Айре
, Терзи, Пепи, Диве, Нези, благодаря ви за всичко споделено! 
Диве, пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве!
От сърце ти благодаря, че се грижиш информацията в Уикипедията за Къванч да е изчерпателна! 
Айре
благодаря за превода! 
Пепи, и аз добре помня тази награда, която на времето му донесоха в Русия, но не знаех, че е чак толкова престижна, благодаря ти за статията!
Да ви кажа, за мен всичките му многобройни награди са важни и напълно заслужени, но май ценя най-вече тези, дадени му от зрителите, предвид колко други талантливи актори има Турция.
Нези, благодаря ти, че не ни оставяш и често намираш интересно инфо за Киво!

Много добре помня рейтинга на нашето Айле, с Айрето
наистина не очаквахме чак такъв хубав резултат
Аз за Серенай бях спокойна по отношение на актьорската игра, бях я гледала в Приливи и отливи, където много я харесах как игра, но малко се съмнявах дали ще си паснат визуално, а те взеха, че ме отнесоха още в 1 серия с енергията и харизмата си заедно! Най- любимата ми екранна двойка досега, която успя дори да измести много любимите ми Джемре - Кузей от 1 - то място
КГ обаче си остана моята най-голяма краста, готова съм утре отново да започна да си го преговарям 
Съгласна съм с Бирсен - наистина е късмет да имат за сънародник Къванч, има за какво да се гордеят с него, освен с красотата му

Дано сподели скоро нещо и за ашкъма, че аз търпение имам много, но не е безгранично все пак

Имайте прекрасен ден, дружки, аз отново изчезвам по задачи.

-Нези, Фенче 

Ще видим.