💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Пепи, много добра ретроспекция!! Heart Exl
Аз искам да благодаря и на всички момичета, които отделиха от времето си и вложиха труда си за да се радваме на качествения превод. Hearts
от Ютуб канала на сериала

от Yüsra Geyik /Ямур
https://www.instagram.com/p/DG56HmKIpQn/

Нези, на въпроса ти>>
аз бях изпаднала в ужас, защото изобщо не харесвах Серенай, но сега мнението ми е коренно различно.Wink Hands V
Да е жив и здрав Алпер/Бедри, много успехи! Определено К.Чатай си го харесва и си го взима в неговите сериали.

# 481
Пепи, благадаря за хронологията!
Много ми беше интересно да я прочета, защото аз започнах да се интересувам след първия фраг.
Нези, аз го загледах заради Серенай и Киво го захаресах от двойката АсДев, та аз съм от тези, които бяха на обратното....харесвах Серенай, не харесвах Киво. Още с заглеждането ми станаха любима двойка, която и до ден днешен държи 1-во място в класацията ми "Любима турска двойка". Естествено и Киво вече много харесвам, а и много ми харесва личността Къванч, не само актьора.

# 482
Айре, разбира се, огромни благодарности на екипа за превод ❤️❤️❤️
Нищо нямаше да е същото без тях.

Жаки, специално погледнах, на 14 април си се включила за пръв път 😀
Но това, което ми направи впечатление сега, че след излизането на плаката в темата се включиха нови момичета. После още след първия фраг.

Нези, имаше различни реакции. Помня още първата реакция на Айрето и едно изречение написано от Дива, което се изпълни на сто процента. Още след първия тийзър нещата почнаха да се успокояват, а след първата серия всички бяхме на едно мнение.
Междудругото сега като се върнах назад видях, че сме обсъждали Серенай, най- вече с Фени по повод на Мави, ама откъде да знаем, че обсъждаме бъдещата ни партньорка 😀
Аз за себе си мога да кажа, че бях гледала Серенай в "Кварталът на богатите" ( пиша го така, защото така съм го гледала по телевизията) , беше ми харесал сериала, но просто това беше поредния сериал по тв. Някой тук ми беше препоръчал Фи По Чи и него го гледах и там определено бях по впечатлена. Истината е, че след като влязох във форума се включих и във ВК и там на страницата на Тиими такива неща бях чела за Серенай, толкова отвратително отношение, такива думи за нея, че взе да ми става симпатична. Е, доста по- късно се ориентирах, че феновете на твоя любимец се делят на две, с Хазал и със Серенай. Бях много доволна, когато Серенай им затвори устата на онези с резултатите на Шахраман и като стана партньорка на Къванч 😂
Жаки, сигурно знае за какво говоря, заради отношението към нейния любимец.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Леле, то станало 8 март 🌹

Честит празник ❤️

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 00:26 от pe04

# 483
Добро утро, момичета!
Честит 8-ми март!
"Музиката на живота се дава от жени, които искрено и безусловно приемат нещата, за да ги превърнат в нещо по-красиво чрез чувствата. "Рихард Вагнер🌷

Тези цветя пътуват от мен към вас, с пожелание да сте здрави, щастливи, красиви и много обичани!
Не забравяйте, докато раздавате любов да обичате и себе си!
Желая ви прекрасен ден!
Скрит текст:
Пепи, аз също късно разбрах за това разделение и до ден днешен не мога да го разбера. Обяснявам си го само с ограничено мислене, маниакалност към един единствен образ и нежелание да видиш нещо друго и да му дадеш шанс, защото си заслепен от ревност

# 484
Привет, мили дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Честит празник! Бъдете много здрави, щастливи и благословени, прекрасни момичета! Heart

# 485
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави, красиви и обичани!

Весел празник!

Скрит текст:
Пепи, аз първоначално само ви четях, затова съм се включила чак в средата на април.
Беше ме страх да пиша, защото вие правехте толкова хубави и съдържателни постове, че се чувствах леко глупава за вашата компания. Ама вие толкова приветливо ме приехте като част от вас, че и до ден днешен ми е приятно да съм сред вас. Благодаря ви за всичко

# 486
Здравейте Честит 8 март

# 487
Дружки, прекрасни пожелания, Благодаря!! Heart

Бъдете здрави, щастливи, обичани! Heart
Хубав празник!! Hug

# 488
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник ❤️

Пожелавам ви от сърце здраве, сбъдване на мечти, любов ❤️

# 489
  • AMS

Привет, мили дружки

Честит 8 март

Бъдете, задави, силни и хубави

Благодаря ви за споделеното

На въпроса за Семейството и Серенай.
Не мога да скрия, че не одобрявах партньорката.
Дразнех се от папарашките "изображения" в началото на снимките.
Не можеше да ме успокои ни постера, ни нищо.
НООООО като започна ...
Серенай ме опроверга напълно.

Заслужиха си пеперудите за най-добра двойка!!!

Дано Демет и Чачо постигнат това!!!
Лекинка, дружки!!!

# 490
Да отдадем заслуженото на днешния ден и на прекрасните партньорки на Къванч.😍

Целувки 😘 😘 😘

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 491

Привет, благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
и мен Серенай ме опроверга след 1 еп Hands V
нищо ново не откривам покрай нашите...

Нур е спечелила награда
https://www.instagram.com/p/DG7spllgkHb/?img_index=1
Цитат
Почетната награда на 29-ия Нюрнберг, Турция, Германия, филмов фестивал беше връчена на #NurSürer

............................

хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:37 от Airra

# 492
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нося ви статия от една американска страница във Фейсбук, която публикува снимка и статии за американски филми особено, но Семейство също присъства.

https://www.facebook.com/share/p/19yjybthbv/

По - късно ще се опитам да я кача в темата.😍

Диве, аз също съм много против да се качват всякакви снимки и видеа от сет, пред сет, зад сет. Каквото трябва, ще се види на екрана. Освен това на мен ми се губи голяма част от магията. Мисля, че в това отношение не можем да се оплачем , всичко беше в минимално количество.

Нези, напълно съм съгласна с това, което си написала в скрития пост 👍

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 493
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/lyana.karginova/35845119394609 … =MzZib3JpaTF3ZjJz

https://www.bozdagfilmplatolari.com/

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 17:26 от dterziiska

# 494
Терзи, благодаря ❤️

Много е хубав Къванч и отново изглежда много свеж и подмладен .Починал си е, презаредил, време е за работа 😛

Особено благодаря за втория линк, разгледах. Първата ми мисъл беше дали не ни се дава знак, че ще се включи в сериала, но мисля, че просто са ходили да разгледат парка и да се насладят на представлението, което предлагат.
Аз откога си мечтая да отида в Стара Загора да посетя тамошния парк.

Общи условия

Активация на акаунт