Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 67 786
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
В аптеки Марви също има някакъв асортимент:
https://marvi.bg

# 736
Продуктиге на AVIA Cosmetics .са супер вредни ,голям фалш са ,не ги купувайте ! От българска козметика направих голяма алергия и почти 2 години бях така ,бг продуктите са с много ниско качество ,направени за да се печелят пари от тях ,но без да се интересуват какво причиняват на хората .Продуктите на тази варненска фирма са супер вредни и много неприятни ,имитиращи н външен вид качествени продукти на известни марки но всъщност са пълен фалш .Повечето коментари позитивни тези от варна прозиводители сами си ги пишат и подвеждат хората ,направо мамят ,но какво да се очаква от тях като бащата на една от работешите собственици там е известен то държавна сигурност кадровчик ,религиозни са но са фалшиво набожни ,всъщност ги интересуват само парички да печелят ,но здравето на хората не ги интересува .Бащата на жената собственик е известен в една евангелска секта ,където се държат арогантно и брутално с хората и само пари искат Мвого лошо мнение има за тях ,а позитивните коментари във форуми и въпроси си ти пускат сами ,;много са хитри и измамни .Не купувайте нищо от AVIA Cosmetics и бягайге надалеч от тях и гадниге им неприятни продукти .Целта им е лесни печалби ,комунистичска работа са без качество

Голяма работа са но  ,само реклама навсякъде ,която си я правят сами и е подвеждаща вкл за състава където се съдържат вредни съставки а уж естествени но не и някой трабва да сезира КЗК да ги проверяят
Ако беше много хубава тъпага им козметика ,майка й на едната дето работи там ,щеше да я ползва за разкрасяване че доста неприятна ,но пасторесата си слагаше ботокс за разкрасяване ,от парите за дарения за бедните но това е друта тема ,много измамни хорица ,иначе много набожни и от държавна сигурност ,всяка неделя в църквата ,а те мързеливи и крадливи комунета  ,но е друга тема ,затова продуктите им фалшиви и вредни .А са и много нагли и хитри ,сами се реклавират и лъжат но бълт  продуктите причиняват алертии

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:43 от rali_1234

# 737
Аз не виждам причина да не купуваме ако ни харесва на нас, алергиите не са масови.
Ти може да направиш алергия към прах за пране на еди си коя марка, аз също ли трябва да спра да го ползвам.
За мен бг козметиката са на много добро ниво. Ползвала съм различни и съм била очарована. Например - от зоя маската със спирулина и зеолит, струва 15 лв и я ползвам месеци, почиства прекрасно. Пък стик маската на скин 1004 въобще не ми дава ефект пък е на двойна цена. И все пак не бих хейтила така. Всяка кожа и всеки организъм е различен. На мен нещо може да ми допадне, на някоя дама тук - не.
Направо е излишен този хейт коментар, че и лични информации кой на кого мъж, жена..
С какво ви обидиха,нараниха, ощетиха??

# 738
  • София
Ползвала съм Avia Cosmetics, никаква алергична или друга реакция нямах!
Добра българска козметика бих казала.
Айде да не бягаме от заглавието на темата с постове тип махленски клюки.

# 739
То повече се наблегна на други неща повече отколкото на реакции. Сякаш има някаква лична ситуация.
Направо според мен си е за триене този коментар.

# 740
Ползвам бг козметика и съм много доволна.

# 741
  • София
Преди време посрещахме гости от Москва, жената попита за българска козметика,  а по това време кремът на Авиа с хума беше много популярен, та на двете дами в групичката им подарих по един комплект.
Едната жена е завеждащ отделение в голяма болница, а семейството им е богато дори по тамошните разбирания,  та поднесох подаръчетата с разбираемо притеснение.
На другия ден получих обаждане с искане подробно да обясня къде да отидат да си купят още Grinning
Честно казано, никога не можах да разбера какво толкова му харесаха, но това са фактите.
Дано сега и мене да не ме изкарат някой номенклатурчик проповедник под прикритие.

# 742
  • Deutschland
Писала съм преди време. Мъжът ми е близък по служебна линия с  едно много богато семейство тук в Германия. Бил е у тях няколко пъти и ми е разказвал, че жената ползва Българска роза, Рефан сапуни и други и го питала може ли да й донесе някой път продукти. Цялата им къща ухаела на рози. Това е жена, която може да си позволи топ козметика и парфюми и със сигурност има и такива. Обаче не е парвеню.
Аз също харесвам много български продукти. Освен вече споменатите, харесвам Агива, Linea bio и др.

# 743
  • София
И аз харесвам много български марки, начело с Wooden spoon, "Здраве" и Victoria Beauty.
На последните обожавам маските за крака, откакто ги открих, край със сухите и напукани пети!
Колкото до бялата козметика, повечето колежки и приятелки бърчат нос, като спомена "евтини" марки като Garnier и Bioten, уж само хай енд ползвали, от другото се опъпчвали. До кожа си е, каквото съм взела на уж "евтинджос" Garnier - всичко ми действа чудесно. И обратното - използвала съм скъпи кремове и съм се събуждала като бита с тръни.
Ако алергичната реакция е толкова силна - с опаковка от продукта и при алерголог. Може вътре да има някоя обичайна за козметика съставка и която и да било марка да докарва бели. Тоест, по-скоро авторката на коментара за Avia не е постъпила правилно, като не се е консултирала със специалист.

# 744
По темата с българските марки козметика се включвам с положително мнение за Milva.Ползвам техни шампоани с коприва и хума и съм много доволна.Имат също и хубави лосиони за лице.Аз лично използвам този с невен и салицилова киселина.Почиства много хубаво кожата и не я изсушава.Мисля да изпробвам и други техни продукти.Като маски и пасти за зъби.Има ги в Лили на много ниски цени.

# 745
Evterpa и Herbaltime за мен също имат добри продукти.
А и два от любимите ми крема за белези,рани, пъпки са именно български - Витасин и Бял крем Рачев. Много са ме спасявали.

# 746
Аз не харесвам Милва. Розовата им вода не е чиста и получих реакция.
Розовата вода си е натурален продукт и не трябва да има букет консерванти.

# 747
Аз не харесвам Милва. Розовата им вода не е чиста и получих реакция.
Розовата вода си е натурален продукт и не трябва да има букет консерванти.
Розова вода ползвам на онази марка, дето навсякъде я предлагат и по сувенирните магазини. Не се сещам сега :/

# 748
  • София
И Христина имат хубави неща, но никъде не съм ги срещала във физически магазини.

# 749
Аз се чудя на тези неща на марката yogh, сега ми излезе пак реклама. Имат твърд продукт за почистване на грим, пилинг пудра,   Маски на прах. Някой ползвал ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт