💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 739
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Терзи, Пепи, Диве, Нези, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Диве, пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве! Kissing Heart От сърце ти благодаря, че се грижиш информацията в Уикипедията за Къванч да е изчерпателна! Heart Exl
Айре Heart Eyes благодаря за превода! Kissing Heart
Пепи, и аз добре помня тази награда, която на времето му донесоха в Русия, но не знаех, че е чак толкова престижна, благодаря ти за статията! Kissing Heart
Да ви кажа, за мен всичките му многобройни награди са важни и напълно заслужени, но май ценя най-вече тези, дадени му от зрителите, предвид колко други талантливи актори има Турция.
Нези, благодаря ти, че не ни оставяш и често намираш интересно инфо за Киво! Kissing Heart

Много добре помня рейтинга на нашето Айле, с Айрето Heart Eyes наистина не очаквахме чак такъв хубав резултат Smile
Аз за Серенай бях спокойна по отношение на актьорската игра, бях я гледала в Приливи и отливи, където много я харесах как игра, но малко се съмнявах дали ще си паснат визуално, а те взеха, че ме отнесоха още в 1 серия с енергията и харизмата си заедно! Най- любимата ми екранна двойка досега, която успя дори да измести много любимите ми Джемре - Кузей от 1 - то място Heart КГ обаче си остана моята най-голяма краста, готова съм утре отново да започна да си го преговарям Smile

Съгласна съм с Бирсен - наистина е късмет да имат за сънародник Къванч, има за какво да се гордеят с него, освен с красотата му  Heart
Дано сподели скоро нещо и за ашкъма, че аз търпение имам много, но не е безгранично все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имайте прекрасен ден, дружки, аз отново изчезвам по задачи. Hug

# 511
Привет!! Hug

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus -Нези, Фенче Kissing Heart, Пепи, Диве! Hug
Питали са Бирсен дали Къванч има нови проекти

тя е отговорила - да, предстоят изненади.

Пепи,
Цитат
Помните ли червената луна, която коментирахме тогава. Сега на 14 март / какво съвпадение само 😀 / пак ще има.
помня!
на 14 ще има пълно лунно затъмнение, знаеш че се интересувам от астро....та седмицата няма да е много спокойна за някои хора, зависи от наталната им карта.
................
това ми излезе в ТТ
започва в Италия по Канал 5, 2 сезон на Айле
преди го даваха по Mediaset infinity/интернет платформа/

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 13:51 от Airra

# 512
Здравейте Благодаря за всичко споделено Диве благодаря за уикипедия

# 513
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Оооо, значи да очакваме изненади, в множествено число. Хайде да видим 😛
Хубаво приятелство имат Къванч и Селчук.

И много се радвам, че си се върна Къванч към Ay yapim и Керем Чатай.

Айре, значи в Италия почват повторение, не ли много скоро 🤔

Преди 6 години, голям кеф

Айре, търсих го на твоята страница, имам спомен, че го беше споделила, но сега не го намерих.

И последно статия на Бирсен за телевизионните сериали.

https://www.instagram.com/p/DHGcisyoFw1/?igsh=MWtwazBqMGdzdWI3Nw==

Нас в момента не ни засяга, но се надявам скоро и нашето време да дойде. Нези и Джаки обаче сигурно ще ги вълнува.

# 514
Здравейте, момичета!
Diva, радвам се,че си добре! Hug
Пепи, благодаря за статията! Hug
Фенче, Айре, опитвам се да минавам по-честичко от тук, но не винаги успявам! Hug
Дано новината за изненадата, която предстои с Къванч да се окаже вярна!
Лека вечер ви желая!

# 515
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

На страницата, която е публикувала снимката с Къванч, Селчук и Керем / мисля че са дистрибуторите за разпространение/забелязах нещо интересно. Това е единствената снимка  зад кулисите с някои от гостите на представлението. Всички останали са от самото представление. А тази година Амадеус започва шестия си сезон пред пълна зала.

В главата ми изниква само една дума - уважение към Къванч .

О, Нези, разбира се, че ще има новини и изненади 😀 Къванч едва ли ще стои без работа. Сетих се за едно старо интервю , където Селчук приканваше Къванч да се включи в театрална постановка, а и Бирсен преди години беше споменавала за участие на Къванч в такава, та се чудя дали няма да изскочи по тази линия нещо. Ако стане ще имам хубав повод да отида до Истанбул 😛😍

Намерих снимката на братовчеда 😂

И на края един коментар, който много ми хареса.

"Въпреки, че не е единствения красив мъж на земята /мога да изброя стотици от екрана/ причината да блести като бижу е перфектния образ, характер , ум и емоционален свят, който рисува."

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:35 от pe04

# 516

Терзи, мерси за новата снимка!
малко се бях отплеснала, Диве, здрава да си!! Hug
Пепи, братовчеда е Каан Татлъту
https://www.instagram.com/kaantatlitug/
малко ми е като кифла в мъжки род Wink
даже е бил на Келебеците през 2024

за театъра, Къванч говори през 2019, че много иска да играе в театър, и това ще е единственото което би правил в такъв период.

тук ми е много готииин Heart Eyes
на последните снимки ми липсва брадата му Smirk
но иначе излъчва радост, пупу!!
Цитат
И на края един коментар, който много ми хареса.
и на мен ми хареса!
Намерих кои са спечелили т.нар награди SİYAD , които коментирахме.
https://altyazi.net/haberler/57-siyad-odulleri-sahiplerini-buldu/
непознати имена, но>>
Най-добра актриса Изпълнение: Нур Сюрер ( Mukadderat )

В Италия почват да излъчват по тв. само 2 сезон, защото преди го бяха прехвърлили на нет платформа.

за 10 години Мави

клипче от КТФ, но картината е лоша

Нези, също чакам сериала ви, интересно ми е - и като СЦ и главната двойка.

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 15:23 от Airra

# 517
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart

Айре Heart Eyes, много се надявам Бирсен да е права и да ни чакат изненади от страна на Къванч Hands Pray
Защото тази суша вече взе да ми идва в повече, ние сме свикнали да чакаме, но поне постоянно го хващаха и снимаха, та знаехме къде е и какво прави, а сега е кът откъм новини. Добре, че поне от време на време все пак споделят някоя и друга снимка ...
Намерих това ВК, Зерин не за първи път говори с такава обич за Киво Heart

Цитат
В одном своем интервью, Зеррин Текиндор сказала пару слов о Кыванче Татлытуге. Зеррин очень любит Кыванча. Считает его сыном. Их дружба продолжается до сих пор со времен сериала "Запретная любовь", а потом и "Кузей Гюней". "Кыванч очень милый, хороший и такой настоящий парень. У него есть чувство юмора. На съемках всегда царит дружелюбная обстановка. Для того, чтобы чего- то достичь в актерской деятельности важна дисциплина. Я поражаюсь, как Кыванч может превращать игру в веселье. За столько лет своей работы, я такого не видела. Это, действительно, особенный парень. Храни его Аллах!"
В едно от интервютата си Зерин Teкиндор каза няколко думи за Kъванч Taтлъту. Зерин много обича Къванч. Има го като свой син. Тяхното приятелство продължава и до днес от времето на сериала "Забранена любов”, а после и "Кузей Гюней”. "Kъванч е много сладко, добро и толкова искрено момче. Той има добро чувство за хумор. На снимачната площадка винаги цари приятелска атмосфера. За да можеш да постигнеш нещо в актьорската работа, е важна дисциплината. Аз се изумявам как Kъванч умее да превръща актьорската игра в забавление. За толкова много години в своята работа такова нещо не съм виждала. Това е наистина  специален човек. Нека Аллах го закриля.“
Нези, разбрах, че датата ви на излъчване на сериала ви съвсем е наближила, другата сряда започва. Пожелавам им успех на екипа и на вас да си го гледате с удоволствие, ще чакам да споделиш впечатления, и ако има субтитри и аз ще го погледна. Защото онлайн по картинки гледам единствено Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye
Лекинка! Hug Лягам си, че съм гроги, буквално, днес отново цял ден бяхме в движение. Тя и сестра ми се измори и иска вече да се прибира вкъщи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 518
Като гледам не само на нас ни липсва информация. Днес в турската преса видях поне три различни публикации, които споменават Къванч за негови думи казани преди време и за това как изглежда техния дом 🫣

Има интересни коментари по повод снимката със Селчук. Едни се радвам, че може би е намек за бъдещо партньорство с Дилан Чичек Дениз/ дано правилно съм изписала името/ и дори отбелязват, че Къванч и тя са облечени по един и същи начин 😂😂😂🤭, други се тюхкат, че тя не трябва да е.
В интерес на истината аз никога не съм я гледала.

И така, какво е вашето усещане, филм или сериал ще снима Къванч?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Р.С Терзи, справи ли се?

# 519
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart Инфо няма, затова повтарят стари нещица феновете ...
Честно казано засега нямам никакви усещания по отношение на Киво, затова по-скоро чакам пролетно - лятната реклама на МАВИ Stuck Out Tongue Winking Eye Но, ако действително има намерения да снима тази година, май повече клоня към филм Thinking Ще видим.
Дилан Чичек Дениз съм я гледала в ролята на Сена през първия сезон в Чукур, сериал, който така и не догледах, а преди това я бях гледала в "Малки сладки лъжкини" . А, и в един друг сериал, който отново не доизгледах - Alev Alev или както е заглавието му на руски Яркое пламя, в който играеше с нашата Хазар Ерчуглю. Беше много интересен, но от липса на време също не успях да изгледам. А бе имам няколко сериала, които харесах, но не изгледах, може би е време да го направя в тази суша. На мен лично Дилан противно на някои зрителки ми харесва как играе, според мен не е по-лоша актриса от много други, а особено в ролята на Сена беше страхотна. Но, едва ли ще бъде някога партньорка с Киво, много по-млада е, едва на 30 години е,  но пък и ашкъма ни изглежда по-млад от годините си, та кой знае ? Thinking Каквото трябва да стане, ще стане, ще чакаме и ще видим.
И за Серка не вярвахме, пък я как бързо ни омагьоса всички тук Heart

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 520
Привет Пепи, Фенче Kissing Heart благодаря ви за споделеното!
журналята се чудят какво да пишат и повтарят стари неща.
за къщата на КБТ>
https://www.instagram.com/p/DHA3mmKqJrN/
И аз нямам предчувствие какво би снимал Къванч, също искам филм.

А Зерин се изказва много мило за него, направо ме разчувства.Heart

от файла ми на 1 стр.

от Демет

А Дилан Чичек съм я гледала в целия Чукур и си я харесвах.

от 2015

приятна вечер!

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:04 от Airra

# 521
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за съчувствията, пожеланията и споделеното!!!

Скрит текст:
Случката ми беше изненадваща и доста неприятна.
Съмнения за инсулт, но се оказа старото с вестибуларния апарат.
Много е гадно. Линейка, сирена, абокати, ямр, скенери,
изследвания, по мен кабели, датчици, апаратура, ...
Чак след 12 часа започнах да идвам на фокус.
След 24 часа ме изправиха на крака.
Около мен почти 30 лекари и сестри бяха за тези 48 часа в болницата.
Всичките са толкова млади. Най-възрастните нямат 30 години. 
Не можах да разбера един от въпросите на кардиолога.
Вади телефона и задава въпроса и преводача ми го превежда на бг.
А сестричките едни дечица, милички, усмихнати чичикат около мен.
Единственото ми и мм много ги изплаших. Изглеждаха по-зле от мен.
Изписаха ме и на другия ден си отварям мейла.
Лелееее сто мейла. За всяка стъпка - какво ми е правено, къде, кога,
резултатите от изследванията, ...  и насрочените контролни прегледи.
Та така. Минах и този път. Шъ съ оправя.
Извинявайте за подробностите!!!

Та да си дойда на темата за Къванч. Това в уикито е наше общо дело!!!
Има и други, които действат като мен там, и много съм доволна и благодарна,
че  най после е сменена снимката. Много опити съм правила, но не успявах,
а старата снимка хич не ми харесваше и не отговаряше на действителността.

За нови проекти на Къванч съм за сериал, шоу, но по-малко за филм.
Ако се опита в театъра, ще е интересно, защото там е друго за артиста.
Спомням си, че Берен беше разказвала, че още като малка
е ходила и гледала Селчук в тетъра.
А пък Селчук има награден филм от Софияфилмфест и е бил в БГ.
И Зерин има много участия в театъра. 
В театъра е истинският контакт с публиката,
и един артист непременно трябва да го изпита.
Така, че го пожелавам на Къванч!!!
Аааа отплеснах се.

За разведряване >>>

Скрит текст:

Хайде, дружки, омитам се.
Приятни занимания и по-полека!!!

# 522
Привет и от мен, момичета 🤗 🤗 🤗

Диве 😍 звучи страшничко да ти кажа, но важното е, че вече си добре . ❤️🌹 🤗

По повод на втория скрит текст 👍🤭
Днес и Ay yapim са споделили публикация на Al в техния ИГ профил 😂

https://www.instagram.com/reel/DG8IYtuoyP7/?igsh=c2NocmlxZnc2aDdu

За Къванч и аз искам сериал за тв, но усещането ми е, че ще бъде филм или сериал за дигитална платформа. Мисля си, че скоро ще се разбере.
И аз съм на мнение, че театъра е съвсем друго предизвикателство и ще се радвам ако Къванч изпита желание да опита и там.

Фени, споменаваш Мави и днес ми направи впечатление, че в момента тече реклама с едно ново момиче, оказа се, че е френски модел 🤔 и се чудя дали Серенай е все още тяхно лице, но пък ако имаше нещо все щеше да изтече информация 🤔

Лека , момичета 🤗 🤗 🤗

# 523

хубава събота!! Hug
Диве,  
Скрит текст:
съжалявам за премеждието, което си преживяла, да не се повтаря!! Flowers Four Leaf Clover
мерси за ИИ и българите, разсмя ме: ))
добре, че смениха предишната снимка в Уикипедия, беше ужасна.
Контакта с публиката в театъра е незаменимо преживяване, предполагам, че Къванч ще го направи/да играе в театър/някой ден.
.........................

видео
https://www.instagram.com/p/DHNV8GKo3dy/

Когато Nuri Alço, едно от известните имена на старото турско кино беше попитан в предаването „Empati“, водено от актьора Ahmet Mümtaz Taylan, за това, ако трябваше да направят филм за живота му, кой актьор би искал най-много да изиграе младостта му? И кой актьор най-много харесва от сегашното поколение? Той отговори:

NA : „Много харесвам @kivanctatlitug. Къванч има много силна актьорска мощ, който може да изиграе всякакви роли, той наистина е единственият, който може да изиграе всякакви роли.

AMT : Аз също много го харесвам... Той е много трудолюбив актьор.
NA: Да, той е много трудолюбив.

AMT: Работили ли сте заедно?
Н. А.: Не съм работила заедно, не беше писано да бъде, но аз много го харесвам.
AMT: И аз го харесвам много...

NA: Той е много добър, последният път, когато го срещнах беше на погребението на Екрем Бора, беше отишъл в къщата му. Аз също бях в къщата му. Той също е от Адана.
Видях отношението му, идването му, уважението му, стоенето му настрана и т.н. Той наистина е много добър човек.
.........................
Пепи, голям майтап е това клипче от АЯ с малките герои от ЗП Grinning

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 13:49 от Airra

# 524
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Няма новини, няма реклами, а времето става все по- хубаво за разходка .😀

Айре, в тази голяма суша се хващаме и за малкото, което ни се дава.
Но... няма да е все така 😍

Аз чакам понеделник...

Общи условия

Активация на акаунт