🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 2

• 4 475
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
Поредната светкавична раздяла в сериала Deha... Karga се сбогува
В 19-ти епизод Девран (Aras Bulut İymemli) освободи Карга от затвора и по този начин изигра най-големия си коз срещу Cesur (Taner Ölmez). В 20-ти епизод историята на Карга свършва.

Ще има още едно важно напускане в сериала Deha след Ahsen Eroğlu, един от главните актьори. Танер Румели, героят на Карга в сериала, режисиран от Умут Арал и написан от Дамла Серим , ще се сбогува с екипа.
Според информация, изтекла зад кулисите, Танер Румели ще напусне сериала в 20-ия епизод, който ще бъде излъчен тази седмица.19. В епизода Devran (Aras Bulut İymemli) освобождава Karga от затвора и по този начин изигра най-големия си коз срещу Cesur (Taner Ölmez) . Зад кулисите се носят слухове, че ще има нови напускания на сериала, чиито рейтинги постепенно намаляват.

# 61
За жалост добрия каст, не  е пълноценно използван, седят като статисти,  затова намаля и рейтинга  в 10 епизод.

# 62
Genius Епизод 20 1-ви трейлър - "Никога не забравям какво ми беше направено!"

# 63
Честит Св. Валентин.

Чакам втория фраг днес.
Нека любовта, смеха  и виното побеждават, не само днес.Kissing HeartHeart EyesHeart

# 64
Deha зад камера

# 65
# 66
Привет!
Нов ден на сета на Deha

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 11:20 от NeZ_9

# 67
Genius Епизод 20/Фраг 2 – „Вашата игра свърши тази вечер!“

Deha 20. Bölüm Fotoğrafları Part 1 📸

# 68
Добре,че се стигнаха и намалиха фраговете.  Заиграват се с публиката, дано успеят да  стабилизират рейтинга и интереса.

# 69
Девран и Имре са две деца, които обичат Искендер, които много приличат на него, които са направили всичко, което той иска, за да бъдат достойни за любовта на Искендер и които са били използвани от него.
Сега двамата са влюбени един в друг. Ако Искендер предаде Девран, нека заедно да му отмъстят.

# 70
В началото  на историята  не разбирах всеки завой, а в последните   епизоди  "войната" между   трите основни мъжки фигури доскуча. Искендер  показа някой свои изненадващи  лица,  като любов към децата си. Ако имаше пълна липса на емоции спрямо тях, щеше да е напълно  нереално.  Въпреки  показаната чувствителност, той със сигурност  ще  си остане измамник. Човек, който е готов на всичко за пари.  Харесва ми непредвидимостта на историята и факта,че показват доброто и лошото във всеки образ.  Девран е отдаден на семейството си, влезнал в ролята на баща и глава на семейството от малък. Често това се случва в семейста в които липсват майката или бащата, по една или друга причина.  Даже се делегират права и роля на майки и бащи на по-големите в "здрави" семейства. Родителите не поемат отговорност, товарат със своето бреме и обезличават децата си.
 Лишават ги от детство, свобода и мечти. Девран разбра  по-лошия начин важни уроци в живата си. Първо,че никой няма да го вдигне, когато падне и че трябва да стане сам. Второ, истината е,че  най-добре го познават  Имре и Искендер. Хората които са му чужди или мрази.  Да го познават добре, да го анализират, да се интересуват от него, а не само  от себе си.  Трето, готов е на всичко за  останалите, а никога не е правил неща за себе  си.
Липсата  на баща му го е оставила да заседне между  омразата и нуждата да бъде обичан от него, обявил го е  в гняв.  Сега той мина границите,  мина от тъмната страна, пере пари и играе с всички.

Не знам какъв би бил развоя на събитията. Част от феновете  са недоволни от напускането на Ахсен. Лично за мен характера й беше твърде идеологичен  и невписващ се в тази история. Отделно реакциите й и думите спрямо Девран  са подхождащи за обичаща жена. Така,че от първия поглед, темперамент, думи, мимики, жестове... Имре и Деврен са добре написаната двойка, реалната... Образи носейки със себе си добро, зло, травми.. Друг е въпроса,че едва ли ще имат време да разгънат историята и да ги направят  истинска двойка.
Може би фрагмента е подвеждащ, но не е изненада предателството на Иско. От друга страна искам да видя повече от Джесур.. Интересно  ми е как Имре, ще подходи в ситуация в която трябва да избира между Искендер  и майка си и Девран.  Почти съм сигурна в нейния избор..

# 71
Браво, Нинче, много ми хареса твоя анализ!
Личи си, че си се потопила в историята.
Аз за съжаление не можах...Почти веднага, след силното начало загубих интерес.
Сега следя действието само от фраговете, които превеждам. Wink

# 72
Genius Епизод 20 Трейлър 3 - "Вярвах в теб"

# 73
Genius Епизод 20 Снимки Част 2

# 74
Въпрос  на вкус е,  разбирам ви.   Може би не е това което сте очаквали. От история за математически гении, премина в  история за борба между доброто и злото  на образите. Главния стана човек който пере пари и мами всички. Освен това и напускането на Ахсен.. Макар,че виждам какво сме загубили с нейното отсъствие. Гледайки Арас и Мелис в тази сцена, като лъвове  са в това което правят. Няма място за сравнение между двете актриси. Мелис беше страхотна в партньорство с Мурат Юналмъш, Джанер Джиндорук в Мрежата, със Салих и Керем, но с Арас направо е в своя вихър.  Удоволствие  е да ги гледам, а и харесвам такъв тип сериали  с измама, различни ходове, кръв, сложни взаимоотношения. Макар,че на пръв поглед е поредната подобна история. Темите и думите в сценария  крият дълбок смисъл и послание. Heart

Общи условия

Активация на акаунт