Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 498
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
За изпотяването и аз съм фен на Рексоната и я използвам от години-само спрей сериите.
Ползвала съм и Одорекс, но при него забелязах, че намалява/спира потенето в областта под мишници, но засилва потенето в други зони.
Део кристала на Балея и него съм ползвала преди повече от 5-6години, има ефект като при употреба няма аромат при изпотяване, но трудно се нанася, мокриш търкаш, чакаш да изсъхне. И след това пръскаш обикновен спрей за подмишници, че да мирише свежо. Абе занимавка си е с него...

# 496
Това последното пък никога не съм го правила, мен даже ме радва че кристалът няма миризма. Слагам си парфюм като искам да мириша на нещо, съответно се дразня че има повече различни аромати по мен.
Но че е досаден за нанасяне, досаден си е, спор няма.

# 497
Аз от кристала на Балеа /или друг не съм сигурна, за мен са идентични/ колкото и да го мокрих при нанасяне сякаш от обтриването кожата се дразнеше и получих нещо като обрив около подмишниците.  Почна да се лющи и допълнително ми дразнеше като се изпотя, затова го спрях. Но може би е до кожа.

# 498
Може и да не ти понася стипцата, всичко е възможно. Твърд си е кристалът, по-чувстлителна кожа може повече да усети триенето наистина или пък ако е вече леко раздразнена от бръснене или знам ли.
Едва ли има нещо дето абсолютно всеки да го похвали, аз се радвам че на мен ми върши работа защото излиза на практика без пари и защото не мирише на нищо.

# 499
Определено и финансовата част е добра. Като гледам и колко поскъпнаха дезодорантите и стиковете..

# 500
  • София
При мен кристала не вършеше работа срущу миризма. Но кремовете на Бен&Анна и Алверде са ми перфектни. Дори в интензивни и горещи дни, няма миризма.
Според мен при натуралните продукти без алуминий зависи от кожата дали ще действат, та е индивидуално и трябвапда се пробва.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 18:01 от Bom-Bi-Bom

# 501
За без алуминий пробвах на Сиен от лидъл дезодорант за 2 и нещо. Доволна съм, просто под такава форма не ми е приятно ползването.
Видях, че и балеа имат, но не искам дезодоранти, много ми е нежно и ми дразни😅

# 502
А тези кремове не запушват ли.порите???

# 503
Някой ползва ли почистващ балсам или олио за лице?
Взех си този на дм, но видях, че имало комедогенна съставка. Не съм го пробвала още. Малко ме е страх. 😀
Иначе, ако може да предложите други бюджетни балсами и олиа?
Също да попитам, всеки ден ли правите двойно почистване или само като имате по-тежък грим?
Кожата ми е смесена, имам черни точки по носа и бузите предимно.

# 504
  • Сливен
Аз съм най-доволна от unita
https://unitaskincare.com/products/120-ml-botanical-cleansing-oi … 7eiN5rbN1IGUK2XBi
30ml ми стигат за 2 месеца всеки ден използване.

# 505
  • София
Кремовете не ми запушват на мен. На Бен&Анна е по-твърд и зърнест, на Алверде е фин и мек.

# 506
  • София
Някой ползвал ли е серията на Неутрогена с куркума? Взех някакъв хидратант кремче което много ми хареса, и се чудя дали да не взема и крема,гел,спрей и пяна . Със суха и чувствителна  кожа съм

# 507
Кремовете не ми запушват на мен. На Бен&Анна е по-твърд и зърнест, на Алверде е фин и мек.
Изобщо бях изключила за алверде. Благодаря!

# 508
Здравейте дами,
Някоя има ли опит, предложение за добър, бюджетен гел за коса?

Имам много къса коса, но искам от време, на време да избутвам бретонът си назад с гел и фиксирам с лак Simple Smile

# 509
Здравейте дами,
Някоя има ли опит, предложение за добър, бюджетен гел за коса?

Имам много къса коса, но искам от време, на време да избутвам бретонът си назад с гел и фиксирам с лак Simple Smile
Ето този.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-taft-gel-za-kosa-pow … teilen.laufend%29
Аз съм с много къса коса и ползвам гел в повечето случаи.
Една такава кутия я ползвам почти 1 година.
Ако не се прекали ,косата остава мека ,придава обем и лесно се ползва.
Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт