Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 589
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз препоръчвам този слънцезащитен за лице: Uriage Bariésun  SPF 50+, наскоро го поднових, излезе към 18лв за 50ml с код  от Нотино: https://www.notino.bg/uriage/bariesun-zasshiten-krem-za-lice-i-t … pf-50/p-16124675/ Flowers Hibiscus
с две ръце и аз препоръчвам, не люти,попива и хидратира, никакви запушени пори или пъпки,махнаха ми се старите петна ,запасила съм се за цялато лято. Има вариант и без аромат. Със суха чувствителна кожа съм ,47г

# 226
Момичета, здравейте моля да ми препоръчате някаква хубава основа за грим или праймър, ако ползвате такива от бюджетните продукти. Кожата ми е смесена, склонна към омазняване в Т-зоната.

Toзи на Catrice - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/catrice-baza-za-grim-the-mattifi … 059729357939.html
Малко по-скъпа опция, този на Milani - https://shop.lillydrogerie.bg/milani-natural-finish-fiksirasch-sprej-545715
Много благодаря, аз сега съм с тази на Катрис, ще пробвам и другата. Като свърши тази, просто ми трябва продукт, който да не омазнява и да предотвратява омазняването.

# 227
  • София
Спреят на Milani се използва и за основа, и за фиксатор, придава много приятен завършек на грима и действително не мърда.
Сравнявам го с фиксатора на Maybelline например, който при мен вършеше НУЛА работа.
И да похваля един серум за мигли - https://shop.lillydrogerie.bg/hranvane-na-migli-vitamin
Не дразни очите, не зачервява клепача, резултатът като си сложа спирала е УАУ. И това са около три седмици употреба.

# 228
То и аз него показвах. След месец употреба сутрин и вечер имах резултати.

# 229
Аз никога не съм ползвала такива продукти за мигли. Гледам в Тик Ток напоследък и започнах да се замислям, то само това ннямам май, май..

# 230
И аз не съм ползвала никога такива продукти за мигли и се чудя дали имам нужда. Не са ми супер плътни миглите, но с дължината съм окей.

# 231
Моите са много дълги и гъсти, страхотни са, обаче се чудя какво ще стане ако мажа и с нещо такова. Макар, че си мисля, че няма да го изтрая, аз не ползвам и спирала много, понеже все ми сълзят очите. Но напоследък все ми попадат подобни продукти.

# 232
Моите са много дълги и гъсти, страхотни са, обаче се чудя какво ще стане ако мажа и с нещо такова. Макар, че си мисля, че няма да го изтрая, аз не ползвам и спирала много, понеже все ми сълзят очите. Но напоследък все ми попадат подобни продукти.
То не е тип спирала. Просто като серум, попива си в кожата на клепача. Няма да има ефект да ти порастат над веждите със сигурност, просто някак си ги заздравява. Моите също са си дълги по принцип, просто след миглопластика исках да ги възвърна. Първо с бонилаша, но след месец употреба започна дразненето в клепача и оранжево оцветяване, после разбрах, че съм бременна и го хвърлих. Взех този серум на уибо с мисълта, че понякога да го ползвам и сутрин и вечер. Повечето серуми са тип база за мигли, такава ползвам понякога преди спирала, но в ежедневието не ми е ок да ми стоят бели миглите. Има вече и спирали с витамини и тн, но аз търся определени действия на самата спирала, за това си ползвам любимата плюс база-серум отдолу.

# 233
Имам го това на Уибо, но не знам как се ползва. Това което е със спирала четка е за под спирала ли? Другото е с апликатор на гланц за устни, то как се слага и кога? 🤣

# 234
Имам го това на Уибо, но не знам как се ползва. Това което е със спирала четка е за под спирала ли? Другото е с апликатор на гланц за устни, то как се слага и кога? 🤣
Аз си слагам с апликатора по ръба на клепача, понякога и масажирам повече😀 и после си слагам на миглите от корена до върха  и си лягам или пък си продължавам деня, тъй като понякога и през деня си слагам. Не слагам преди спирала, ще ми ги втвърди малко или много.

# 235
  • София
Аз си слагам с апликатора по ръба на клепача, понякога и масажирам повече😀 и после си слагам на миглите от корена до върха  и си лягам или пък си продължавам деня, тъй като понякога и през деня си слагам. Не слагам преди спирала, ще ми ги втвърди малко или много.

И аз така го ползвам.

# 236
  • Sofia
Ползвали ли сте тази боя шампоан?

Прави ли пяна?

# 237
  • Свети Влас
Тази не, друга съм порзвала и прави хубав пяна. Обаче не се сещам името ѝ.

# 238
  • Sofia
Тази никаква пяна не направи.
Спазих точно упътването.
Яко се оцапах въпреки ръкавиците.
Дано поне цветът е ок.

С какво се почиства боя по кожата на лице,ръце 🤨?

# 239
  • София
Скрит текст:
Тази никаква пяна не направи.
Спазих точно упътването.
Яко се оцапах въпреки ръкавиците.
Дано поне цветът е ок.

С какво се почиства боя по кожата на лице,ръце 🤨?

Спирт или ацетон, но при по-агресивни бои си остава леко петно.

Общи условия

Активация на акаунт