Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 632
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Моля препоръчайте ми пачове за пъпки. Минавам през purging от тазаротена, та са ми необходими. Благодаря!
Здравейте, дъщеря ми ползва тези пачове и много ги хвали:

# 376
  • София
На моите дъщери купувам тези. Доволни са от резултата.

# 377
Аз съм ползвала тези два вида.
Горните (по мое субективно усещане) имат по-силно лепило и са 2 размера.
Тези на VZK имат "дръжка" изрязана в пластмасовата подложка, която е мн удобна и хигиенична при отлепването от опаковката и съответно при залепването на кожата и бих ги препоръчала, но пише че не са налични онлайн.
https://shop.lillydrogerie.bg/p-pki-48-br
https://shop.lillydrogerie.bg/vzk-lepenki-protiv-p-pki-30br-531705

# 378
Аз съм ползвала различни лепенки и повечето абсолютно нищо не правят освен да са ми препятствие да чопля или стисна пъпката. И на Миша взимах и на още други марки. Не знам тези, които рекламираха в тик ток, дето ‘изсмукват’ гнойта дали вършат наистина работа.

# 379
Здравейте, обмислям покупката на фон дьо тен на марката Wet n Wild Bare Focus Niacinamide Skin Tint и/или Wet n Wild Bare Focus Tinted Hydrator. Търся си нещо леко, но покривно и тези ми се видяха такива. Някой да ги е ползвал? Имат ли силен мирис, че това ми е голям проблем? И с цветовете ми е малко тъмна Индия...общо взето всяка информация, ще ми е полезна!

# 380
И двата съм ползвала, и от двата съм доволна. По-лек за мен е скин тинта, другия е по-покривен. За протокола моята кожа е чувствителна със склонност към несъвършенства. Мирис не усещам, не са парфюмирани със сигурност.

# 381
И двата съм ползвала, и от двата съм доволна. По-лек за мен е скин тинта, другия е по-покривен. За протокола моята кожа е чувствителна със склонност към несъвършенства. Мирис не усещам, не са парфюмирани със сигурност.
Благодаря Ви! И моята кожа е такава. А какъв тон сте ползвали? Така като ги гледам онлайн и въобще не мога да се ориентирам какъв наистина е цвета. Моята кожа е бяла и доста суха, но много се зачервява.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 10:09 от malinakupina

# 382
Ако имате възможност ги тествайте в дм, иначе в нотино са на по-изгодна цена (в момента има и БД). И двата имат нюанс fair, предполагам ще ви пасне, щом ви е толкова светла кожата.

# 383
Подариха ми ексфолиращ тоник, но не знам как точно се ползва и кога точно се нанася.
Някой може ли да ми разясни ?

# 384
Няма ли си етикет с инструкции за употреба. Обикновенно не са ежедневно ползване, на чиста кожа с папучен тампон, но колко точно е честотата си зависи какъв е.

Подариха ми ексфолиращ тоник, но не знам как точно се ползва и кога точно се нанася.
Някой може ли да ми разясни ?

# 385
Пише, че може да се ползва сутрин и вечер, като не трябва да се втрива.
По скоро въпроса ми е, преди или след крем за лице трябва да се нанася

# 386
Тоник никога не е след крем, то няма логика да е.
Но поне на мен ми е странно че хем е ексфолиращ, хем ако искаш можело на лягане и на ставане да го слагаш... Предполагам че е нещо с доста слаби киселини, по-скоро за избистряне на тена.

# 387
Стъпките са: почистване, тоник, серум, крем, слънцезащита.

# 388
  • София
Стъпките са: почистване, тоник, серум, крем, слънцезащита.

Ох, и аз сега се уча. Засега тоник не съм вкарала, а кремът ми за лице е със слънцезащита...

# 389
  • Mediterraneo
И аз тоник не ползвам, но освен хидратиращи крем, слагам допълнително слънцезащита. Остави това, че кремът ти има. Те скоро ще ни убеждават, че всичките стъпки могат да се постигнат с едно фланконче All in One.

Общи условия

Активация на акаунт