Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 454
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • Асеновград
Ще ги гледам утре пак и ще видя какво ще купя. А този фон дьо тен покривен ли е или е като бб крем. Не съм купувала фон дьо тен сигурно повече от 5 години. Ползвам само Бб крема на Миша, но сега ми прозират пигментните петна и не се харесвам. Та искам с нещо да ги прикрия имам чувството, че с бб крема повече изпъкват, а без грим не са толкова натрапчиви. Събирам мнения и за този коректор пак с идея да ги неутрализира малко и да си остана само с бб крема.
Изгубила съм всички козметични теми, а следях всички 😁.  Голяма загуба кой знае колко хубави продукти съм изпуснала 😆🤭
Този фдт доста го хвалят, имам две приятелки само него ползват, той е и със слънцезащите в него но не може да се разчита на нея заради количеството което се ползва, трябва си обилно количество лятото. Иначе слънцезащита мога да ви препоръчам да разгледате корейските, аз вече само година и нагоре тях ползвам, а иначе ползвах аптечна преди. Корейската козметика има невероятни попадения и в слънцезащитата според мен са ненадминати. Иначе за почистване не ви препоръчвам хималая и подобни. Може би ви трябва двойно почистване, за да падне добре слънцезащитата и грим ако сте сложили и тогава измивен гел или пяна. Ако ви излизат пъпки или не почиствате добре кожата вечер, или по-вероятно този продукт който ползвате не е за вашата кожа.

# 541
И аз го загледах, защото в някоя тема някой го хвалеше този фон дьо тен.
Аз под грим не слагам слънцезащита. Моята кожа не понася наслагване на продукти и затова си слагам само грим като съм навън на плаж само оцветена слънцезащита. В къщи не слагам, но имам чувството, че тази година след първото по силно слънце едното петно ми стана по- голямо и сега трябва да се мажа с такава или трябва да слагам грим.
 От слънцезащита е проблема сложа ли и веднага пъпчасвам още преди да се стигне до момента за почистване на лицето. А за лицето ползвам от аптеката и съм опитала не една. Явно с някоя съставка прави реакция кожата или слънцето и мазнотията от крема. Не знам и аз не ползвам ли нямам пъпки. А си почиствам от 100 години лицето само с мицеларна вода.

# 542
  • Асеновград
И аз го загледах, защото в някоя тема някой го хвалеше този фон дьо тен.
Аз под грим не слагам слънцезащита. Моята кожа не понася наслагване на продукти и затова си слагам само грим като съм навън на плаж само оцветена слънцезащита. В къщи не слагам, но имам чувството, че тази година след първото по силно слънце едното петно ми стана по- голямо и сега трябва да се мажа с такава или трябва да слагам грим.
 От слънцезащита е проблема сложа ли и веднага пъпчасвам още преди да се стигне до момента за почистване на лицето. А за лицето ползвам от аптеката и съм опитала не една. Явно с някоя съставка прави реакция кожата или слънцето и мазнотията от крема. Не знам и аз не ползвам ли нямам пъпки. А си почиствам от 100 години лицето само с мицеларна вода.
Генерално трябва да си промените рутината на кожата според мен, мога и по подробно на ви обясня пишете ми на лично ако искате. Слънцезащитата може би трябва да смените, ако кожата ви е много реактивна или лесно ви избиват пъпки трябва да избирате козметика с некомедогенни съставки. В момента коя слънцезащита ползвате? Трябва да се ползва ежедневно и то в обилно количество поне сутрин преди да излезете, без значение колко е слънчево. Иначе петната ще ви станат все по тъмни и пигментирани, само слънцезащитата ще ви спаси. И хубав продукт с Вит С, но с него задължително пак слънцезащита. На плажа особенно трябва много да се пазите, шапка и мазане през час. Почистването трябва да завършва с вода и измивен продукт. Мицеларната вода трябва да се отмива, след нея остават още замърсявания. И грим можете да си носите отгоре върху слънцезащитния без проблем, само да си намерите продукта за вашата кожа, и да не ви мързи вечер да направите няколко стъпки за кожата преди да си легнете.😊🙂

# 543
Оф, ми аз години вече наред търся такава, от която да не ми стават пъпки, но не съм намерила такава. Нямам никакви пъпки, почти не сменям продуктите, които ми харесват. Сменям само, ако им променят състава и вече не ми допадат как ми стоят на кожата. Това е причината и да знам, че пъпките са от слънцезащита а не е нещо друго. Знам, че трябва да се отминава мицеларната вода, но на Биодерма за мен е много хубава и няма нужда от отминаване.Махам грима до чист тампон като отминавам мицеларната е само с чиста вода,  няма нужда и от това кожата си я усещаш дишаща и много добре почистена.
В момента имам слънцезащита на Юсерин, но изобщо не я харесвам и не я използвам. Скоро ще купя пак някоя на Ла рош или някоя на ISDIN и за тях съм чела много положителни мнения, миналата година не успях да я пробвам. Ползвам серуми с витамин Ц вечер, лятото много рядко. От както ми станаха петната преди 3-4 години на плаж се забулвам отвсякъде и само гледам да си скрия лицето. Накрая то остава бяло, а тялото е с тен😆
Аз съм на мнение, че всяка кожа е различна няма как да действа всичко на всеки. Не е мързел, а това е моя начин и смятам, че на кожата ми му се отразява добре. От някои измивни продукти съм имала усещане, че нищо не са почистили, други пък много са ми пресушавали кожата, от дрогерийната мицеларна вода също не я чувствам добре почистена, затова си карам с Биодермата.

# 544
  • Асеновград
Да щом е на боидерма може, тя е единствената която може да не се отмива и аз я ползвам понякога за спешни случаи. Иначе ви препоръчвам да пробвате някоя корейска слънцезащита, ако не сте до сега. Честно казано аз от аптечните не бях особенно доволна въпреки това си ги ползвах😄.. и на мен ми е винаги по бяло лицето от тялото но с грим се балансира😁.
Просто е много важна слънцезащитата ако искате да имате хубава кожа, без значение с грим,  без грим, затова само нея повтарям хаха. Наистина е до кожа затова не смея нищо конкретно да препоръчам като марка защото не знам с каква кожа сте и на мен едно ми действа добре, на друг друго.👌🏻

# 545
  • Стара Загора
Добър е този фдт. Аз го пробвах на цяло лице и има хубаво покритие без да стои като маска. Нанесох един слой и стоеше естествено. Позволява и да се напластява. Според мен не е по покривен от ББ крема на Миша. Имала съм и двата техни варианта.

# 546
Според мен ако има пигментни петна по лицето, не трябва да оставате без слънцезащита никога. Ни вън, ни вътре. Аз ползвам Skin 1004 синята капачка. Много съм доволна. Моята кожа е мазна в Т-зоната, и почиствам всяка вечер с zero + измивен гел. След това слагам тонер на медикуб zero pore , пръскам с един спрей на йенгес и колагенова емулсия. През деня никъде не ходя без слънцезащита + че и фдт ми е със слънцезащита ( то май не е точно фдт, ама аз не ползвам, лижето ми е чисто и нямам нужда) даже сутрин се мажа преди фитнеса със слънцезащита и като се върна пак. Просто крачка навън не правя без слънцезащита, мажа яко и на врата и деколтето на ръцете а бе много се мажа с нея.

# 547
Здравейте, тук съм за да попитам, за бюджетен BB крем Simple Smile
Не съм ползвала до сега, за да дам пример/среавнение.

Относно Хималаите. Използвала съм само тази Зелената пяна и Черната й версия (май с въглен се водеше).
Зелената помогна наистина с акнето ми, доволна съм.
Черният се води дълбоко-почистващ. Купих го заради големите си пори, с идеята да ги почиствам дълбоко, но нищо не видях като резултат...

# 548
Аз ББ не използвам, ползвам една тонирана слънцезащита на биодерма вместо ББ крем или на юсерин оил контрол върху слънцезащитния.
Но за порите мога да дам съвет. Ползвам на медикуб поре зеро и тонер и едни напоени тампончета. Правя си маски за пори и двойно почистване. Плюс глинена маска на скин 1004. Нямам проблеми откакто ползвам тези продукти а имах преди това и черни точки.

# 549
  • София
За по-дълбоко почистване и ексфолиране използвам ето този на Garnier - https://www.garnier.bg/grizha-za-litse/garnier-skin-naturals/gri … -gel-piling-maska
Новото ми бюджетно откритие, което се справя дори и с упорита очна линия и спирала е ето това на DM - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-izmivasht-gel-za-litse … 066447429596.html

# 550
Държиш ли ВВ да е или и СС те устройва?
На Биотен ако ти пасне цвят са хубави и са и бюджетни, единствено не харесвам липсата на избор. Светлият идва розовеещ и не на всеки пасва, въпреки че покритието все пак не е като фдт.

# 551
Държиш ли ВВ да е или и СС те устройва?
На Биотен ако ти пасне цвят са хубави и са и бюджетни, единствено не харесвам липсата на избор. Светлият идва розовеещ и не на всеки пасва, въпреки че покритието все пак не е като фдт.

BB, просто искам леко да скрия/слея с кожата си някое друго несъвършенство Simple Smile + бонусите на кремчето разбира се. Но с уцелването на цвета и да не стои като маска си е зор :/
Ще ги проверя тези на Биотен, благодаря Simple Smile

# 552
Не навсякъде имат тестери те, иначе ако си късметлийка да ти пасне си е хубав. Не е покривен като фдт а просто изравнява цвета на лицето. Но не са неутрални със сигурност, а са само 2 нюанса... По-светлият розовее, а по-тъмният като че ли по-пясъчен идваше.

# 553
Аз си взех ВВ на Миша, който тук ми препоръчаха. Пасна ми единия цвят от старата серия, които са. Харесва ми, но след 3-4 часа ми става някак много суха кожата, а по принцип не ми е такава.
Чудя се как да процедирам- мога ли да го смесвам с крем и така да нанеса, или да слагам по обилно крем преди ВВ- то?

# 554
За ежедневно почистване ползвам това на Микса
Дават го, че има действие и срещу петна. Доволна съм, за петната не мога да кажа дали има действие, все пак е измиващ гел. Но почиства добре в сравнение с други подобни и не пресушава. При силен грим и мазна слънцезащита препоръчвам преди измиващия гел това, стига за много време:

Общи условия

Активация на акаунт