🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 54 443
  • 825
  •   1
Отговори
# 810
Да, пуснаха промото към 23 ч снощи. Мути и Михаела от последния сезон на Биг Брадър, Теодор и Недялко от последния сезон на Игри на волята….

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:37 от diziler

# 811
И Веселка от брадъра 2024

# 812
Забавно ще е.... Овцата пак ще се излага

# 813
През януари в "Черешката на тортата":

Венета от Ергенът 1 и Мистър Кеш

Недялко (Дечо), Теодор (Чикагото) и Георги Шопов от Игри на волята 7

Златка Димитрова от ВИП Брадър 4, Биг Брадър Ол Старс 2 и Xeлс Китчън 7

Михаела и Мути от Биг Брадър 7

Теодора (Беба) от Биг Брадър 6 и Муха в супата

Александра Гърдева от Ергенът 1, Къщата на инфлуенсърите 2 и Муха в супата

Мая от Островът на стоте гривни и Трейтърс

Валерия от Ергенът 2 и Къщата на инфлуенсърите 3

Дънди от Денинг Старс 5

Веселка от Къщата на инфлуенсърите 2, Мис Плюс Сайз 1, Биг Брадър 6, Инфлуенсърски лагер 2, Елате ми на гости 2

Видео промо https://www.facebook.com/reel/1420087559725277

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 10:42 от diziler

# 814
  • София
Ще гледам само седмицата с Шопа, Чикагото и Дечо.
Другите не ме вълнуват.

# 815
Нямам идея кои са тези хора, не гледам реалити шоута.

# 816
Златка не участваше ли вече веднъж в Черешката на тортата и в Кухнята на Ада и не беше ли вече спечелила разни плакети и награди за най-добра готвачка? Не го разбирам тоя зор от сексапилна плеймейтка да става домакинята-скучна лелка на века.

# 817
  • софия
Златка със сигурност участва в ЧТ поне веднъж. Беше малко след като се беше родило детето и помня, че се превъзнасяше по тирокафтерито. Това беше едно от нещата, които прави.
Помня и някакви кадри от плаж в Бургас. Обясняваше, че майка ѝ имала там заведение от години и била помагала (май?). Дали е било в същия епизод не помня.
Помня невероятни глупости.

# 818
Тя пък точно Златка е една сексапилна плеймейтка... Все конюшня си представям като я видя.
Ще пропусна този сезон на Черешката, съвсем го съсипаха това предаване. То бива простотия и пошлост навсякъде, но и в готварско предаване ми идва доста в повече.

# 819
Златка май участва за трети път. Много от известните личности участваха 3 пъти в Черешката. И да, тя беше и в звездния отбор на Xелс Китчън.

# 820
  • София
Златка се е превърнала в някаква вечно кисела лелка. Все намръщена боботи.
Тия хора от Игри на волята не ги знам. Не го гледам това предаване.
Но ще гледам Черешката. Харесвам си го.

# 821
Аз пък ще гледам само епизодите с участниците от Игрите. Grinning То друго реалите и без това не гледам. А всички Брадъри/Брадърки, плеймейтки и чалгари са далеч от инетересите ми. Та да, все по-малко има за гледане в Черешката, за съжаление

# 822
Поне е със нови хора. Ще дадат седмица-две нови епизоди и пак ще започнем да преговаряме. Това ме дразни в Нова телевизия. Предавания, които поначало им е много да ги гледаш и един път (например Семейни войни или Сделка или не) ги повтарят по сто пъти, сакън, да не забравим физиономията на Цецо. Черешката върви по този път отдавна, там ги повтарят по много, много пъти.

# 823
Тя пък точно Златка е една сексапилна плеймейтка... Все конюшня си представям като я видя.

По-скоро имах предвид, че тя се подвизаваше за такава - май се беше снимала в Плейбой и тн, а не че аз я намирам за такава. Сега зор голям да се покаже каква е домакиня и готвачка. Макар, че единственият път, в който я гледах в Брадъра (и оттам сякаш стана “известна”), още тогава водеше война за надмощие над печката.

# 824
  • 2860 км северно от Екватора
И аз ще гледам до колкото мога.
Златка мисля, че чисти имидж от ББ където се изложи много лошо по География. То това няма изчистване според мен, но тя си се опитва.

Общи условия

Активация на акаунт