Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 361
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Смени мицеларната вода с почистващо олио за първа стъпка и ще се преродиш още веднъж. В дългосрочен план не е скъпо.

# 646
Този гел справя ли се с грим и само него ли използваш?
Ползвам техен само че не за чувствителна кожа а за нормална и смесена, на тубата има картинка с разрязано алое. Не слагам много грим но само на него не мога да разчитам, хем и водоустойчиви неща не използвам. Трябва си първо мицеларна вода до чист тампон.

# 647
  • София
При мен се справя идеално и без много търкане със спирала, очна линия и руж. Обаче аз не използвам основи и фон дьо тен.

# 648
  • При децата ми
Смени мицеларната вода с почистващо олио за първа стъпка и ще се преродиш още веднъж. В дългосрочен план не е скъпо.

Кое почистващо олио препоръчвате?

# 649
Върл почитател съм на всичко, което е Ultra Sensitive Med на Balea! За това гелче много се чудих и сега мисля да си го взема. Не ползвам абсолютно никакъв грим, само околоочен крем, крем за лице и балсам за устни (слънцезащитен като дневен задължително). Всичко без миризма, защото не обичам козметиката ми да ухае на каквото и да е било. Същата работа е и с лосиона ми за тяло. Свела съм до минимум това, което слагам върху себе си, защото установих, че колкото по-малко се мажа и пудря, толкова по-добре изглеждам. Също така се убедих на 100%, че цената не е абсолютно никакъв критерии за качество. Надявам се, че гелчето е достатъчно нежно и това, че премахва грим не го слага в графата "агресивни продукти".

# 650
  • София
Не, изключително леко и приятно е, а и е много изчистено като състав.

# 651
Не, изключително леко и приятно е, а и е много изчистено като състав.
+1 за този измиващ гел. Бях взела малка опаковка за да го пробвам на морето.
Много добър измиващ гел. Не изсушава кожата ,измива слънцезащитен крем без проблем. Нежен е и преди няколко месеца си купих пълноразмерен продукт.
Само да кажа ,че любимци са ми измивните крем и гел на Avène.
Този е също много добър и ще си го ползвам с удоволствие. Купих и измивният гел на Балеа с алое.

# 652
  • Сливен
За измиващо олио много пъти съм препоръчвала на unita,българска марка,сваля слънцезащитев крем,ФД,спирала.Много приятно и леко.До 15.07 имат 20% отстъпка.

# 653
  • София
Някой пробвал ли е дезодорантите на Borotalco?

# 654

И мен ме интересува отговорът. Буквално вчера забелязах марката и ми стана любопитно какво им е качеството

# 655
Хриспа, на Skin1004.

# 656

И мен ме интересува отговорът. Буквално вчера забелязах марката и ми стана любопитно какво им е качеството
Аз. Миришат дълго и свежо. Не помня кой цвят флакон беше. Лошото е , че върху тъмни материи оставят бели следи и ги спрях.

# 657
Да похваля тези пачове/маска за очи. Направо грейна зоната около очите!

# 658
  • София
Взех си Borotalco - класическия с тъмнозелена капачка. Мирише много свежо и чисто, траен е. За моя радост не ми прави мишниците целите в талк.

# 659
Лидълските слънцезащити хубави ли са? Заглеждам спрея за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт