Януарски бебета 2024г /тема 3

• 6 722
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Днес видях отгоре едно зъбче, че се подава .. боже това е месец температура, хора!
Избрали ли сте триколка за малчовците? Аз разглеждам, но не бързам, защото количката му е просторна.
Ей кристалче точно за триколка щях да питам и забравих 😂
Даже се чудя въобще да взимаме ли...количката и е супер просторна...имаме и лятна на чиполино туистър...имаме и ride on и акумулаторна кола за рождения ден получихме и се чудя
И при нас доста време подути лимфни възли докато излезе зъба..
Д

# 106
Да и аз се замислих дали изобщо да купуваме, защото Приама го дават до 22кг .. единствено, че триколката ще ми е по-лека за бутане .. иначе и ние кола купихме ..

# 107
Вчера тествах една триколка на приятелка...да лека е...но място за багаж няма...а колко е не маневрена...особено ако се наложи на заден да я дръпнеш
А като знам какви са ни пътищата...то с лятната количка засядаме в дупки...а с тази триколка незнам
 Иначе аз тествах ето тази
https://moetobebe.bg/product/smartrike-sgavaema-trikolka-7v1-smartfold-str7

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 07:33 от Надежда Х

# 108
Аз обмислям покупка на триколка понеже нашето момиче не иска да стои в количка. Иначе имаме едно АТВ но не мога да го оправлявам аз а само тя-а тя не може. Там стои за това си мисля,че ще стои и в триколка. Иначе имаме и акумулаторна кола с дистанционно управление,но трябва доста да потренирам 😀😀 а и не ми е много удобна с нашите пътища и бордюри..
Односно триколката за нас ще е по добре да е сгъваема понеже в количка не стои и за почивки ще е по практична ,но не видях голям избор от тях. Гледам такива с опция сън и функция 360•  За сега гледам Вуох -Flexy Lux, KinderKraft -Aveo и Easytwist. Проблема е ,че тук в съседните градове ги няма а не ми се рискува да поръчам онлайн преди да ги видя..

# 109
Здравейте! Вашите деца пият ли още мляко вечер? Нашата педиатърка днес ми каза да й го спирам, че ставало навик да заспива с мляко, а тя е много малка според мен още. Родена е януари, но термина ми беше март, недоносена е.

# 110
Моята си пие, родена е в 39г.с. Пие по 225мл с 5лъжички ХИП3. Не заспива на шишето, но си го пие. В никакъв случай няма да го спирам принудително, страх ме е да не започне да се буди нощем за мляко и сутрин по-рано от глад.

# 111
И вечер пие - 210 или по-малко, и през нощта си пие - поне 1 шише от 210, понякога го пие на 2 пъти.
Тия лекари, които препоръчват спирането да дойдат да го спрат те.

# 112
Баткото пиеше нощем мляко до 2г и 1 месец. Педиатърката ми казваше, че до втората година са си кърмачета и да не слушам глупости от близки и роднини.

# 113
https://www.ozone.bg/product/sgavaema-detska-trikolka-qplay-rito … 7U5oaAli6EALw_wcB
Аз имам тази триколка още от преди да направи годинка... Невероятно удобна е за мен и за него.. Няма място за багаж да но аз и в колчката не носех почти нищо 😅 в количката не иска да стой изобщо а в триколката е съгласен много му харесва....

# 114
Аз също не съм от носещите много багаж .. а съм виждала майки мъкнат кашони, торби по и около колички и триколки .. е това не е ремарке .. и накрая "то няма място за багаж" 🤣
Аз да ви върна малко към феритин, желязо ..
феритинът ми се струва нисък, а желязото ми е със стрелка, че е завишено ..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:32 от krystall

# 115
https://www.ozone.bg/product/sgavaema-detska-trikolka-qplay-rito … 7U5oaAli6EALw_wcB
Аз имам тази триколка още от преди да направи годинка... Невероятно удобна е за мен и за него.. Няма място за багаж да но аз и в колчката не носех почти нищо 😅 в количката не иска да стой изобщо а в триколката е съгласен много му харесва....

Изглежда супер! Лесно ли се сгъва?

# 116

Изглежда супер! Лесно ли се сгъва?
Да... Изгледах едно клипче в интернет как се сгъва и успях за секунди наистина е много лесно и се побира в малък багажник... Количката ни не се побираше в него и оставяхме коша на предната седалка а шасито в багажника нямаше място и за двете 😅

# 117
Хубавото и е че се сгъва и е компактна,да. А като се има на предвит,че нашите дечица не стоят в колички за почивки ще мъкнем триколки и това е плюс.

# 118
Моя не се спира никъде, нито в количка нито в триколка.. иска само да ходи Grinning
Момичета ще записвате ли малките на ясла? Някоя мама да е по запозната от документалната част и изискванията?

# 119
Аз да, сега в понеделник ще обявят свободните места, за София става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт