Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 356
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм в траур, не мога да си открия палитрата сенки.
Преди години(може би 5-6) си взех от един дрогериен магазин в Плевен (няма ги вече) една мини палитра сенки за очи.
Казвам мини - колкото дланта ми.
Имаше си всички нужни цветове, беше с малки квадратни сенки.
Кафяво няколко нюанса, синьо, зелено, също черен мат и черен блясък, от другите ьветове също имаше блестящи. Страхотна палитра беше, под 10 лв и в същото време до миналата година я ползвах много активно, но я хвърлих, защото вече беше по-суховата, а и бях издълбала кафевите цветове вече. Разбира се - беше се изтъркала марката отдавна. И още повече се подразбира, че с моята глава не се сетих още тогава да запомня марката. Или пък да видя етикета преди да я хвърля.. мда.
Сега си търся и постоянно гледам палитри, еми няма това, което търся.
В момента ползвам една палитра на Белле Бокс и съм доволна, но не ми е готино, че е обемна. А другите малки палитри не ми запълват изискванията. Или не са добре пигментирани или се ронят или са примерно само нюд палитра, само цветна палитра. А тази си имаше всичко.
Много прилича на празната магнитна на артдеко, но не беше така заоблена, а във формата на правоъгълник.
Мислех в един момент да си съединявам аз палитра като тази магнитната, но на артдеко пак няма нужните цветове и тонове😀
Пробвах се всячески да я търся, коренно различни излизат. Аз и на снимка я нямам, де..
ей тъй много мразя, като си харесам един продукт.. или пък си харесвам нещо и после изчезва и не го предлагат вече.

Нещо подобно на тази, само че нали казвам, други цветове и имаше и мат и блестящи..

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 19:57 от Азара.

# 631
Направо си забърквам сама козметиката за лице включително. Ще ме вземете за луда, но в момента имам отворен крем на La Mer да не казвам за каква сума и си ползвам с кеф крем с алое, смесен с няколко етерични масла. Ами, много по-добре ми е кожата, отколкото с тези, бъкани с Е-та, М-та и прочие...
Относно храненето, от много отдавна съм така. На почивка също винаги избирам места, на които мога да си готвя (сега, не правя някакви завъртяни и сложни гозби, но поне едни яйца, салата и пържолки да мога да си спретна).
Да, аутсайдърско е, съгласна съм, защото все пак хората се събират в заведения и барове. Но съм го минала този период и нямам необходимост в момента от подобен вид социализация. Даже избягвам - скучно ми е, шумно ми е, а за ястията няма да коментирам Simple Smile На повечето места са полуфабрикати и меса, поляти обилно с маринати (за да не личи, че не са пресни). Да не говорим кухните и готвачите в какво състояние са. Направо се изумявам как хората купуват храна от готовите в Била или Фантастико примерно. То само като видя витрините и кочината наоколо, направо ми става лошо. Но много хора според мен не се замислят и си действат първично Simple Smile
ПП Да не е спам, препоръчвам измиващия гел на Велнеа (марката на Лили) с алое вера. Много добре почиства и не изсушава кожата. Плюс, че е доста бюджетен.
Flowers Hibiscus

# 632
  • София
Скрит текст:
Аз съм в траур, не мога да си открия палитрата сенки.
Преди години(може би 5-6) си взех от един дрогериен магазин в Плевен (няма ги вече) една мини палитра сенки за очи.
Казвам мини - колкото дланта ми.
Имаше си всички нужни цветове, беше с малки квадратни сенки.
Кафяво няколко нюанса, синьо, зелено, също черен мат и черен блясък, от другите ьветове също имаше блестящи. Страхотна палитра беше, под 10 лв и в същото време до миналата година я ползвах много активно, но я хвърлих, защото вече беше по-суховата, а и бях издълбала кафевите цветове вече. Разбира се - беше се изтъркала марката отдавна. И още повече се подразбира, че с моята глава не се сетих още тогава да запомня марката. Или пък да видя етикета преди да я хвърля.. мда.
Сега си търся и постоянно гледам палитри, еми няма това, което търся.
В момента ползвам една палитра на Белле Бокс и съм доволна, но не ми е готино, че е обемна. А другите малки палитри не ми запълват изискванията. Или не са добре пигментирани или се ронят или са примерно само нюд палитра, само цветна палитра. А тази си имаше всичко.
Много прилича на празната магнитна на артдеко, но не беше така заоблена, а във формата на правоъгълник.
Мислех в един момент да си съединявам аз палитра като тази магнитната, но на артдеко пак няма нужните цветове и тонове😀
Пробвах се всячески да я търся, коренно различни излизат. Аз и на снимка я нямам, де..
ей тъй много мразя, като си харесам един продукт.. или пък си харесвам нещо и после изчезва и не го предлагат вече.
Направете си палитричка с любимите цветове -  Мак и Инглот са с много добро качество и продават по 1 бр. Имат празни палитри с различен брой, така че може да си сглобете една. Много по-практично е. Аз си направих с 4 цвята и само към нея посягам. От тези големите на ABH, Диор и Шанел ползвам по един цвят и вече спрях да купувам такива.

# 633
Мислех и да си правя, но пак казвам, няма нужните цветове.
Иначе си има предостатъчно 4ки например.

# 634
  • София
Мислех и да си правя, но пак казвам, няма нужните цветове.
Иначе си има предостатъчно 4ки например.
В Мак не може да няма. Имат толкова богат избор, че не вярвам да не можете да си изберете Simple Smile
Вижте марките Ruby rose и Constance Caroll - продаваха ги в малките магазинчета. Impala също

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 20:41 от ShokolaDkaa

# 635
  • София
Изредих какви ли не измивни гелове за лице в комбинация с мицеларни води и все не можех да се справя лесно с грима вечер. А нося спирала, очна линия, руж и червило.
Накрая се преродих с едно гелче, което видях при Agleu Mama и което е на DM.
Преживяла съм десетки разочарования, включително от Dior, Chanel и Clarins. Декоративна козметика де, за парфюмите е друга тема. Ей затова ми харесва тази тема - защото намирам хубави неща на разумни цени, а понякога дори с по-изчистен състав. Не че съм вманиачена на темата, но вече внимавам какво слагам на кожата си.

# 636
  • Deutschland
Азара, виж да не е Golden rose. За под 10 лева, само това ми идва на ум. Ruby rose също.

# 637
Sunshine, някой в темата беше препоръчал мицеларна на Ла Рош за чувствителна кожа, приятно изненадана съм, макар че аз не нося много грим. До скоро беше на разпродажба в някои аптеки.

# 638
Ох гледах какви ли не. Най-се доближават тия двете и все пак не е нито една от тях. Питах чата и му описах всичко, нищо не направи и той😀 както и да е, де, със сигурност ще намеря някаква алтернатива, ама нали знаете, като си харесаш някой продукт и повече го няма..
аз все още имам и много да ползвам от беле бокс палитрата, имам и една на есенс тематична на Up! И с нея също си правя добри визии. Просто онази беше и много компактна и както казах с всички нужни за мен цветове.
Разглеждала съм и единични и такива за рефил, не е това. Да, има много цветове различни, но…

Аз все още съм с балма на балеа за почистване. Ползвам го предимно като имам грим, за да не търкам до безкрай с 20 тампона с мицеларна.
След балма няма остатъци от грим при мен. Доволна съм, просто трябва да внимавам много с очите да не влиза. 😀

# 639
  • Deutschland
Ами ако не произвеждат вече същия вид палитри, тоест със същите цветове, нормално е да не я намираш. Аз обърнах света за една блестяща пудра, не се сещах Голдън роуз ли е, каква е. Помня до ден днешен опаковката. Писах им, имейли пращах, никоя фирма не успя да се сети. Няма друга такава пудра просто, с лек фин блясък, нанасяше се лесно, без да изглеждам като коледна елха. Уви! Минало.

# 640
Туй то. На моменти се замислям все дали да не се презапасявам с някои неща, но заради срока на годност се отказвам.

# 641
На прохообразните продукти нищо им няма, особено ако не са отваряни.

# 642
Понеже скоро питах за шампоан и се заговорихме на Лидълските, се сетих, че бяха спечелила от техните един за 1 ст., който никак не е лош.
Този е /розовият/, води се за увредена коса, има аромат на ванилия и пише, че е без силикон.
Ами да ви кажа, косата ми е добре след негова употреба, заглажда ми я и притъпява това, което на мен ми прилича на фриз ефект.
https://www.lidl.bg/p/cien-sampoan/p10029650

# 643
  • При децата ми
Изредих какви ли не измивни гелове за лице в комбинация с мицеларни води и все не можех да се справя лесно с грима вечер. А нося спирала, очна линия, руж и червило.
Накрая се преродих с едно гелче, което видях при Agleu Mama и което е на DM.
Преживяла съм десетки разочарования, включително от Dior, Chanel и Clarins. Декоративна козметика де, за парфюмите е друга тема. Ей затова ми харесва тази тема - защото намирам хубави неща на разумни цени, а понякога дори с по-изчистен състав. Не че съм вманиачена на темата, но вече внимавам какво слагам на кожата си.

Кое е гелчето от ДМ?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт