Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 399
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Виж този, който споделих, не ми лепне от него.

Благодаря! Още днес ще мина да взема. Същата съм и аз, кожата ми е много суха, но мрязя да се мажа. И понеже ми се налага, явно все попадам на някакви, които след като са стояли на тялото известно време, започват да миришат химично, не свежо и т.н., макар че е и до кожа, не само до състав.

# 586
Благодаря, Азара, мисля че съм го позлвала някога, но абсолютно не помня, дали бях доволна. Ще го пробвам пак.

# 587
Здравейте дами,
Имате ли представа къде във физически магазин в София мога да закупя от тези кремове за ръце на PNP.

# 588
  • София
В аптеки "Гален" и аптеки "Витания", но не във всички...

# 589
  • Бургас
И при нас го има в аптеките. ,,Пулс,, например.
Крайно време е и аз да си го взема.

# 590
  • Deutschland
Аз имам, но в другите опаковки без помпа. Ухаят разкошно и хидратират прилично.

# 591
  • София
От малките 100мл разфасовки има във Фантастико.

# 592
Виждала съм на витрината на едно магазинче на площад Славейков, през два-три магазина вдясно от ДМ.

# 593
  • София
Здравейте дами,
Имате ли представа къде във физически магазин в София мога да закупя от тези кремове за ръце на PNP.

Съставът им обаче не е добър. Хич даже, съдържат силикон, забранен в Европа, нарушаващ функционирането на ендокринната система + алуминиева сол.

# 594
Много съм доволна от този серум, такова нещо не съм пробвала досега. Така хубаво ми действа и успокоява кожата. Първо го получих от бгбокс и като свърши си поръчвах от сайта. Много е топ наистина!

# 595
Споделям 2 продукта на Палмърс, които много харесах.
Скрит текст:

Взех сега и олио за тяло, което ще пробвам лятото, и олио за лице с роза и какао, но то остава за наесен, защото видях, че има ретинол в съставките.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 11:45 от zlatenceto

# 596
  • София
Добре ли хидратират кожата? Откакто се стопли, кожата на ръцете и краката ми е доста суха и лосионите, които иначе ползвам, не действат задоволително.

# 597
Много съм доволна от този серум, такова нещо не съм пробвала досега. Така хубаво ми действа и успокоява кожата. Първо го получих от бгбокс и като свърши си поръчвах от сайта. Много е топ наистина!
Здравейте, как стои на кожата? Най-вече лепне ли? Усещате ли че имате нещо или напълно попива? Правите ли сандвич или слагате само него? Отгоре слагате ли нещо и какво?

# 598
Здравейте, как стои на кожата? Най-вече лепне ли? Усещате ли че имате нещо или напълно попива? Правите ли сандвич или слагате само него? Отгоре слагате ли нещо и какво?
Здравейте, не ми лепне. Нанасям на леко влажна кожа обикновено пръскам флорална вода. Той е по воднист но хидратира и попива бързо. Имам зачервявания около носа и брадичката и силно се повлияват от него.

# 599
Добре ли хидратират кожата? Откакто се стопли, кожата на ръцете и краката ми е доста суха и лосионите, които иначе ползвам, не действат задоволително.
Да, и кремът за тяло, и маслото (него го ползвам за стъпала и лакти). Кремът идва една идея по-гъст, но попива бързо и добре. От него в Лили има и малки бутилки, като тестери, които продават. Обикновено са до касите.

Общи условия

Активация на акаунт