Изпратих систъра за Аликанте, сега ще чакам да ми се обади, когато си пристигне вкъщи, дано да е нямало закъснение и проблеми заради вятъра, който днес е доста силен. И от утре пак ще съм си тук редовно, нищо, че нямаме нищо ново, което да си обсъждаме. Засега! Но пък можем на воля да си обсъждаме винаги красивото ни момче и неговите роли.

Благодаря ви на всички за споделеното!

Айре

Това не е първият път, когато легендарният актьор говори за Kъванч и неговия професионализъм.
Нека си припомним:
"Kъванч е номер едно за мен, неговата игра и характер са 10/10. Ако погледнете повечето други, той дори няма същата интонация в гласа си, такова нещо никъде другаде няма.“
Освен това, говорейки за филми и телевизионни сериали в турското кино, Алчо Нури заяви, че Къванч Татлъту е един от любимите му актьори. Разбира се, има добри телевизионни актьори от новото поколение, но Kъванч е номер едно за мен.
...Той ми отвори, когато отидох на погребението на Екрем Бора (актьорът, който играеше дядото на Мехмет в сериала "Гюмюш“).
Бях изненадан, когато го видях: "Какъв красив човек “, помислих си тогава. Днес той играе нервен мъж , съседско момче, бизнесмен, мафиот, той успява във всичко. Няма друг като него!"
Много се радвам, че толкова заслужили актьори говорят по този начин за Къванч! Ами ето, чудесна идея за нов проект

Диве,

Не мисля, че МАВИ ще се откажат скоро нито от Киво, нито от Серка, те им носят невероятни приходи. Може би тази французойка ще се снима заедно с някой от тях, няма да им е за първи път да ги снимат с известни световни модели, особено пък Киво

Лекинка, дружки!