Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 677
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
На Apivita и Aqua Beelicious гел-крема за лице също е много хубав.
Задължително ,ще го пробвам.
Благодаря за споделеното мнение! ☺️

# 361
  • София
Имам нужда от малко акъл.
Станах на 37 и се замислих дали да не добавя серум към грижата на лицето. Само че не ми се експериментира с нещо скъпо като за начало, та се чудя да пробвам ли някой бюджетен и какъв?

# 362
Станах на 37 и се замислих дали да не добавя серум към грижата на лицето. Само че не ми се експериментира с нещо скъпо като за начало, та се чудя да пробвам ли някой бюджетен и какъв?
Инофарм, Ревокс, Ординари, Скинциклопедия.
Аз от Скинциклопедията съм много доволна. Ползвала съм почти всякакви техни продукти, вкл и ретинола им с тях започнах, за съжаление го спрях заради бременността.
Има киселини, серумчета.
Балеа също имат бюджетни продукти.
Взк са една от любимата ми марка, в Лили са.
Може да ги провериш и според типа кожа да си избереш, една хиалуронова киселина най-малкото е чудесно начало.
После може да добавиш още нещо.

# 363
Момичета във Франция сме и немога буквално да се спра, днес купих тези неща, в пъти по-евтини от БГ. Направо съм в шок това на Авен беше 6.99 евро, на биодерма беше 10 евро, двата балсама на юсерин бяха 3 евро. Флуида дето използвам на Юсерин control mat е 10 евро, ама взех тези и не го взех него, ама утре сутринта ще го взема. От една аптека до нас точно. Огромна и нашата аптечна козметика тука е в пъти по-евтина, та явно ще се запасявам ..
На Ланеж маската и балсама ги взех за 19 евро и ми подариха и две мостри..

# 364
Определено ще ходим там. 😀 от каква аптека ги взе? Аз обожавам козметиката и съм сигурна, че ще накупя много 🥹
Запасявай се, гледай само срока на годност.

# 365
До 27ма година са има време. Не я знам как се казва тая аптека една голяма е, утре ще я видя.

# 366
До 27ма година са има време. Не я знам как се казва тая аптека една голяма е, утре ще я видя.
Ако успееш някакви координати да дадеш 😄 тъкмо се чудехме къде да ходим на почивка с ваучера подарък, аз намерих още една добра причина за Франция  хахахах

Допълвам си мнението:
Имам нужда от сравнително бюджетен, но да върши и някаква работа (ако има такова животно), продукт за коса - термозащита
също ми трябва и някакъв стилизиращ.е имам възможността да изпробвам дайсън и искам да съм подготвена. Знам, че трябва да се сложи нещо стилизиращо, а и моята коса не е податлива много много на обработки.
И все пак искам да дам шанс. Ако се сетите за продуктк, драскайте.

Отново допълвам, че гледах в дм. Сега има талони за инофарм и за гарниер 😇

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:50 от Азара.

# 367
GoSSipSs ,завиждам благородно! 🥰
Вчера от аптеки Ремедиум си купих козметика и сравнено с цените ,които каза са в пъти по-скъпи. 😌
Обожавам козметиката на Avène ,слънцезащитата на Eucerin и Bioderma.
Но тук цените са 🙄😒

Имам още едно купено нещо ,което не съм сложила.
Но това е положението.

# 368
Същата ситуация съм 1 към 1, само дето скоро вече започнах Simple Smile Дали не писах тук за съвет даже...
Та, първо взех един на Балеа, малко след това допълних Биотен HYDRO XCELL /бях се насочила към Хиалуроник голд, но беше най-скъп от марката та за начало другия взех/. И двата м/у 10-15 лв, за мен това е бюджетно. Четих етикети  игледах и да са с различни съставки и действие уж. Биотен е с по-приятна консистенция, много по-хидратиращо освежаващо се усеща, затова си измислих рутина Балеа вечер, Биотен сутрин и така ги редувам. За цялостен ефект още не мога да кажа много.

П.П. Биотен-ът скоро свърши и го смених сега с Пиер Карден, случайно го видях на сходна цена в дрогерия, и като усещане и консистенция е подобен.

# 369
  • София
Разгледайте серумите на Нивея.

# 370

Пробвала съм доста серуми от дрогерията, включително и гореспоменатите Балеа, Нивея и Биотен ( може би Биотен беше най-добре от трите), но този на Лореал, както и кремовете от тази серия за мен са най-добри и дават видим резултат. Подходящи са за възраст 30-35+, цената им е под 30 лв.

# 371
  • Варна

Пробвала съм доста серуми от дрогерията, включително и гореспоменатите Балеа, Нивея и Биотен ( може би Биотен беше най-добре от трите), но този на Лореал, както и кремовете от тази серия за мен са най-добри и дават видим резултат. Подходящи са за възраст 30-35+, цената им е под 30 лв.

+Давам още един глас за тази серия на Лореал. Ползвала съм я, повече от година.

# 372
Вчера си купих едно на Nux бурканче за устни от аптеката беше намалено на 4 евро. Днес следобед ще ида да пазаря няколко неща дето си набелязах оня ден. Хах май ще чекирам накрая един куфар само за козметиката като се връщаме 😉...
Вчера се разхождахме малко на шопинг, то неможе смо култура я 🤣. ММ откачи по едно време аз от Сефора в Сефора..като някоя луда. И да ви кажа не си купих нищо само защото трябваше да чакам 1 час на опашка да платя, дори и на бързите каси. В Зара същото, харесах си едни дънки, панталон, рокля и два потника, обаче не ги взех за пробните огрооомни опашки, за касите същото, ако бях сама щях да си изчакам, ама с тинейджър и мъж при мен не става.. то ще полудеят, ама те моите са си такива.

# 373
  • Deutschland
В събота е така. Пазарува се като за последно, затова са опашките.

# 374
Моля препоръчайте ми пачове за пъпки. Минавам през purging от тазаротена, та са ми необходими. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт