🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 969
  • 808
  •   1
Отговори
# 750
Отгоре пише, че е нов сезона. Аз не съм гледала тези участници друг път, имаше от другите сезони на ХК. Днес някой спомена, че очакват бебе, а това момиче изглежда малко като бременна. Те снимките ги снимат половин година сигурно преди излъчването.

# 751
Това момиче още преди да се заговори, че е бременно, което не е сигурно, издаде книга със съвети за отслабване🤭 Като я гледам, още не я чела🤭

# 752
Полина се притесни за инвестицията в зъбите Joy

# 753
  • Пловдив
Видяхте ли етикетите по чиниите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 754
Ако това е италианско меню, аз съм трамвай номер 5 ....
Балон под налягане ,без покритие е този Чоткин ,та каквото и ще да е спечелил..
Много ме дразни и акцента му. И аз живея от 30 години в чужбина,но нямам никакъв акцент.

# 755
Няколко кадъра с омазаната уста на Симона. Доста гнусно. Тя и без това е трудна за гледане.

# 756
  • Пловдив
Няколко кадъра с омазаната уста на Симона. Доста гнусно. Тя и без това е трудна за гледане.
то не е само тая вечер...и вчера беше така.

Тази Полина що така фъфли? Нови зъби или устни?

# 757
  • София
Нови зъби. Мислех си, че ми се струва, че фъфли, ама явно не.

# 758
И аз идвах да кажа, че паниците са с етикетите, което според мен означава, че не са ги измили. От магазина, у дома, сипана храна и айде на масата, яжтеее. Ужас. Друго може да не ме откаже да ям, но неизмита чиния, пък била тя и чисто нова ще ме остави гладна.
И да измрънкам и аз за тая Симона и постоянно оцапаната и с храна уста, пф, гадост. И как тъпче в тоя надут "дунапрен" манджата, бррр, много неприятно.

# 759
И аз идвах да кажа, че паниците са с етикетите, което според мен означава, че не са ги измили. От магазина, у дома, сипана храна и айде на масата, яжтеее. Ужас. Друго може да не ме откаже да ям, но неизмита чиния, пък била тя и чисто нова ще ме остави гладна.
И да измрънкам и аз за тая Симона и постоянно оцапаната и с храна уста, пф, гадост. И как тъпче в тоя надут "дунапрен" манджата, бррр, много неприятно.

Че то и сандъчето с изненадата вътре е под всякакви критерии за чистота..кога и как се мие това нещо.
Много тъпо го намирам .

Тази Симона на чалг певеца ми прилича .И по външен вид ,и по акъл.

# 760
  • Бургас
Аз не съм ги гледала тези епизоди, ако са ги излъчвали, но не са ми и много интересни...
Мони, не я харесвам изобщо, още от ХК. Тя всъщност, с Митко ли е или всичко е било игричка?

# 761
Айде Царина си намери мъж да и свири Joy

# 762
О, да, пропуснах сандъчето. И то беше с доста съмнителна чистота.

Хаха, дааа, Царина иска да и свирят.

# 763
  • България
Много разочароващ е този Чоткин. Не следя Хелс Кичъна, но менюто е като изготвено от любител.
Има няколко вида тесто - печения хляб, лазанята, крутоните, стария хляб.
Зелената салата е салата, която се сервира във всеки втори ресторант. Аз мариновани чушки не харесвам, маслини не харесвам, още по-малко дехидратирани.
Лазанята изглежда смешно и като предястие, а не основно меню. Лазаня мога да си приготвя и сама вкъщи.
Чийзкейк с грозен вид като изплюто може всеки да приготви.
Сандъчето със суровия ориз - греда.

Единствено си правя извод, че Хелс Кичън е посредствено готварско предаване, от което не излизат кой знае какви готвачи. В Мастър шеф правиха по-сложни неща.

Самите готвещи тази седмица са семплички хора, без речник, без изказ, няма с какво да изненадат освен да се изложат. Панаир на суетата е тази седмица Черешката.

# 764
Царина и Станислав са ми приятни, останалите.... пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт