💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Първо помислих, че това е снимачната площадка на Осман.
но имало представление , сигурно е интересно.

пак не сме капо Blush

# 496
Добро утро момичета 🤗🤗🤗

Айре 👍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 497
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Прекрасен е ашкъма ни! Heart Радвам се, че макар и рядко, получаваме по нещичко.

Скрит текст:
Нямам време да прочета статиите, които сте споделили, но в неделя ще го направя. Тичаме по цял ден със сестрьонка да се видим с колкото се може повече близки и приятели, ама няма как с всички, времето не стига. От 16. 03 вече ще съм си отново редовно тук.
Имайте прекрасен ден, дружки! HugHug Аз отново изчезвам Smile

# 498
Привеет!!
Пепи, Фенче Kissing Heart

Като няма новини, като са се покрили нашите....и темата ни е тиха.
.......................
по-голямата сестра на Къванч- Ипек и племенницата му

от Мелиса

Приятна вечер!

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 21:12 от Airra

# 499
Айре, в темата е тихо, а гости имаме предостатъчно 😀

Ще изгрее слънце и на нашата улица. Няма да е все така.

Това малката дъщеря на Ипек ли е? Много красиво дете. Въобще за нея почти нищо не знам.

Фени, прекарвай си добре със сестричка 😍 А и хубаво време ви се падна, не е да се затваряте в къщи.

Лека 🤗🤗🤗

Лека 🤗🤗🤗

# 500

Хубав вторник! Hug
малко от 2 еп на Айле

Пепи, и аз не знам много за Ипек, има стабилно семейство, мъжа й е адвокат, сина й прилича на него, а момичето е взело от гените на майка си.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 14:30 от Airra

# 501
Привет, Айре Heart Eyes, Пепи Hug
Благодаря ви, че поддържате огъня в къщето ни! Kissing Heart И при тази суша все намирате какво да споделите, страхотни сте! Two Hearts
Както казва Пепито - И на нашата улица ще изгрее слънце!

Пепи, благодаря ти! Това и правим Hands Plus1
Да ти кажа, и аз не зная нищо кой знае какво за Ипек, освен, че всички братя и сестри са много близки.
ето я дъщеря и като малка, взела е много от вуйчо си, много красиво дете

Любимата ми прическа на Киво с къса коса

Поздрав от мен с другия ми уникален любимец! Heart

Хубав ден! Hug

# 502
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Днес деня ми е разграфен по минути и нямам никакво време, но тази статия на kt-fans ме заинтригува.

https://www.instagram.com/reel/DHDUP5oo6al/?igsh=MWFuZTBxYmoyNDdiZw==

Айре, ако имаш възможност ще я споделиш ли като текст 😍. И да попитам знаете ли нещо за тази награда. Стана ми любопитно.

Благодаря за споделеното за Ипек. ❤️
Момичето е взело сините очи от страна на майка си.
Онзи ден ми попадна снимка и на друг роднина на Къванч, трябва да я потърся.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 503
Здравейте, момичета!
Не съм писала тези дни, но ви чета.
А помните ли какъв е бил рейтинга на първия епизод на Aile?

Ами, много добре! Wink

# 504
Здравейте

# 505
Нези, под пара си, но с приятни емоции!! Blush
за рейтинга, да добре си бяхме. аз бях изненадана.....

Пепи, браво!
уж следя много моята приятелка, а това съм го пропуснала

Цитат
По повод наградите „Сияд” на Асоциацията на кинописателите и критиците, които се считат за най-важните и престижни награди в Турция, проведени вчера, нека се върнем 1️⃣1️⃣ години назад, за да си припомним как
Къванч Т. предизвика голяма революция в тези награди и постигна изключителен безпрецедентен успех, когато със своя талант и необикновено представяне принуди критиците в журито на наградите „Siyad” да нарушат строгите си правила и да присъди за първи път на популярен артист от новото поколение наградата „Най-добър актьор” на Siyad за ролята му във филма Сънят на пеперудата през 2014 г.
Известен факт е, че Cinema Writers & Critics Association се държи дистанцирано от популярното кино и всяка година дава награди на художествени филми, които не се конкурират по боксофиси...
Те пренебрегват популярните кино филми и актьори, не го смятат за кино. Но Къванч успя да бъде изключение.“

📍Церемонията по награждаването „Siyad“ се проведе на 20 януари 2014 г., но за съжаление Kъванч не можа да присъства, за да получи наградата си за „Най-добър актьор“, защото беше в Русия за снимките на сериала КСШ и изпрати това съобщение:

„Добър вечер на всички,…
Щастлив съм и съм много горд, че бях удостоен с наградата „Най-добър актьор“ на наградите за турско кино „siyad“, която е една от водещите награди в киното.
Не мога да бъда с вас днес, както знаете, в момента съм извън страната си, имам зает график за снимане. Бих искал да съм с вас днес, наистина съжалявам за това. Благодаря ви отново, че ме намерихте достоен за тази награда. Искрено поздравявам всички, които тази вечер получиха награда. Желая на всички лека вечер.”

📍За спечелването на тази изключителна награда за Къванч писаха в турската преса:

„Kъванч поставя SİYAD на колене“

„Тази година имаше голяма революция в наградите. Кино критиците дадоха наградата за най-добър актьор на Къванч Татлъту за изпълнението му в "Kelebeğin Rüyası"... Но би било жалко, ако не бяха направили това...
Защото Kıvanç се превърна в актьор, който не се нуждае от обсъждане. Жените от улицата го харесват, кинокритиците го харесват, интелектуалците го гледат с възхищение, групата CD също...
Не виждам тази награда като такава, че филмовите критици се примиряват с популярното кино... Виждам я като Къванч, който поставя SİYAD на колене“.

да си призная, тая награда съм я виждала в началото на форумното ми присъствие и не съм й обърнала много внимание Rolling Eyes не знам май нищо за нея/ https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Film_Critics_Association /..... А, че Киво беше уникален като Музафер-няма спор!!

Терзи, Фенче Kissing Heart

Приятна вечер!

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 21:45 от Airra

# 506
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Бях малко на ремонт, та затова не съм ви лайквала.
Споко. Размина ми се и този път.
Влизам за кратко да поясня за наградата на Къванч.
Има я в уикито и от там я взех.
Това е 46-тото издание на Асоциацията на кинокритиците/писателите.
Асоциацията на кинокритиците (SİYAD) номинира на 8-ми януари 2014 г
12 от 86-те турски филма в различни категории, пуснати в Турция през 2013 г.
 46-ите награди SİYAD бяха връчени на техните победители на церемония,
проведена в концертната зала Cemal Reşit Rey вечерта на 20 януари 2014 г.
Къванч взема наградата за най-добър филмов актьор.
Ето един от източниците milliyet

Най-после Къванч има нова снимка в уикито >>>

Сега ще търся с превод фрага с Чачо и Демет. Хареса ми.
Лекинка, дружки!!!

# 507
Айре, Дива, благодаря и извинявайте, че ви ангажирам, но съм затънала в проверяване и добре, че тока угасна , защото не знам до колко щях да откарам.🤭😛

Диве, сетих се аз къде мога да проверя 😍 та си изчетох не само тази статия, но и други 👍
Отново поздравления за страницата на Къванч 😍 Снимката е страхотна.

А наградата е повече от заслужена

Айре, върнах се на втори епизод 🤭
Два интересни факта от тогава.
Руската платформа IVI купува Aile  след първия епизод и започва излъчването му на 15.03

И думите на Бирсен

Помните ли червената луна, която коментирахме тогава. Сега на 14 март / какво съвпадение само 😀 / пак ще има.

Нези, този рейтинг ни беше подарък за 8 март 😛😘
Но сериала като цяло постигна голям успех и в международен план.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 508
# 509
Нези, благодаря 😍

Пу, пу, пу но е в страхотна форма.

Бирсен беше обещала да съобщи, когато Къванч ще се снима в документалния филм за Селчук.

Терзи, благодаря и на теб за видеото и снимката. Сетих се, че ти бях обещала нещо. Дано утре не забравя, че ми е в кабинета.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт