🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 848
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
Спирам да гледам Черешката !
То е повторение. Цакат ни с топла бира.

# 691
Следващата седмица повторение ли е?
Аз не съм гледала участниците от хк

# 692
Нови епизоди от понеделник, седмица преди старта на новия сезон на Hell's kitchen: победителя Чоткин, Царина, Симона, Станислав който завърши втори и Полина
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/goreshta-hells-kitchen-se … a-tortata-2408591

# 693
Значе са нови епизоди,ще бъде интересно

# 694
  • ту тук, ту там
Не са нови епизоди това. Или поне е имало вече седмица с точно същите участници.

# 695
  • Варна
Не са нови.

# 696
Аз пък съм ги пропуснала,ще ми е интересно

# 697
И като кажат помпозно "28 сезон на Черешката на тортата", а като имаш предвид, че един сезон е 2 седмици оригинални епизоди, после повторения... то чак става смешно.  Чоткин участваше наистина. Ако е повторение, ще изгледам "Елате ми на гости", че съм назад с материала, а ергенките от различни сезони се правят, че не се познават ("аз не съм гледала другите сезони" или "не гледам тв") и се запознават на трапезата, едва ли не.  Там е 1 към 1 "Черешката", просто нямат Шеф Манчев, а имат по-справедлив начин за оценяване. Вместо да си дават еднакви оценки (по 10 т. обикновено), просто всеки в края на петата вечер прави класацията на останалите четирима от първо до четвърто място (съответно с 4, 3, 2, 1 т. ). А в случая като са от риалити на БТВ, е сигурно, че няма как да ги видим в автентичната "Черешка на тортата" понеже е на конкурентната Нова ТВ. Само не знам как не са ги глобили още, че правят формат, за който не са платили лиценз и 95% копира оригинала.

# 698
  • Sofia
Повторения са и не бяха никак интересни.

# 699
Дават най скучните сезони, защото сме ги позабравили. Интересно толкова ли нямат какво да излъчват в най гледаното време...

# 700
Пак че не пуснаха да повтарят някой сериал

# 701
  • ту тук, ту там
А що, нали бяха пуснали Братя. Аз пък тъкмо се зарибих да го гледам (че преди не съм), и те го спряха без време. Само че той не е за този часови пояс де.

# 702
И аз мисля, че от Нова прекаляват с изявите на шеф Манчев и изобщо със всякакво готвене. Снощи след стария епизод на Черешката дадоха епизод от Кошмарите, който е даван поне два пъти. Ми не знам няма ли по-интересен човек от шеф Манчев в България, та го гледаме непрекъснато в праймтайма. Както и Семейните войни, които са още по-безмислени

# 703
И аз мисля, че от Нова прекаляват с изявите на шеф Манчев и изобщо със всякакво готвене. Снощи след стария епизод на Черешката дадоха епизод от Кошмарите, който е даван поне два пъти. Ми не знам няма ли по-интересен човек от шеф Манчев в България, та го гледаме непрекъснато в праймтайма. Както и Семейните войни, които са още по-безмислени
Не им се дават пари за нещо ново и интересно.Бтв са същите жалкари.

# 704
  • Бургас
Всички предавания са толкова изтъркани вече,че просто няма накъде!

Общи условия

Активация на акаунт