🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 54 433
  • 825
  •   1
Отговори
# 345
Направо си е грозна от корекции, поне да не беше толкова тъпа. Като цяло кошмар, бррр

# 346
Оставете короната, виметата, виметата ме оставиха безмълвна. Ами те съвсем на ачика, бре. Ужасно грозна гледка, в промото - тя меси, те се тресат, аз се потрисам. Joy

# 347
Ами тя цялата е грозна гледка :

# 348
Недоумявам как може сам, от това...

да се докараш до това

# 349
Мале,Мале бляксссссс

# 350
Момичета, във всеки център за пластична хирургия е добре да и поставят снимките на таз Татяна с надпис: Каква бях, на какво се докарах, щот туй било модерно.

# 351
  • София
Правилно ли чух, че Татяна се представи като общественик?

# 352

И жена-вдъхновение. 😂 Не знам на кого, защо..

# 353
Снимките показват различни години,не е само до корекциите.
Не може да сравняваме една 25 годишна на фотошопната снимка с 45 годишна натурал сред пущинака и липса на хигиена.

# 354

Прилича на общественичките от Лъвов мост....зловеща работа

# 355
На първите две снимки е по-млада. Няма как да сравняваме със снимки от преди 10 и повече години.
А иначе тунинга и сега е в повече.

# 356
Пореден буламач от чичо Манчо! Какво му става на тоз човек. Joy
Татяна явно не я бива в кухнята щом сложила такова деколте и то отвлича вниманието от това което готви. Човек погледа му все там, и не че е красиво де. 😁

# 357
Буламача тиквеник на Манчев изобщо не ми хареса. Тиганчето му мръсно и очукано, нарочно свети в лилаво кухнята, ама пак се видя мръсотията около котлона.
На Татяна язък и за претенциите. Няма ли една кръгла тава, че направи тиквеника в правоъгълна. Кисело зеле не обичам и не съм впечатлена, изобщо менюто и не блести с нищо.

# 358
Не ми харесва дома на Татяна, много грозни цветове и безвкусица.

Умря циганката.

# 359
  • София
А защо са ѝ такива гърдите на тази? Много голямо разстояние между тях. Ох, ще изскочат докато меси. Много противна жена.

Общи условия

Активация на акаунт