Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 624
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Това мазно серумче преди крем ли да нанасям?

# 391
  • Mediterraneo
Да.

# 392
  • София
Благодаря,  Тарталета.
Отивам да се омажа и дано попие това чудо и не се изпраща.

# 393
  • София
И аз тоник не ползвам, но освен хидратиращи крем, слагам допълнително слънцезащита. Остави това, че кремът ти има. Те скоро ще ни убеждават, че всичките стъпки могат да се постигнат с едно фланконче All in One.

И аз много се чудя дали да не взема и слънцезащита да мажа отгоре и все ме е страх да не лъсна на тиган... От около две години полагам по-старателни грижи за кожата и още изграждам рутина.

# 394
Sunshine_Reggea ,вече няма нужда от дневен крем след като се слага слънцезащита. Няма нужда от 100 продукта и да се утежнява кожата на лицето.
Винаги след серумът ми за лице слагам околоочен и после слънцезащита ,защото самата слънцезащита е с хидратация и няма нужда от дневен крем за лице.
А дневният крем за лице със слънцезащита не означава ,че е достатъчен за да предпази от слънцето по простата причина ,че слънцезащита се нанася минимум на един пръст по дължина за лицето да не кажа 2. Дневен крем никой не нанася по два пръста ,защото не е необходимо.
От години не ползвам дневен крем за лице ,защото утежнява и без това склонната ми към омазняване кожа.
От години такава ми е сутрешната рутина и кожата ми изглежда чудесно.
Колкото по-простичко ,толкова по-добре.

# 395
В Сефора ми подариха тоник на Ланеж хидратиращ ли е незнам, но е просто уникален продукт. До сега не съм ползвала толкова хубав тоник, страххотно хидратира, попива бързо, уникален е. Влиза в списъка с любими вече.

# 396
В Сефора ми подариха тоник на Ланеж хидратиращ ли е незнам, но е просто уникален продукт. До сега не съм ползвала толкова хубав тоник, страххотно хидратира, попива бързо, уникален е. Влиза в списъка с любими вече.
Може ли снимка на тоника?

# 397
Като цяло от мокро/течно към гъсто се нанасят нещата.
Аз не ползвам сега тонери, но ползвам лавандулова, розова вода и прочее, даже по няколко пъти на ден, много ме освежават😊 ползвам ги и при приготвяне на маски за лице и коса.
Слънцезащита ако слагам, не слагам крем отгоре, моята си хидратира, на Скинциклопедия с ниацинамид е(има и с хиалуронова киселина, но аз избрах ниац).

# 398
  • София
Sunshine_Reggea ,вече няма нужда от дневен крем след като се слага слънцезащита. Няма нужда от 100 продукта и да се утежнява кожата на лицето.
...
Нямате нужда Вие, с Вашата кожа и слънцезащита. Тази, която за мен върши работа, за съжаление ми изсушава и колкото и да не ми е приятно, под нея слагам  крем. В много редки случаи мога да си позволя само серум.
За горещините ползвам лек дневен крем, тип гел.
Впрочем, винаги съм недоумявала как има дами, които слагат и ФДТ на гола кожа, ама явно им се получава. При мен е абсурд.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 22:01 от Льоня

# 399
  • Балчик
...
Нямате нужда Вие, с Вашата кожа и слънцезащита. Тази, която за мен върши работа, за съжаление ми изсушава и колкото и да не ми е приятно, под нея слагам  крем. В много редки случаи мога да си позволя само серум.
За горещините ползвам лек дневен крем, тип гел.
Впрочем, винаги съм недоумявала как има дами, които слагат и ФДТ на гола кожа, ама явно им се получава. При мен е абсурд.
Аз съм от тези, които с нищо не си подготвят кожата преди ФДТ, а когато съм го правила, гримът ми се е разтекъл до час.....знам че звучи почти скандално, но за мен това работи. Над 45 години съм и кожата на лицето  ми е в много добро състояние. През последните две години използвам повече ББ кремове. Не използвам кремове - нощни дневни, серуми и/или др. Вода, само с вода се поддържам.

# 400
Аз преди да забременея ми беше напълно достатъчно грима да сложа на чисто лице или най-много база и то матираща. После запечатвах с пудра, слагах и фиксиращ спрей и пак нещо лъсвах, та имах нужда от пудра да нося в мен.
Сега като съм бременна кожата ми стана по-към нормална, различно е за мен, но слагам крем, база (хидратираща вече) и само фон дьо тена, не слагам пудра и не пръскам фиксиращ спрей и си стои доста непокътнато. Чак се учудвам някой път. 😀
Но според мен всеки си разбира нуждите на лицето. Но е хубаво да се хидратира, да.
Започнах и често да ползвам дълбоко хидратиращи кремове и шийт маски, много добре се чувствам. ☺

# 401
  • Mediterraneo
Аз понякога не слагам крем под слънцезащитата. Ако е много влажно навън, не понасям нищо и гледам да мина с минимално продукти. Юли и август, когато влагата тук е 99%, често излизам без абсолютно нищо по лицето си, не понасям наистина нищо, а когато е влажно, кожата ми като че ли се хидратира от въздуха, съвсем различно се чувства при влажност на 50 и 100%. И за тяло не ползвам нищо в най- влажните дни, кожата ми няма нужда.

# 402
Здравейте,
Относно слънцезащитата и лицето. В издирване съм на по-бюджетен дневен крем за лице, хидратиращ. Кожата ми е чуствителна. Не е мазна и ми е препоръчно да си нося кремче с фактор всекидневно. Но все пак искам да е крем за лице, не направо с слънцезащитен крем за лице за през лятото така да се каже.

Някой с опит и предложения?

# 403
Аз понякога не слагам крем под слънцезащитата. Ако е много влажно навън, не понасям нищо и гледам да мина с минимално продукти. Юли и август, когато влагата тук е 99%, често излизам без абсолютно нищо по лицето си, не понасям наистина нищо, а когато е влажно, кожата ми като че ли се хидратира от въздуха, съвсем различно се чувства при влажност на 50 и 100%. И за тяло не ползвам нищо в най- влажните дни, кожата ми няма нужда.

# 404
Да, желаех, конкретни препоръки Simple Smile за целогодишни, всекидневни кремове. Ако нямай има опит разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт