отлепването иначе. Точно сутринта, преди да се покажеш пред хора, не се очаква да си направиш червени петна от дърпането на тия неща.

# 204
Ползвам такива ленти, но на лицето не бих си сложила, ако не са специално предназначени за лице. Много силно е лепилото, а ММ от лидълските точно направи много силна реакция.

# 205
Е, то се пробва първо другаде как ще реагира кожата, както и с нова козметика. Някои реагират и на лейкопласт така и съответно не могат всякакъв да ползват, хем не е на лицето.
Но да, силничко залепват, не си представям сутрин какво дърпане на муцунката във всички посоки би настанало Grinning

# 206
Определено трябва да се внимава кои ленти са за лице и кои за тяло. Според мен тези от Лидл са определено за тяло. Лепилото е бетон. Предните, които ползвах бяха ми дадени от козметичен салон, лепилото не държеше и 2 часа. С тези от Лидл съм бетон и така и ми трябва, така че съм много доволна от тях.

# 207
Е как 2 часа, нали тия за лице са направени да се олепиш с тях и да легнеш да спиш така?

# 208
Момичета, здравейте моля да ми препоръчате някаква хубава основа за грим или праймър, ако ползвате такива от бюджетните продукти. Кожата ми е смесена, склонна към омазняване в Т-зоната.

# 209
Здравейте някой доволен от слънцезащитен на Микса?

Общи условия

Активация на акаунт