Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 393
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,препоръчайте ми моля козметика за солариум. Много съм бяла и ми се иска малко да потъмнея. Има ли такова чудо,с което да придобия тен по-бързо? Досега не съм ходила на солариум и не съм запозната.

# 601
С автобронзант ще потъмнеете без значение, дали ходите на солариум или не. По-добре пропуснете солариума изцяло.
От личен опит бих Ви препоръчала да пропуснете лосионите за постепенно потъмняване, защото им трябва много време да подействат и, ако човек се изпоти, на това мяста остава бяло петно. Отделно човек няма как да знае каква е концентрацията на автобронзант в лосиона- някои дори не оставят следа, други правят хубав тен след 1 мазане. На Loreal е хубав, ако още се  продава.
По-добре си вземете концентриран продукт (тип пяна или нещо, което обещава тен след няколко часа, вместо постепенно потъмняване). На Lirene, на Eveline са евтини и си действат.
Отделно- ако не Ви се занимава да се мариновате, може да се мажете с продукт тип бронзант за тяло, но това не е водоустойчиво решение, не става за плажа.
Този на Lirene е по- червеникаво-оранжев и изглежда като тенът от автобронзант (https://makeup.bg/product/782627/), но такива продукти с всякакви отенъци имат и Sally Hansen (Airbrush Legs серията).

# 602
  • София
Момичета,препоръчайте ми моля козметика за солариум. Много съм бяла и ми се иска малко да потъмнея. Има ли такова чудо,с което да придобия тен по-бързо? Досега не съм ходила на солариум и не съм запозната.

В доста от по-големите студиа продават козметика и ще ви насочат. Друг вариант са Cocosolis, но задължително в комбинация със слънцезащита.

# 603
В солариумите продават , аз лично не бих се мазала с нищо друго.

# 604

Както и почти всичко, което съм ползвала на Балеа ...супер доволна съм!

# 605

Последните 10тина пъти,миналата година се мацах с това:
Скрит текст:

Иначе абсолютен фаворит досега винаги ми е бил този крем,от самия солариум съм го купувала винаги :

# 606
Момичета, имате ли препоръка за някакъв лек, по-ежедневен шампоан за коса...предвид температурите и постоянното изпотяване на косата? Нещо ДМ-ско или от Лили?

# 607
Ако и Лидл те устройва - от тяхната марка в една зелена туба която май е имитация на Шаума, пише 7 билки на него. За честа употреба се води, според мен не премива косата, но си върши работата де.
Чак за ежедневно не знам, аз по-често от през ден не мия. Но го харесвам много и си го купувам от години. Половин литър е, цената е без коментар там, понеже е собствена марка.

Но чак всеки ден ми звучи малко прекалено да мия, хем косата ми не е суха. Пробвала съм в такива жеги когато има и много потене, през ден да мия нормално с шампоан и през ден само с вода колкото да махна потта. Изобщо не е толкова зле, колкото вероятно звучи.

# 608
Ооо да, не говоря за всеки ден, но през ден, особено пък след плаж. Не че не мога да си ползвам обичайните шампоани де ..ама напоследък и тях нещо не ги нацелвам.

# 609
Ами пробвай го пък, може и да ти допадне. Той беше нещо от сорта на 3 лева или не много повече, поне не е съществена сума за проба. Не помня по-точно цената, че последния път си взех два наведнъж и съответно мина доста време от тогава. Но си е повече от изгодна, ако пък го харесаш защото не е някоя малка тубичка а стига за дълго.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 17:10 от natka

# 610
  • София
Аз съм много доволна от шампоаните на Gliss. Ползвах само профи, но откакто ги пробвах, само с тях се мия. Купих почти всички и си ги редувам. Доскоро бяха на промо във Фантастико - два на цената на един. Аз харесвам най-много жълтия, лилавия и този за боядисана коса. Но е индивидуално и все пак зависи от вашия тип коса. Пробвайте, бюджетни са Simple Smile

# 611
Има ли  вода от розмарин да се продава?
Пробвах няколко пъти да си правя отвари и да си пръскам в корените, но много ми омазнява. И малко и много да напръскам не е това за моята коса. А и краткия срок на годност ме отказва, не ми се занимава и това да правя отвари през една две седмици😀 достатъчни са ми другите маски.
Иначе по принцип ползвам масло от розмарин, но ми се искаше да включа спрей.

# 612
  • Deutschland
Аз харесвам черния шампоан и балсам, repair май се водят. Маски техни много отдавна не съм купувала, маски в кутии де. Течната черна е топ!

# 613
  • София
Има ли  вода от розмарин да се продава?
Пробвах няколко пъти да си правя отвари и да си пръскам в корените, но много ми омазнява. И малко и много да напръскам не е това за моята коса. А и краткия срок на годност ме отказва, не ми се занимава и това да правя отвари през една две седмици😀 достатъчни са ми другите маски.
Иначе по принцип ползвам масло от розмарин, но ми се искаше да включа спрей.
В Зоя не може да няма. Проверявали ли сте? Аз предпочитам вода от коприва. Правя си и чай за пиене, тъй като обичам, но и на косата ми се отразява добре, без да я омазнява. Розмаринът ми е на Дотера и миризмата му ми е тотално непоносима - не мога да свикна с нея и това си е. Понякога слагам капка в шампоана, но пак ме дразни Sad

# 614
Не съм, сега видях едната, но пише, че не е подходяща за бременни😅
Вода от коприва също имам, на милва, ползвам си я. Под формата на отвара съм ползвала за обливане. Но краткия срок на съхранение ме отказва.  Маските също си приготвям с хидролати, за това ми се иска и розмаринче.
Ще видя някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт