Лечение на белези от акне. Има ли справили се с този проблем и как?

• 819
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами и Честита Нова година. Пожелавам ви тази година да сбъднете мечтите си!
На темата постоянно влизам, гледам, чета и се питам защо вече никой не иска да помогне на други за справяне с белези от акне? Писах няколко пъти, чаках някой да ми отговори но уви не получих птговор. Та сега отново моля дами или мъже/не ги пренебрегвам, защото и сред тях има доста суетни/ справили ли сте се с белези и как, при кой дерматолог? Защото при мен положението е само ходене по клиники, велики обещания, хвърляне на пари и... нови белези. Моля за помощ ако някой е успял да се справи!!!

# 1
Има тема за естетични процедури, попитайте там.

# 2
Има тема за естетични процедури, попитайте там.
  писах, никой не ми отговори!

# 3
Бъди по-настоятелна. Направи си проучване, прочети темата, пък и тук може някой да се включи...
И аз мога да ти кажа, има лазери, с които се заличават белези, но кой точно е подходящ не знам.

# 4
  • София
Според мен микронидлинг ще помогне

# 5
Е аз писах ли писах и аз отговор нямам....

# 6
Ето произволен сърч в интернет. https://dermavita.bg/protzedura/lechenie-na-belezi/
Избирате град, специалист с отлични отзиви и отивате на консултация. Според състоянието на кожата ще определят нужните процедури.

# 7
И аз скоро питах, но не получих отговор. Вече година търся решение на проблема, но уви нищо кой знае какво. Само киселините помагат до някаква степен.

# 8
Здравейте, аз имам леки белези от акне и няколко от шарка по-вдлъбнати 2-3 мм, също така и леко акне,  от около 4-5 години ходя на пилинги и какво ли още не и честно казано резултата е доста слаб, след толкова процедури, единственото, което ми помага е билков пилинг-дълбок, записала съм си час при дерматолог в Хил Клиник на 22-ри януари смятам да се подложа на лазера E-matrix. Също така добър лазер е и CO2 фракционен лазер за белези, но там възстановяването е по-тежко от E-matrix, ще дам отзив след консултацията.

# 9
Здравейте, бях на преглед в Хил Клиник, коментирахме разширените пори и белезите от акне, беше ми направен лазер Reverso, имам още две процедури, тъй като са необходими 3 и съответно могат да се правят само в зимния период. В момента все още съм във възстановителен период. Мога да кажа, че от първата процедура има ефект, но минимален. Препоръчвам лазера, тъй като възстановителния период е кратък и червенината е само първия ден. След което лицето се възстановява и има леко лющене, което почти не си личи и може човек да се върне към работа и ежедневие още на следващия ден. Другата година още от септември/октомври ще започна и смятам, че ще се справим с проблемите и ще получа желания ефект. Смятам, че за всеки проблем има решение, стига да сте на подходящото място.Успех на всички! Simple Smile

# 10
Здравейте, бях на преглед в Хил Клиник, коментирахме разширените пори и белезите от акне, беше ми направен лазер Reverso, имам още две процедури, тъй като са необходими 3 и съответно могат да се правят само в зимния период. В момента все още съм във възстановителен период. Мога да кажа, че от първата процедура има ефект, но минимален. Препоръчвам лазера, тъй като възстановителния период е кратък и червенината е само първия ден. След което лицето се възстановява и има леко лющене, което почти не си личи и може човек да се върне към работа и ежедневие още на следващия ден. Другата година още от септември/октомври ще започна и смятам, че ще се справим с проблемите и ще получа желания ефект. Смятам, че за всеки проблем има решение, стига да сте на подходящото място.Успех на всички! Simple Smile
Колко струва една процедура с този лазер?

# 11
Колко струва една процедура с този лазер?
350 лева

Общи условия

Активация на акаунт