Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 507
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
От тази серия, да. Номер 129. Тези дни ще опитам да снимам. Ето снимка от нета.Много интересен нюанс е.https://impalacosm.com.ua/makiyazh-dlya-hub/pomady/impala-stіika … -pomada#gallery-7

# 466
От тази серия, да. Номер 129. Тези дни ще опитам да снимам. Ето снимка от нета.Много интересен нюанс е.https://impalacosm.com.ua/makiyazh-dlya-hub/pomady/impala-stіika … -pomada#gallery-7
Не се отваря линка при мен иначе го намерих в емаг и наистина има блясък. Пък в сайта не го показват да има. Нямам ги аз тези, ако има дълготрайност ще ги пробвам😁

# 467
  • При децата ми

Линка не се отваря.

# 468
Ще опитам да кача снимката. За номер 129 ставаше въпрос.

# 469
много съм доволна от този спрей. Ползвам го от миналата година. Взех го на шега, нещо за първо време, на работа понякога се налага да го използвам, но чудесно освежава косата ми.

# 470
  • София
Аз съм много доволна от този молив за очи - https://www.wetnwildbeauty.com/product/color-icon-kohl-liner-pencil/
В последните дни го ползвам вместо очна линия и стои страхотно, почти не се размазва.

# 471
И аз го харесвам този сух шампоан. Не че е някакво чудо невиждано, разбира се, даже ми е 1 към 1 с аналогичните на ДМ и Лидл от техните марки. Но си върши работата и цената му няма грешка и тя. Другите 2 марки са на същата цена, вземам от което ми е по-наблизо в момента като се сетя. Рядко посягам към такъв но гледам да ми се намира.
На този показания най-малко ме дразни ароматът, те са все едни сладникаво парфюмирани... Като го свърша, видях че на Балеа са пуснали без аромат и мисля да го пробвам него.

# 472
В търсене съм на леко олио или масло за коса, но повече за краищата и да може да се ползва ежедневно. Отбелязвам, защото косата ми в момента е къса, пък с тънък косъм и е много фин. Повечето масла ми утежняват и слепват косата ако слагам на суха коса дори и минимално количество. Обикновено слагам след баня, но вече мия косата си през 5-6 дни😀 следователно в периода между миенето трябва да подхранвам и хидратирам с нещо.
Иска ми се да е нещо бюджетно, преди да пристъпя към по-висок клас марки.

# 473
В търсене съм на леко олио или масло за коса, но повече за краищата и да може да се ползва ежедневно. Отбелязвам, защото косата ми в момента е къса, пък с тънък косъм и е много фин. Повечето масла ми утежняват и слепват косата ако слагам на суха коса дори и минимално количество. Обикновено слагам след баня, но вече мия косата си през 5-6 дни😀 следователно в периода между миенето трябва да подхранвам и хидратирам с нещо.
Иска ми се да е нещо бюджетно, преди да пристъпя към по-висок клас марки.
Аз съм с къса коса с фин косъм и трудно придавам обем.
Сестра ми беше препоръчала олио за коса и го купих. Но когато отидох на фризьор за да ми види косата и да ми каже какво да ползвам зада я подсиля за да нямам цъфнали краища ,да расте подхранена и жива ми препоръча (дори от нея си купих такава ампула за 10 лв ) терапия за коса с тези ампули.
Фризьорката ми каза ,че категорично олиото не е за къса коса.
Дори тя след като ми оформи косата ,сложи от такава ампула и косата си я усещах по друг начин.
Ампулите са тези. Като още от първото слагане се усеща разликата.
Защитават до следващо миене на косата.
Аз си поръчах и термозащита за коса с UV защита.
https://agorabbeauty.com/ampuli-za-kosa/vazstanovyavashti-ampuli … reatment-12h10-ml
Най-добре се съветвай с фризьора си ,защото и аз си купих маска за коса ,балсам за коса и още разни ,но тя ми каза ,че на мен нито балсам ,нито маска за коса ми трябват.
Само с тази ампула подържам ,после слагам малко гел и накрая завършвам с малко лак.
Косата ми стои жива ,мека и с обем.
Другото ,което каза е ,че сешоарът не изсушава и уврежда косъма.
Увреждат го преса и разни подобни ,които аз нямам и не ползвам.
Успех!

# 474
Влизам да споделя за този серум с ретинол и хиалуронова киселина на Виктория. Използвам го само вечер и то не всяка вечер /понякога умишлено прескачам 2-3 вечери, защото ми идва силен/ в комбинация с този крем. Лицето ми е все едно съм си инжектирала ботокс - опънато, кожата е озарена и обновена.  Не вярвах, че от един серум ще може да се постихне такъв резултат.

Идвам да дам добър отзив за серума Simple Smile

Три дни ползване по два пъти, защото исках в началото така и вече виждам освежаване Simple Smile))
Но кремът никъде не го намирам наличен като потърся онлайн? Защото искам да го видя наличен преди да тръгна на разходка. (не исакм да поръчвам онлайн)

# 475
Бях до дм и набързо взех една ампула арганово масло на марката Hask. Ще дам мнение по-натам. Имат и ампула с кератин, и двете са само за дължини и краища.
Допадна ми и как изглежда серията за коса на Инофарм 😇 проблемът е, че имам още два шампоана и две маски да ползвам😀 кога ще стигна до инофарм не се знае😆

# 476
  • Сливен
Ползвам ампулата с кератин,добре ми се отразява на косата,моята е тънка изрусена,беше и на кичури.От шампоаните на Инофарм си взех против косопад,на мен ми идва силен след две седмици ползване,6 пъти измиване, ми се появиха болезнени пъпки по скалпа,но аз така реагирам към шампоани с биотин.

# 477
То има различни ли? Че аз сега откривам😄 видях червена серия реконструктираща, има и някакви серуми за скалп, те също ми привлякоха вниманието. Сега ще сложа от ампулката на суха коса да видя дали ще ми омазни излишно.
Едит: супер е, бих се заредила и с двата вида ампулки.

В скалпа сега слагам един серум за растеж на хербал тайм. Беше ме страх да го ползвам колкото пише 2-3 пъти дневно. Мислех, че ще омазнява, но ми реагира супер косата. Даже на пръстите леко лепне, но като се разроши с пръсти косата или мине с гребен и не си личи.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:23 от Азара.

# 478
Минавам да споделя за любителите на продукт против изпотяване без алуминий, че съм много доволна от Юсерин. Слагам го в графа "евтини" за мен, тъй като с 1 опаковка карам доста време и отделно лятно време пускат промоционални пакети от 2 броя, като примерно излиза по 16-17 лв. на брой. Всичко друго, което съм пробвала и е било под 10-12 лв. не върши никаква работи при мен.

# 479
Може ли да разкажеш повече? Не се потиш, или се потиш, но няма никаква миризма? (На Юсерин визирам продукта).
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт