💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Привет, дружки! Hug
Изпратих систъра за Аликанте, сега ще чакам да ми се обади, когато си пристигне вкъщи, дано да е нямало закъснение и проблеми заради вятъра, който днес е доста силен. И от утре пак ще съм си тук редовно, нищо, че нямаме нищо ново, което да си обсъждаме. Засега! Но пък можем на воля да си обсъждаме винаги красивото ни момче и неговите роли.

Благодаря ви на всички за споделеното! Kissing Heart Може да е старо инфо за нас, но е златно и си заслужава да си го припомняме, толкова много колеги, дори и такива, които не са имали късмета да работят с него говорят с обич и уважение за нашето добро и красиво момче Heart
Айре Heart Eyes благодаря за превода на думите на Нури Алчо Kissing Heart
Това не е първият път, когато легендарният актьор говори за Kъванч и неговия професионализъм.
Нека си припомним:
"Kъванч е номер едно за мен, неговата игра и характер са 10/10. Ако погледнете повечето други, той дори няма същата интонация в гласа си, такова нещо никъде другаде няма.“
Освен това, говорейки за филми и телевизионни сериали в турското кино, Алчо Нури заяви, че Къванч Татлъту е един от любимите му актьори. Разбира се, има добри телевизионни актьори от новото поколение, но Kъванч е номер едно за мен.
...Той ми отвори, когато отидох на погребението на Екрем Бора (актьорът, който играеше дядото на Мехмет в сериала "Гюмюш“).
Бях изненадан, когато го видях: "Какъв красив човек “, помислих си тогава. Днес той играе нервен мъж , съседско момче, бизнесмен, мафиот,  той успява във всичко. Няма друг като него!"
Много се радвам, че толкова заслужили актьори говорят по този начин за Къванч! Ами ето, чудесна идея за нов проект Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, Kissing Heart
Скрит текст:
Много, много се радвам, че всичко е преминало, че е бил малкия дявол както се казва! Пожелавам ти от все сърце да не плашиш повече близките си, а и нас! Hands Pray Бъдете всички много здрави! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, много си права, няма да е все така! Kissing Heart Каквото и да реши да прави Къванч, с каквото и да се заеме, знаем, че ще го прави от цялата си душа, както винаги.
Не мисля, че МАВИ ще се откажат скоро нито от Киво, нито от Серка, те им носят невероятни приходи. Може би тази французойка ще се снима заедно с някой от тях, няма да им е за първи път да ги снимат с известни световни модели, особено пък Киво Thinking
Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 23:01 от queen_fenka

# 526
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, вчера наистина е бил тежък ден за полет. На мойта приятелка сина й се прибираше от чужбина и бяхме заедно, когато й се обади, че са кацнали, но си е било цяло приключение. Вярвам, че сестричка е добре.

Права си, винаги има какво да се обсъжда, само да се обединим около една идея.

Гледам, че и рускините са бръкнали в архивите. Не знам дали го имаме това интервю.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 527
Привет, дружки! Hug
Пепи, никакви проблеми не е имало при полета на сестра ми, съвсем спокойно е пътувала, дори с чисто нов самолет, по-широк и удобен, не е имало закъснение и всичко е наред.
Имаме това интервю,  помня, че го превеждах. Хубаво е, че ни го припомняш Kissing Heart
Цитат
Интервю на Kъванч Taтлъту взето от журналистката Лале  Билдиричи за списание „Kadıköy Yaşam“ 2006 г.    

" Винаги искам да бъда в актьорската игра."
Kъванч Taтлъту, който завоюва възхищението на жените със своите външни данни в модния бизнес, също така привлича вниманието към себе си със своя талант като актьор в много обичания от зрителите телевизионен сериал "Гюмюш".
Taтлъту, който иска да стане добър актьор в бъдеще, продължава своя път под мотото "Водата тече и намира своя път". (бележка на редактора: турска поговорка, която означава, че човек, който постоянно и упорито работи, обезателно постига успех.)

За първи път чухме името на Kъванч Taтлъту през 2002 г., когато той победи  в конкурса " Най-добър модел на Турция", а след това спечели и в конкурса " Най-добър модел на света ". В момента той също така успешно се представя  в ролята на Мехмет, която играе в един от най-обичаните телевизионни сериали "Гюмюш" и уверено напредва в своята професионална кариера. Kъванч Taтлъту, когото хванахме на снимки в интензивното темпо на сериала "Гюмюш" и който привличайки вниманието ни със своята неразговорчивост и сериозен външен вид, приятно ни изненада със своята топлота, след като започнахме да вземаме интервю с него. Също така от нашето внимание не убягна фактът, че между Къванч и неговите колеги от сериала цареше пълна хармония. Актьорите на снимачната площадка си взаимодействаха един с друг като голямо и задружно семейство. Актьорът, който свързва успеха на сериала с добрия сценарий и приятелската атмосфера в екипа, сподели, че в бъдеще би искал да играе в мистичен филм. Също така той изрази желанието си, че не би имал нищо против да играе различни герои и се стреми към това, за да се усъвършенства в актьорското майсторство и да има хубава кариера. В нашето интервю, което се проведе на снимачната площадка, му зададохме въпроси по всички теми, които ни интересуваха, от актьорския живот до философията на живота му, от отношенията със семейството до любовните отношения.

Научихме за вас през 2002 г., когато спечелихте конкурсите " Най-добър модел на Турция " и " Най-добър модел в света" Как успяхте да се отличите в модния бизнес след конкурса?

- Не положих много усилия да се отличавам. Просто се стараех да използвам по най-добрия начин вратите, които се отваряха пред мен. Постоянно работя върху себе си, за да се усъвършенствам. Освен това, ако имате желание да работите дисциплинирано, ако вършите работата си с любов, то това определено ще ви доведе до успех.

Вие станахте модел по молба на майка си Нуртен Taтлъту. Какво място заема тя в живота ви?

- Избрах моделската професия по съвет на майка ми. Майка ми е домакиня и е много привързана към децата си. Разбира се, тя заема важно място в живота ми. Тя е моя майка и мой добър приятел. Тя ми помага със съвети във всички отношения, както в работата, така и в личния живот.

След Турция продължихте да работите като модел във Франция. След това започна вашата актьорска кариера. Коя страна на актьорското изкуство ви привличаше повече от всичко ?

- Актьорството е професия, от която се интересувам още от детството си. Има актьори и актриси, на които се възхищавам от дете. В актьорската игра вие получавате възможност да олицетворявате герои, които бихте искали да бъдете през целия си живот. Този аспект пробуди интереса ми към актьорството. Оценявайки възможността, приех предложението и започнах с актьорската работа.

В сериала "Гюмюш" играете ролята на Мехмет. Сериалът успешно продължава вече два сезона. С какво най-вече свързвате интереса на публиката към сериала толкова продължително време ?

- Свързвам това с топлотата, която присъства в сценария и в екипа. Встъпихме в страхотна хармония на актьорско майсторство. Мисля, че я проектираме на екрана.

Какво послание носи сериалът " Гюмюш " на своята публика?

- Най-важното," Гюмюш " е семеен сериал. Сериал с по-малко оръжия и насилие. От време на време се сблъскваме със същите ситуации в живота, както в сериала, но като правило, всяка домакиня, млада или на възраст, която гледа сериала, може да намери някаква част от себе си в него. Мисля, че това е тайната на успеха на сериала.

Защо турските жени толкова обикнаха героя Мехмет?

- Мехмет е емоционален образ,който също така е и малко мачо, освен това, той е привързан към семейството си. Човек с определени правила и забрани. Той много се ядосва, когато чувства натиск от страна на хората. Всъщност той е любим образ на турските жени. Мехмет е персонаж, който възхищава зрителите.

Прилича ли Къванч Татлъту на своя герой Мехмет?

- Имаме някои сходни качества. Основната причина, поради която приех предложението за този проект беше, че имаме подобни черти на характера.

Какъв ще бъде отговорът ви, ако бъдете помолен да играете роля, която е далеч от вашия собствен характер?

- Ще играя. Нямам някакво разделение на ролите. Искам да участвам в някакъв мистериозен филм.

Освен моделиране и актьорска кариера, вие  имате още и богато спортно минало. Играли сте баскетбол в Адана за клубове като Fiskobirlik, Güney Sanayi, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri и Tarsus Amerikan Kulübü, а също така и за клубовете Fenerbahçe и Beşiktaş в Истанбул  … Защо престанахте да играете баскетбол?

- Получих тежка контузия, играейки в отбора на Бешикташ, така, че трябваше да прекратя професионалната си баскетболна кариера.

Как оценявате турския национален отбор по баскетбол като шести в света ? Какво чувствахте гледайки мачовете за Световната купа?

- Това е едно от най-големите събития, които преживяхме напоследък, когато турският национален отбор по баскетбол излезе за мача в екипите си, без звездни играчи и постигна исторически успех за бъдещите деца. Като бивш баскетболист искам да ги поздравя. Гледах играта и емоционално преживявах с тях всеки миг. Възрастта им е малка, но сърцата им, въпреки младата им възраст, са много големи. Те са много смели, доверяват се и вярват в себе си. Те донесоха този рейтинг за Турция.

Кой баскетболист харесвате?

- Харесвам стила на Хидает Турколу ( Хидает „Хедо” Турколу е турски професионален баскетболист) Той е много добър баскетболист.

Вие сте традиционалист и отдаден на семейството си ...

- Да, имам такива особености. Не се преструвам. Не обичам да играя роли извън сериала " Гюмюш ". Личният ми живот и деловият и така вече са очевидни. Нека хората обсъждат моята работа, но няма да кажа нито дума за моя личен живот. Ако правите нещо за хората, нека те самите да го видят и изхождайки от това да правят добри или лоши изводи.

Вие и вашето семейство сте от Адана. Сред тях има много актьори, певци и писатели. Защо мислите, че жителите на Адана толкова се увличат от изкуството?

- Не зная. Вероятно земята им влияе. Значи, хората от Адана са талантливи.

Казвате, че успехът е това, което винаги сте искали да постигнете. Какви са бъдещите ви цели освен успешна кариера?

- Освен успешна кариера, разбира се, искам да се усъвършенствам. В допълнение, живея днес и не правя планове за бъдещето. Защото не е известно какви промени ще има в живота ни утре и какво ни готви живота. Вярвам в поговорката : " Водата тече и намира своя път " И ние хората също по този начин се движим по своя път.

Имахте ли бонуси в актьорската професия поради факта, че имате красиви и пропорционални физически данни?

- Физическите данни към това нямат никакво отношение. Дори и да имате добри външни данни, трябва да знаете как да се въплъщавате в своите роли на екрана. Можете да бъдете много красиви, но ако нямате други качества, тогава ще бъдете просто добри манекени. В случая е важно да си вършите добре работата. Красотата разбира се, също така има своите предимства, но тя е само 20 %. Останалото - вашият талант.

Смятате ли се за успешен?

- Такова нещо никога не бих казал, защото нямам право да го правя. Трябва да предоставя това на хората, които ще оценяват работата ми. Ние предлагаме продукт, харесва ли се той или не, това е избор на публиката.

Каква е житейската философия на Kъванч Taтлъту?

- Аз съм човек, който е отдаден на принципите си и който следва правилата. Правилно и честно. За мен е важно да съм коректен и честен човек, да помагам на хората, доколкото мога, и да правя семейството си щастливо.

Има ли място за любовта в живота ви?

- В дадения момент не. И за брак за сега не мисля. Но в бъдеще разбира се, искам да имам семейство и деца.

Учили сте в частен лицей в Кадъкьой. Какви са спомените ви свързани с това място?

- Да, учих в истанбулски частен лицей. Обичам Кадъкьой. Харесваше ми да ходя заедно с приятелите си в книжарница "Акмар"  и да си купувам книги от там. И още обичах да плавам с ферибот от кея на пристанището в Кадъкьой.
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 528

хубава неделя!! Hug

Аз снощи
Скрит текст:
така се вълнувах като четях темата на Нези...браво момичета, мечтите се сбъдват!! Hands Clap

Пепи, интервюто го има на 1стр , където съм събирала стари...
https://docs.google.com/document/d/1TKpuuMPpHSpOtHqANHtVGJ4_6GSs … DqEY/edit?tab=t.0

надявам се скоро да имаме за коментар нещо актуално.
Скрит текст:
да помрънкам за другата седмица
а всеки вторник да си е  за поредната серия на Айле. /на който му се споделя/

Фенче, добре си се завърнала Wink Heart Exl браво за сестра ти!
и за другия отзив на Нури Алчо Hands Plus1

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 13:17 от Airra

# 529
Здравейте Благодаря за споделеното Бях на обучение

Диве пожелавам ти бързо възстановяване и да не се повтаря

# 530
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено!

Диве, всичко да остава в миналото!

Айре,
Скрит текст:
голяма еуфория е при нас,
така не съм се вълнувала, не знам откога,
имах усещането, че и аз съм била с тях

Хубава неделя, момичета!

# 531
Добро утро, момичета!
Не съм ви забравила, просто имах малко работа тези дни.
Трябваше да сбъдна една своя мечта.
Да сбъднеш мечтата си и да срещнеш любимеца си е вълнуващо, емоционално и дори нереално преживяване.
Не знаех,че това е един от онези  моменти, които могат да ти  донесат истинска,чиста  радост!
Мечтаех за този миг, представях си какво бих казала или как бих реагирала.
А когато най-накрая се случи, усетих смесица от вълнение, нервност и неописуемо щастие.
Срещата с Чаатай ме накара да се почувствам част от нещо по-голямо –  осъзнах, че дори хората, които изглеждат недостижими, всъщност са реални, топли и вдъхновяващи.
Споделям щастието си с вас, без да се скривам и ви пожелавам същото!

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 532
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes аз също погледнах в темата на Нези и Жаки, невероятно изживяване са имали Нези и момичетата, които са били с нея, мечтите наистина се сбъдват! Божее, завидях им най - искрено на късмета да видят на живо любимецът си Kissing Heart
Жаки, е как може да не се развълнува човек ? Така искрено и сладко разказват за изживяната от тях емоция, че се усеща през монитора! Аз, ако някога видя Киво сигурно ще си глътна езика и без да се снимам и доближавам до него Stuck Out Tongue Winking Eye Наистина много ми се иска да го зърна на живо, само за да се убедя в думите на хората, че е още по-красив отколкото на екрана и това ще ми е достатъчно.

Нези, благодаря ти, че сподели и с нас своята невероятна емоция! Kissing Heart Много се радвам, че си сбъднала мечтата си! Какво да ти кажа, освен, че си голяма щастливка! Изглеждаш прекрасно до Чачо! Two Hearts
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 10:09 от queen_fenka

# 533
Привеет!!

Нези Hug както споделих в предишен пост и си разбрала от лайковете ми, вълнувах се с вас вечерта и ви се радвах на късмета и щастието да се видите и снимате с любимеца си. Браво, че сте били толкова настойчиви и амбициозни! този спомен Heart ще го пазите цял живот предполагам.
Мерси, че си споделила тук и снимката, много сте хубави, а Чачо много отслабнал и такава топлина има в очите му.
.....................................
като няма нещо интересно, споделям това
от КТФ - видео
https://x.com/KT_Fans/status/1901556443116876049/video/1

Фенче Kissing Heart Wink
ако Къванч се включи в театрална постановка, както и Пепи си мечтае, ще е супер възможност да го видите.
аз не мога да си представя да го видя на живо.....
ама и да дойде някоя новина за нов проект ще е добре!!
Жаки, усещах те! Blush

здрава и успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:50 от Airra

# 534
Айре Heart Eyes благодаря ти за видеото и превода от КТФ Kissing Heart Добре се посмях с тези жени с вкус и добро чувство за хумор Stuck Out Tongue Winking Eye Ами и те като мен могат да гледат на него само като на красива гледка към Босфора, какво да се прави, като сме се родили по времето на Фернандел, както казваше една дружка тук Stuck Out Tongue Closed Eyes, ама не сме слепи. Прави са, че винаги е бил красив, но сега е перфектен и им завиждам, че са приятели с него.

Аз искам да срещна Киво случайно на улицата, напълно естествен, а не гримиран за роля Айре Heart Eyes Но, и аз, а и Мимето напразно обикаляхме няколко пъти улиците на Истанбул, горкия Миро и уйдисваше на акъла, но явно случайно не става  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 535
  Айре, Фенче, благодаря ви, че сте се вълнували заедно с нас!
Фенче и моето желание беше такова.
След многото преобразявания на Чаатай исках да видя истинския.
Случайности стават, но за тези, които си живеят в Истанбул.
Да отидеш един път и да го срещнеш би било голям късмет! Мимето ми е разказвала как  е търсела  Къванч по улиците. Но не знаех,че и Миро е бил с вас. Grinning
Но, знаете ли, въпреки, че беше облечен и гримиран за ролята, аз все пак видях истинския Чаатай.
Защото той се държеше като самия себе си-спокоен, харизматичен, с приятелска усмивка. Гласът му още звучи в главата ми.
А и визията му за този проект е страхотна, така че хич не се оплаквам! Kissing Heart
Да ви покажа какво му подарих

Макет на Кадилака, който кара Ешреф.
И една Българска роза, да си я засади в градината.

Надявам се да го направи!

# 536
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за пожеланията, заръките и за всичко споделено!!!
Нези, специални поздравления и благодарности!!!
Радвам се, че успяхте, че ви се получи момента с Чаатай!!!
Много приятно поднесе всичко!!! Много си хубава!!!
А подаръците са супер !!!
Розата ме прави още по-съпричастна!!!
А и на него, на снимката, му личи колко му е било приятно!!!
Бъдете здрави и нека имате и други срещи!!!
Иначе случайна среща на улицата трудно може да стане.
Спомням си, че една дружка беше заседнала пред входа
на един от големите молове в Истанбул, но после се усетила,
че виповете пристигат с коли на паркинга и от там с ескалаторите.   
Ако Къванч открие ресторант, може и да има надежда за срещи.
А иначе в театъра е сигурно.
Дружки, попадна ми една песен Гори, гори, моя звезда!
И нали съм по асоциациите, веднага се сетих,
къде в КСШ намери място тази песен.
Първи епизод 47:45 мин - Карагьол >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 537
Здравейте Благодаря за споделеното
Нези радвам се за Вас Много емоции предизвиква срещата с любимия актьор Много  сте  хубави Подаръците са супер и дано винаги му напомнят за България

# 538
Нези, не съм се изразила правилно, търсили сме го с Мимс, ама поотделно.
Скрит текст:
Така и не успяхме да отидем нито веднъж заедно в Истанбул, бяхме го решили първия път и малко преди заминаването ни, майка и се почувства зле и тя си остана. А Миро не зная дали винаги е ходил с нея, но за един път добре си спомням, че даже я беше снимал излегната пред един огромен плакат на Киво, възможно е още да я пази Thinking  Има я някъде из архива, но едва ли вече може да се види, много отдавна беше. Терзи може и да си я спомня. Питал я беше тогава не я ли е срам, можела да му бъде майка на момчето, а тя му отвърнала, че той може и да може да му е баща, но за нея си е баш тамам , със сълзи съм се смяла, когато ми разказваше лудетината Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абсолютно съм съгласна, че се усеща какъв е човека само по отношението му към феновете Hands Plus1
Цитат
Но, знаете ли, въпреки, че беше облечен и гримиран за ролята, аз все пак видях истинския Чаатай.
Защото той се държеше като самия себе си-спокоен, харизматичен, с приятелска усмивка.
Много хубави подаръци си му подарила, надявам се да си засади розата от България! Hands Plus1
Диве, а бе става и случайно, ама обикновено с такива, които не го търсят и дори не знаят кой е Stuck Out Tongue Closed Eyes Имам колежка, която по време на излъчването у нас на Перла била ходила в Истанбул и го беше снимала! Просто видяла, че много народ се е събрал около някакъв много висок и красив младок в някакъв МОЛ и се снимат с него, и взела, че и тя го снимала да не е капо Stuck Out Tongue Closed Eyes И когато показвала после на майка си снимките, тя извикала : " Боже, ама това е този красавец, който играе Мехмет! Ти защо не се снима с него ? " скарала и се Smile А тя пък изобщо не била гледала и една серия от сериала, ама на, видяла го е без да иска. А преди това, когато се возели на корабче по Босфора и екскурзоводката им казала, че вдясно се вижда къщата от Перла , всички се юрнали на тази страна, чак  наклонили корабчето така, че тя се изплашила, че ще го обърнат заради някаква си там къща Smile Много смешно ги разказваше тези истории, и когато разбра колко отдавна го харесвам я търси, търси тази снимка, но така и не успя да я намери за съжаление, много години бяха минали.
Терзи Kissing Heart
Лека вечер, дружки! Hug

# 539
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, 🤗 страхотна емоция и сбъдната мечта. Да ти кажа под секрет, ти повече ми харесваш 😍😛 Щастието ти се усеща от снимката. А с българската роза много ме впечатли. Не знам дали е любител на цветята, но дано си я засади, сега е точното време и винаги, когато я поглежда да се сеща за теб 😍.  Само едно леко отклонение, в моя двор имам роза засадена от първите собственици на къщата и сега моя внук се явява четвърто поколение, а тя все още си расте и цъфти.
Хайде, дано сте му и на късмет.

Фени, точно по същия начин мисля като теб 😍 

Айре, трябва повече да помрънкаш 😛 дълго време не го беше правила, за да хване.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт