💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, дружки! Hug

Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Е, най-сетне нещо ново ... макар и в гръб.
То вярно, че няма какво да се споделя, ама вчера цял ден сме писали само аз и Айрето Heart Eyes недан ? Thinking
Аз се наслаждавам на тази красота. Най- любими са ми първите 6 серии снимани в Санкт Петербург ...

Имайте прекрасен ден! Hug

# 226

хубава неделя!

Терзи Hug
Фенче Kissing Heart, приятно гледане!!
наистина е голяма суша, та ще ни е по-тихо в темата....

излязоха още снимки

......................
КТФ е написала доста голям коментар в ИГ си
https://www.instagram.com/stories/kt_fans/3558934899134264799/
слагам го с ГП/има някои неточности/

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 12:16 от Airra

# 227
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart
Е, това вече е друга бира! Heart

Цитат
наистина е голяма суша, та ще ни е по-тихо в темата....
Е, то и така си е тихо, ама чак пък толкова не бива Stuck Out Tongue Winking Eye Ама ... колкото толкова.
Хубав следобед! Hug

# 228
Здравейте, момичета! Hug
Виждам,че Къванч се е появил.
И ние тези дни бяхме развълнувани от изненадващата поява на Чаатай, макар и по лош повод.
Но поне го видяхме!
Съгласна съм с коментара, който сте сложили.
Любимците ни са хора, като всички нас и имат нужда от почивка и лично време и пространство! А актьорството е нещо, което им носи удоволствие и със сигурност няма да се откажат лесно от него.
Аз пък вчера имах големи емоции-годишния балетен спектакъл на внучката ми, която беше солистка. Много вълнуващо преживяване! Истинска гордост!
Скрит текст:

Малко си почивам от сериали, нищо не гледам в момента.
Може би бих изгледала някой филм с Къванч, ако ми препоръчате още нещо.
Желая ви прекрасен ден!

# 229
Нези Hug
браво на хубавото дете, да ви е жива и здрава! Flowers Cherry Blossom

ти остана да гледаш май само Сънят на пеперудата, който е сниман м/у двата сезона на КГ.
https://ok.ru/video/2374569429683
а тук е в комедийна роля, играе и Бенсу Сорал, на мен ми беше забавен!
https://ok.ru/video/1416196131507

# 230
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Да сте здрави и все хубави неща
да се случват на вас и вашите близки!!!
Надявам се да се извини отсъствието ми.
Напоследък нали завеждам департамента по бедствия и аварии,
а ме натовариха и с озеленяването, ... 

А в същото време, тичам след едни ръкавици, пистолети с Кузей/Г.
Започнах да поразбирам и от акции на борсата,
увеличаване на уставния капитал на холндиг, как се източват фирми, ...
Надявам се  да пиша подробно по въпроса, но като го доизгледам отново. 
С  мишката не става. А и вие не мъцнахте никакви крими подробности.
Не ми казвате, че може би гледам друг крими филм,
та продължавам да помагам на Шереф в разследването.

КБТ са се появили от Лондон с палта, балтони ... .
Хубаво, ама пак да кажа - не им завиждам.
Неприятно време е по тези географски ширини в този сезон.
Искам ги в топлите страни.

А kt_fans, с подпалената моторетка, на кои ли точно се ядосва.
Нали не следя с.м., та не разбрах повода за това писание.
Сигурно не съм най-старата фенка на Къванч,
но с едно съм много съгласна. Перифразирам - 
По-добре да почива ... ,
вместо прибързано да влезе в проект,
който не е за неговите позиции и талант,
и който няма да допълни кариерата му.
Хайде омитам се, че  ...
Да ама не .

И на мен първите 6 серии на КСШ ми бяха много интересни
и заради  Питер и историческите местата на които снимаха,
а и за Кисловодск, за Алуща, Крим, кримските татари,
за фронта, за революцията, за офицерите от царската армия, ...
И после ми беше интересно за Истанбул, за Пера, ...
И неотдавна, като го гледах пак, не видях артист, който да не ми хареса,
но най вече сериалът ме обогати и преди и сега в исторически план.
Е, олях се май.

Приятни занимания, дружки!!!

# 231
Айре Heart Eyes благодаря ти, че сподели този хубав коментар! Kissing Heart Абсолютно същото мисля и аз, Къванч заслужава да си почине много добре, не му трябва да се хвърля в каквото и да е, и аз също не вярвам, че Къванч ще се откаже от актьорската професия, знаем колко я обича! Доказвал ни го е много пъти с драстичните си физически трансформации, а не само със смяната на прическата и окосмяването по лицето си. Неслучайно във видеото, което ви споделих тези дни го сравняват с Крисчън Бейл, който пък го наричат хамелеонът на английското кино. Единствено ми се иска докато заслужено си почива и се занимава с неща, от които се интересува, понякога да ни споделят снимки от реала, защото всички ние тук харесваме много не само актьорът, а и обикновения човек Къванч и неговото малко семейство. И ако не ги виждаме дълго време, както е сега, съвсем нормално е да ни залипсват! Heart
Нези, да ти е жива и здрава внучката, прелестна е! Heart Как няма да се гордееш с нея, още много успехи и щастливо детство и пожелавам! Flowers Four Leaf Clover
Да, видях ВК повода, по който се е появил Чаатай, много мъчно ми стана за Арас, рано загуби баща си Cry Браво на колегите му, с които е играл, че са отишли да го подкрепят в този тежък момент за него. А пък колко мило ми стана, когато Чаго отиде да поздрави Дуйгу ... Радвам се, че са запазили уважението си един към друг Hands Plus1
Ами Айрето ти е предложила два филма, но май не си гледала и Задушаваща хватка, там Къванч играе много отрицателна роля. Зависи какъв жанр ти се гледа, иначе и трите филма си заслужават отделеното време.
Аз съм на тази вълна, не е много серии и ще го опаткам за нула време.

Диве, не пишем неизвинени, знаеш, а ти си имаш достатъчно други проблеми, просто се учудих, че хич няма никой.
Благодаря ти за невероятните кивчета, особено от КСШ! Kissing Heart
Ммм ... само колко красив беше в тази роля Къванч! Той къде ли не е, ама с този кичур дето му падаше от време на време направо ми взе ума на времето Smile

Много красив беше и конят му в Санкт Петербург, подобаващ за него.

Заради тази роля момчето прописа даже и на кирилица Hands Plus1

Цитат
А и вие не мъцнахте никакви крими подробности.
Ама какво да мъцваме за крими подробностите, като сме ги къдрили сто пъти преди този преговор. Сега ми бяха по- интересни други неща, какво да правя Stuck Out Tongue Winking Eye
Едно старо видео от архива, което ми хареса.

И един прекрасен Къванч! Heart

Имайте хубава вечер! Hug

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 17:56 от queen_fenka

# 232

Привет в понеделник! Hug
Благодаря за споделеното и гифчетата!
Диве, не пишем отсъствия, всеки действа според желанието си.
а КТФ е детектор на хейтърски коментари, явно че някой я е ядосал.
на мен крими линията в КГ не ми беше особено интересна...
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
и на мен ми се иска повече снимки с КБТ, но според мен Башак не е активна заради скандалите в Турция.
а и по-добре малко да се откъснат на спокойствие, не са длъжни постоянно да споделят.

Цитат
Заради тази роля момчето прописа даже и на кирилица Hands Plus1
вярно, не бях забелязала : )

хубава седмица!

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 12:41 от Airra

# 233
Привет и от мен! Hug
Айре Heart Eyes Hands Plus1
Най-вероятно е така.
Цитат
и на мен ми се иска повече снимки с КБТ, но според мен Башак не е активна заради скандалите в Турция.
а и по-добре малко да се откъснат на спокойствие, не са длъжни постоянно да споделят.
Разбира се, те не го и правят, но все пак не ми се иска да чакаме да ги видим евентуално на РД на Курт Ефе Smile
Досега преглеждах архивите и отново извадих няколко коментара, за да видите колко диаметрално противоположни мнения имахме за КГ, наистина хората сме много, много различни ... Доста се посмях отново с някои мнения. Ако ви е интересно, мога и други да ви споделя, ето тези са за 72 серия. Да видите, че доста сериозно сме коментирали всяка една серия, а не само сме се карали, падаше и доста смях междувременно  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Цитат
Гюней е сложил главата в торбата. Нали в анонса пише, че е решен да мъсти на всеки , който според него има вина да е в тази ситуация. Преди доста серии бях писала, че на Гюней и на Кузей проблема им е, че не осъзнаха нито единия, нито другия жертвите, които направиха един за друг. На мен филма за това ми е интересен. Провокира ме да разсъждавам и да търся за себе си причините за реакциите им. Затова наистина не смятам, че Гюней е роден като долно същество. Стечения на обстоятелствата и семейната среда...каприз на живота - влюбил се е в момиче, в което е влюбен и брат му. А майка си и татко си, не са могли да ги изберат. Голяма, голяма е тяхната отговорност пред синовете им. И двамата носят вина! Затова не разбирам, защо някои от момичетата считат, че Хандан е досадна и пресира Сами.
Радвам се, че и други считат, че Хандан и Сами ще се съберт накрая.
Цитат
Гюней- страдалец! толкова години и той носи болката в себе си от последствията на катастрофата, че вече губи нормални човешки качества! Знае, че е виновен, но никога няма да си прости, че не е поделил вината с Кузей!А и никой не го е посъветвал с разум какво точно да направи, натискал си е парцалите повече заради родителите си! Убедена съм, че обича Кузей, но очакванията му от него изобщо не бяха разбрани! И да е убил Ферат, все е тая, той вече си е "жив, ходещ, появяващ се, където ще го боли най- много, ама труп". Не разчете и лиглата Бану! Не видях у него никакво желание за мъст към Бану и Синанер! Гюней ми заприлича на онзи момент от ЗП, когато Бихтер се беше изнесла на хотел и гледаше самотно на отсрещния бряг къщата, в която е намерила полулюбов!
Цитат
споделям! Споделям и останалото, но това най- вече. Гюней има своите угризения, които никога няма да го напуснат. Неговата присъда е по- голяма от тази на Кузей, защото последния понесе наказанието си и може да започне на чисто със съвестта си, / Ще видим дали няма да повтори и пред Гюней, това , което каза на Дж., че е влязал в затвора вместо брат си,  за да го обремени. Сигурна съм , че ще го направи.  Peace / но при Гюней не е така. Неговото отношение към инцидента и придуржаващите го, последвали обстоятелства стана ясно, когато Джемре научи истината. В дюкянчето, когато работеха двамата с Кузей. Много, много ясно показаха как се чувства Гюней. Точно тава доколкото разбирам е и казал на майка си и баща си в последния епизод. Буура беше великолепен! Предаде по възможно най- добрия начин чувствата, които героя му е насъбрал в себе си- обреченост, гняв, невъзвратима фаталност. Това беше най- съществената сцена от епизода за мен имаща отношение към финала на сериала.
Цитат
И аз споделям написаното от теб! И да допълня, че именно Гюней носи товара от вината и на двамата с Кузей! Но Кузей е твърде обременен от чувствата си в момента и винаги ще си остане в контра с Гюней! Това ще повлече и двамата, а и не само тях, в пропастта, уви! Не вярвам никак вече в позитивен финал. С всяка серия ми се свива сърцето за предстоящата драма. Винаги ще са губещи и двамата, независимо от собствения им житейски път...
Цитат
Гюню, че няма да излезе съвсем от сърцето и живота на Кузей е ясно. Обаче със всяка своя постъпка Гюню отдалечава брат си от себе си. Сега Кузей просто разбира, че не е необходимо да го отразява по отношение на Джема и може да си вземе жената и да бъдат щастливи...ВЪПРЕКИ ГЮНЕЙ. 
Брат който рипа с оръжие срещу брат си...как го намирате? Нормално ли е това? Заслужава ли си тази омраза заради една жена? Еми НЕ!!!
Как ли ще постъпи Кузей от тук нататък? Дали ще продължи да се съобразява с него след последната му оръжейна изцепка. Дали ще го полза този патлак не е толкова важно...важното е,ч е изобщо е помислил да го насочи в неговата орбита. Е, това вече е непростимо.
Та така, лека полека нещата изстиват.
Цитат
Хандан трябваше да осъзнае това отдавна. Напусна си семейството пък сега търси подкрепа....и за какво? За нещо което вече не зависи от тях.
Единственото което прави е да разваля семейството на Сами...какво е виновна Айнур и да търпи Хандана да звънка по 1000 пъти дневно.
Значи тези обстоятелства идват да ни покажат, че трябва да се разделят. Те вече няма да бъдат близки никога...като се разделят поне няма да се нараняват. Peace
Аз лично осъждам поведението на Хандан от миналата серия и се обясних защо....просто тези двама братя не са във 2-ри "Б'' клас.
Време е сами да си решават проблемите...ако те, като родители е трябвало да направят нещо, то е било доста отдавна...изпуснали са момента...вече е късно.
Цитат
Хандан търси път към спасението и помирението на синовете си! Никога не е късно за това!
Цитат
Какво означава за вас щастлив финал ?
Цитат
Веднага отговарям: живот без Джемре и за двамата! Само тогава може и да си простят!
Цитат
Не става! Всъщност може и да стане, но това само ще задълбочи още повече чувството за вина на Гюней, а ние не искаме това, нали
Цитат
Ха, не става ли?! Става според мен, и то лесно. И даже смятам, че не само на Гюней ще му падне планината от гърба. Промяната трябва да  дойде от Дж. Съвсем наскоро тя каза на мама- клоун, че заради нея са такива отношенията между братята. Значи може да й узрее... (да не казвам какво), че е ясно... ама още е на ниво "сърби дол". Не вярвам тя да надскочи себе си, обаче, изобщо...
Цитат
Ако правилно те разбирам, предлагаш Дж. мълчаливо да се отегли от сцената. Тогава финалът ще е следният:
Дж. се е оттеглила, братята са заживели в хармония и разбирателство, Кузей е дал половината щандове на Макара на брат си, който...пак всеки ден или вечер го измъква от кръчмите или незаконните мачове, крещейки, че му е омръзнало да го спасява, а Кузей пелтечи, че не го кара да се занимава с него........Е те това е кръгова композиция Joy Joy Joy
Цитат
въпроса е в това, че Кузей НЕ ЗНАЕ истинската причина...защо аджеба Гюней се раздели с Джема? Ако знаеше...щеше отдавна да и е пристанал.
Аз тая ''жертва'' Гюнеева не я плащам. Никой не може да ме убеди, че той я остави заради брат си.
Цитат
Има и още нещо, авторите представят любовта на Ку. и Дж. като "Велика"/независимо от несъгласието на много хора с това/, а връзката Гю.-Дж. като плод на конкуренцията м/у братята, впоследствие прераснала в нескончаемо противоборство с тежки последици. Искам да кажа, че Гю. се самонавива, че толкова обича Дж. Тя само отключи това, което дълго е тлеело!
Цитат
Точно това пиша от много време. Кузей подсъзнателно е убеден в доста неща, но огорчението, гнева, натрупаната болка или може още нещо  newsm78 стават причина да не го изрече на глас. Точно затова и се гневи на брат си, когато му казва, че обича Дж. Точно затова и мълчи като риба по въпроса. А с делата си показва точно обратното, което е причина за реакциите и трупането на гняв у Гюней. На кого му е приятно да го правят на кръгъл идиот!? Само до преди серия, Кузей едвам не затри брат си, защото му се разгневи на пиянските откровения, а сега Г. става свидетел на интимността на К. и Дж.
Цитат
Защо да го прави на "кръгъл идиот". Гюней защо иска признание, след като е умен, прозорлив и убеден в правотата си? Значи е себичен! А Кузей се разгневи на цинизма. Пък по отношение на "правенето на глупак" Гюней е на светлинне години пред Кузей
Цитат
Нещата за сега ни се представят в една светлина, но съм убедена, че на финала няма да има въпроситилни отностно чувствата на двамата братя един към друг. Нали започнах с условието тази вечер- желанията ни въздействат на начина, по който слушаме, гледаме, възприемаме. Та и моята работа така. Просто се надявам да съм права! Ще съм супер доволна. Никога не възприех любовта на Дж. и К. като велика. Усещане. Тя е там. Съществува, но другото, любовта между братята е по- силно. За мен разбира се.
Цитат
Да обобщим - Ситуацията е патова, евала на сценаристките! За мен интригата е как те/сценаристките/ ще изведат героите, а и нас от нея. Дали посланието ще е "Животът е несправедлив", или "Всеки рано или късно плаща за грешките си" newsm78 Ключът е в Гюней, а не в Джемре
Цитат
на диаметрални позиции сме с теб, сори! Значи някоя от нас просто си губи времето тук! Само на финала ще е ясно коя.
Цитат
Аз не приемам запознаването с диаметрално различна позиция като губене на време! Напротив, всеки сблъсък обогатява. А ако имаш предвид самото гледане на филма, аз го гледам, както и всеки друг филм, заради атмосферата. На моменти ми е и малко тегава, но...като цяло - занимава
Цитат
Посланието трябва да е : "Всеки рано или късно си получава заслуженото"
Те започнаха да ни извеждат, и това не е от начина по който си го възприемаме ние...просто патлака е крайната точка на кипене в отношенията на братята. Това не се прощава...и Гюней няма да опростен за тази грешка.
Точно това ни води до този финал...всеки ще си получи заслуженото.
Цитат
За мен, ключът винаги е бил в един -единствен човек - Кузей ! Той, обаче, изобщо не знае в коя ключалка да го пъхне, че да отключи “портите към Рая“ ! И не, това не е Джемре защото не тя е пътят му към щастието, свободата и вътрешният му мир. Кузей преди да прави заявки за “велика“ любов/ това не бяха ли думи на Симай ?- тя някак не ми е критерий за оценка/ , преди да иска от всички да го разберат, трябва сам себе си да разбере, да осъзнае какво точно иска в този живот и най- важното - каква цена е готов да плати, за да го има !
Защото, по мое дълбоко убеждение, не бива да позволяваш на устата си да поема ангажимент или да дава обещание, което задника ти не може да плати ! 
Та, според мен - “Всеки рано или късно си плаща за грешките“ , но и така “Животът е несправедлив“, за онзи, който не е платил цената, както и за този, който е платил твърде висока цена ! 
Цитат
Само да вметна - чекът беше за 50 000 и Гюней не го скъса, а го смачка в шепа, което не значи, че няма да го използва в някакъв момент. Сумата си е добра и за техните стандарти, както са си и тук 50 хилки. Той никога не би го дал на Кузей, ако бяха в обратната ситуация, затова беше толкова кисел. Отново К показа принципи и почтеност за разлика от брат си, когато Г се опита да го отстрани от Макарата по най-грозния начин и блокира сметките.
Цитат
В същност вече не знам кой е мъж във връзката Кузей-Дж!  newsm78 Все тя го атакува, пристъпва, гали го,  иска целувка, натиска се...Кузей загуби мъжкото в себе си от времето на първия сезон! И затова смятам, че Дж държи разплитането на възела за финала!
Цитат
Аз пък изгледах първи епизод, много внимателно. Искам с нежелание да призная пред джемрейките, че всъщност Кузей и Джемре са влюбени от самото начало. Просто съм била сляпа досега, или не ми се искаше да е така.
Цитат
Една мижава целувка, дето Кузейката беше пълен гипс и почти на финала, ги накара да се размечтаят. Джемрейки, има 70 % превод на серията. Подозрително е, че не коментирате и пазите мълчание.
Серията е много важна със знаците които ни дават. Гюней е убиеца. Разговорът Симай-Гюней, Демет-Шереф. Умреха всички други версии. Гюней стреля по Фърат за да защити брат си. Защото го обича.Това е положението.
Думите на Шереф - идват тежки дни, ще стане лошо, не се знае как ще се отрази това на Кузей и Джемре, казват всичко. Олмазът е жив. Трябва да се избавим от това препятствие в главите ни и 100 % да сме убедени в това. Думи на Кузей и то след като се зарече, че трие завинаги Гюней от живота си. Joy И това обяснява защо Джемрето се изплаши и тръгна наново да го съблазнява.
Джемрето ще излезе най-тъпия персонаж. Как само я работеше Зейнеп. Може би Зейнеп е искрена и всичко е въпрос на раздразнение,  и тя е от пострадалите. Но, тази настойчивост, железните нотки в гласа й, лошо гледа Джемрето, ме карат  да си мисля, че има и нещо друго. Какво може да излезе от това съдружие. С такава безделничка като Джемре. Освен да я влачи на гърба си.
Цитат
На 100% съм убедена, че Гюней не само обича  Кузей, но и никога не съм се съмнявала в това. Ама с телешката си глава Кузей изобщо нямаше как да вникне в нещата. Изобщо не "прочете" и намеците на Гюней, че именно заради него се отказа от Дж! А отговорът на Кузей беше- мълчанието на глухонемия! Ей заради това Гюней в момента е прегърнал идеята на отмъщението, за да доказва отново на Кузей с цената на живота си братския си алтруизъм! Малеее, какви ги изписах
Цитат
Интересна концепция за алтруизма newsm78
Цитат
От такава *братска любов* като на Гюньо далеч да бягаш  ooooh! Хич не съм съгласна, че обича брат си, или когото и да било, егоистът, ако пък е и малодушен, обича само и единствено себе си и използва всякакви методи да се спаси от трудни ситуации, вместо да ги посреща като мъж. Обичал брат си, айде холан
Цитат
Да доказваш алтруизма си чрез отмъщение си е доста авангарден подход Simple Smile Има различни теории за това понятие, но  константно остава нетърсенето на благодарност - материална или морална! На другото му се вика "Танто за танто"
Цитат
Г я остави Дж. за да не наранява брат си, за да не ги вижда Кузей заедно!
И това искаше и той от Кузей- да се откаже от нея!
Гюней с един ход може да накара Кузей да се приземи, ще видите..
Цитат
Кога Гюней направи нещо за Кузей, само и единствено в помощ и услуга на брат си, без натякване и изтъкване, без отплата, кога? Няма алтруизъм тука, има само чист егоизъм! 
Цитат
Отдавна ги подозирам, че ще изкарат Гюней по/добрия, по-силния, по/умния брат. По/големият мъжкар.  Кузейката е повече стойкаджия. Само  парадира с честта и дадената дума, какви ги говореше на летището докъде стигна. И се остави да го манипулира една никаквица като Джемрето. Сцената с Фърат е култoва. Кузей хвърли оръжието  в краката на смъртния си враг. Kaпитулация. И Гюней му свърши работата.
Цитат
Ама Дафне си поддържа тезата, че за да си мъжкар, добър, умен и силен, неминуемо трябва да извършиш убийство Shocked Shocked Shocked и то да целнеш някого в десятката, от упор newsm78
Цитат
Гюней е най-смелият, самоотвержен, всеотдаен, широкоскроен виден член на тюрк Менса! С кървящо по любимата сърце включи на reverse и я отстъпи на малкото си братче, даде му хляб в ръцете и го пусна по реката на живота да пори вълните със собствени сили, получил най-голямата подкрепа, тази на аби си! Какъв неблагодарник е Кузей, разбираш ли?!  Outta Joint
Цитат
Ще си напиша мнението за Гюней - съгласна съм със Шани, че той иска същото от Кузей - да остави Джемре и да му докаже, че го обича повече от нея /нищо, че на мен самата идея за сравняване ми се вижда идиотска/. Гюней си вярва, че го е направил заради Кузей, но истината е друга. Едва ли щеше да го направи толкова лесно, ако я нямаше Бану и ако Джемре не беше разбрала истината за катастрофата!  Peace Прав е Гюней в думите си към Хандан, че той е нейно творение, макар и донякъде - тя го е поставяла на пиедестал през целия му живот - най-добрия, най-умния, най-обичания....Гюней не може да преживее, че Кузей ще обича Джемре повече от него. Бих приела това за братята и обичта им, ако Гюней беше поговорил с Кузей и му беше казал "За мен е важно да сме братя, момичета бол" или неща от сорта, както е честно. Но цялостното поведение на Гюней беше и е насочено срещу брат му - по всички параграфи, не само по отношение на любовта.
И да допълня за Хандан, че се отплеснах - виновна е, и то много, но това, че била хванала ръката му и го спряла - ама, моля ви се! Гюней беше пълнолетен човек по онова време и можеше да вземе решението сам. Не може за всичко да обвиняваш все другите, но не и себе си.
Цитат
Направо братската любов над всичко, нищо, че някои не знаят значението на думата "брат". Гюней - президент!  hahaha
Цитат
Даааааааааааааа! Само по отношението към Джемрето може да се разбере кой е по/силния и умния брат. Кузейката лежи на стара слава, виж към Г. не  отслабват симпатиите ми. И какво стана с постовете, че се бил оженил за парите на Бану и че крадял от фирмата. Призна си, че няма никакви пари.  Joy
Цитат
Всичко се връща, така е устроен света.  Peace
Гюней ще бъде герой в очите на Кузей!  Peace
Дафне, Hug Гюней даже и не пожела да си върне началния капитал от сделката за Макарата! С тая подигравка се опитаха да го накажат, ама не стана. Whistling
Сега като нищо Ебру ханъм пак ще дотичка да го моли да спасява Бану...
Цитат
Олмазът никога не е бил по- ПАДНАЛ  rotfImao, което не значи, че Гюней няма да се опита да го съживи за серия или две най-много.
Въпросът за страстта ми е доста странен в някои мнения. Това е момичето, за което Кузей е мечтал години наред, без да има и най-малката надежда, че ще е негова! Защото тя е била на брат му и си е забранявал /дъъъълги серии поред/такива мисли. За него това беше грях, никога не съм очаквала нищо друго, доволна съм и от това развитие. Съвпада с показаното дотук като характер на Кузей, и като всичко.
На мнение съм, че всеки обича по своему - на едни любовта им е безкористна и безусловна /Кузей/, на други, ако изобщо можем да го наречем любов - е страхлива и подла
Цитат
Така е, но това приключи с лепването на Гюньо към Бану, та и нея направи нещастна!  ooooh! Оттам нататък женен мъж не може да претендира, че някоя си друга жена е негова!  #Crazy
Цитат
Абсолютно съм съгласна! Затова и се надявам с този филм да развенчаят и заклеймят тази простотия. Peace
Честно казано малко ме дразни това, че трябва да изкарат единият брат /Гюней/ изрод, за да може другият да реши, че може да бъде с момичето. За мене трябваше да покажат как един съвременен принципен и свестен мъж преодолява това смахнато разбиране на обществото, независимо от това какъв е брат му - добър или лош, и след като момичето, което обича вече е свободно, а брат му - женен за друга, да гледа своето щастие. Какво значи това - моя, твоя, това да не е ваза? Точно това трябваше да развенчаят сценаристките - жената не е притежание, тя е човешко същество и сама решава с  кого да бъде. Както мъжът може да сбърка първоначално с решението си и в последствие да се откаже и да търси щастието си другаде, същото право има и жената. Чудо голямо, че първоначално била с един, пък после с друг. Честно да Ви кажа, умирам си от смях като се зачета тук каква неморална никаквица била Джемре и че скачала от клон на клон и т.н. Хайде да хвърлят камъни тия дето не бъркали в живота си? Хайде да видим коя от Вас е с първия си мъж - с първия, когото е харесала и се е целунала? Но дори и да има такива - защо смятате, че всички трябва да са като Вас? Много хора - и жени, и мъже, докато намерят своята половинка, бая се лутат напред-назад. Нито е престъпно, нито е незаконно, нито е неморално. Peace
П.С. Да не говоря колко ми е странно как се осъжда Джемре за първоначалното й залитване към Гюней, а в същото време се чуват бурни аплодисменти за великата любов на Бихтер и Бехлюл - Бихтер, която се омъжи /не гаджосвала и целувала, ОМЪЖИ!/ за мъж, при това без никаква любов, само за да издразни майка си, и в последствие се влюби в човека за нея, но късно и въпреки това изконсумира яко любовта си без грам съвест и угризения. Дааа, Джемрето е за Ада, а за Бихтер - три пъти УРА! ooooh! ooooh! ooooh! Предполагам за да Ви хареса Джемрето, трябваше да се е омъжила за Гюней и да се ч..а в градината /упс, пекарната/ с Кузей, както правеше Бихтер ooooh!
Цитат
Къде виждате тая битка за Джемрето. Кой от двамата братя се старае да спечели любовта на Джемрето, та да има битка. Като по-умен и силен, Гюней отсече въпроса още в 7 епизод.И  ако не са провокациите на Джемре, Кузейката отдавна да беше забравил за нея. И това, което в момента се случва е плод на гнева му към Гюней. Мине ли  гнева му, олмазът се възражда.
Цитат
ОК, решил е да държи хормоните под контрол. Доста успешно, при това. Joy Колкото до Зейнеп, довиждане, но не и сбогом. Гледам Джемрейките се успокояват, че договорът й бил железен. Та затова стояла във филма.  Joy Въобще не съм я отписала. Това ще е една от изненадите на финала.  В момента се случва, това което Зейнеп каза много отдавна - ще бъда толкова близо до Кузей, колкото поискам. И по-късно - няма да погледна друг мъж, докато Кузей е в живота ми. Ще видим коя стратегия в любовта е по-печеливша. Тази на Джемре, с труповете по пътя към целта или търпението и постоянството на Зейнеп.
Kато съм напълно убедена, че Кузей ще се откаже от Джемре. И в това виждам шанса на Зейнеп. И присъда за Джемре. Последният обожател я отсвирва. Напълно логично за жена, която забърса всички мъже в сериала. И на финала Зейнеп ще е до Кузей.
Цитат
За мен лично големият въпрос е в думите на Шереф. Убийството на Фърат ще влоши отношенията между братята.  Ако се опрем на аналогичната сцена в болницата, Кузей ще беснее, щото брат му е отнел 5-те минути от славата на герой. И не е търнаксъз.  Гюней е по-сложен. Ще се задейства страха от правосъдието. Напълно човешка реакция. Но, няма да пропусне случая да се надсмее над Кузей, че заради Джемре не е изпълнил дълга към своя приятел.
Не знам дали ще  осъдят Г. за убийство. Но, ще има арест при всички случаи.
И тогава ще става, каквото ще става.
Цитат
Дафне, Hug ама голема си фога 'начи...кога Джема даже не беше наранила Баръш...доживотна...ся Гюню с евентуално убийство...не е сигурно дали ще го съдят....майкооооо.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Цитат
Иска Ви се Кузейката да тича след Джемрето. Нуждаете се от доказателства, че тя е любовта на живота му. И че олмазът е паднал.  Joy
Цитат
Гледам епизода с превод и искам да споделя нещо: Не съм съгласна, че вина за всичко има Хандан, както я обвини Гюней  Naughty. Вярно е, че двамата със Сами имат много грешки в отглеждането на децата си, обаче Гюней просто прехвърля вината, ако тя го е хванала за ръката, той можеше да се отскубне и пак да каже истината  ooooh!
Носел Кузей на гърба си, божееее....  ooooh! ooooh! ooooh!. А хилядите спънки, които Гюней услужливо му предложи, само и само да не успее?! Пфффффф, много ме напряга тоя Гюней, дори жал не позволява да ме обхване, значи  #Crazy
Цитат
Гюнейката не е за съжаление. Раздели се с жена, която не обича. Бракът беше най-голямата му грешка. И  не преживя раздялата драматично. И наистина не виждам  неразрешими проблеми пред него. Има потенциал, жизнен е. Дадоха го вече да бръмчи по фондовите борси. Ще натрупа и парички скоро, без да е задължен на никого.
Само убийството на Фърат и арест може да предизвика сътресения.
Цитат
Дафне,  Hug уважавам мнението ти, обаче... Как може да виждаш положителни качества в човек, способен на всякакви мизерии срещу собствения си брат?! А и не само - не ми се изброяват всички, които смачка по пътя на "въздигането" си. Аз лично не оспорвам комбинативността, ловкия ум и качества на Гюней, ама виж само как ги използва?! На фона на всичката помия в живота му няма как да видя "добрите" му качества. В живота такъв човек, колкото и да е с потенциал, заобикалям отдалеч, бягам с 200 дет' се вика  Peace
Гюней като натрупа парички, щастие ще си купи ли, или може би друг брат ще си купи....  ooooh!
Цитат
А па Гюней, все някой друг му виновен на него  ooooh! Ама и маминка същата, синчето й за нищо не е виновно, то Кузей, то Джемре, то Бану, то Ебру, то Мелда ..... малеееееййй  ooooh!
Цитат
Този нов брат- полицай зае мястото на Али, реално! Ако Симай не е толкова куха, няма кой да му даде безценната информация от извора! Дали ще каже за нейната намеса на Кузей и на кой етап от движението по разследването? Шереф има усет, няма спор, но само с него не го бива... 
Цитат
А, не е! Не е тъпак като оня чергар. Да се меси брутално и нарежда чужди животи. Стои неутрално, повече слуша. И тоя е избрал една агентка. Г. може и да се досети. Пробва я. И нарочно да пуска инфо. Иначе нямам обяснение защо сподели неща, след като я хвана с диска.
Цитат
Буура си счупил крака, докато спортувал. извинил се за пропадане на снимките в Измир. А Едже  е писала във връзка с този инцидент, че били написали подобна сцена за Гуней, която била заснета, а сега това наистина му се случило. Нито Буура, нито Едже са писали, че няма да има епизод, т.е. вероятно няма да има прекъсване на сериите.
Цитат
За мене наблюдаваме едно изключително израстване на Джемре във всяко едно отношение – емоционално, умствено...тя вече не е някаква овладяна от емоциите, любовта и желанията си девойка, която иска на всяка цена да бъде с мъжа на мечтите си. Тя мисли за него и за неговото щастие и добро – кое ще бъде добро за него. Отказа му предложение за брак, защото прозря какво стои зад него. Изправи се очи в очи с майка му, която я мрази и настоя за разговор. Джемре вече е зрял човек, който мисли за другите, а и за себе си, но в перспектива, в развитие – как да се развива, какво да учи, да работи...За мене тя НИКОГА не е била безделница, тъй като в началото на филма я видяхме работеща в кафенето, за да помага на майка си, напусна го заради Кузей, но веднага се опита с нещо друго – да изпълни желанията и съветите на майка си и да стане актриса, обаче дори и докато пробваше осъзнаваше, че това не е за нея. Но заради майка си го направи. После? После Гюлтен пак се намеси, Джемре със сигурност щеше сама да си намери някаква скромна работа /ако е продавачка някъде какво? Това ще я направи по-малко щастлива ли?/, обаче майка й хоп – уреди я в компанията. Джемре си работеше там добре и Джан – единственият коректен и лоялен бизнес образ във филма, я ценеше изключително много. Когато се омъжи за Баръш...ами...не беше в реда на нещата да остане на старата си позиция, а можеше и да не работи, но се върна в компанията да помага. Дори и тогава на масата в Сиранер каза на Бану, че за нея няма значение какво ще прави – стига да помага и да е полезна. Така че Джемре никога не е била безделница.
Малко гифчета от тогава

И един прекрасен колаж!

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 234

Привет и хубав вторник!

Фенче Kissing Heart, интересни коментари, всеки с мнението си! Wink

чудя се какво да пиша и да слагам, сушата е голяма Head Band

# 235
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 236
Момичета, включване от Башак

# 237
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart
Страхотна Бехлюлска снимка! Уникално красив е с дълга коса! Heart Не съм виждала на друг толкова да му отива.

Много хубаво клипче!
Ами не ни остава друго, освен да си споделяме стари, но хубави неща!
Скрит текст:
Днес изписаха снаха ми от болницата.
Гости Kissing Heart Кога ще пускат този сериал, знаеш ли ?
Нези, много ти благодаря! Kissing Heart
О, завели са малчо в Природонаучния музей, браво! Hands Clap Много интересни неща има там за гледане, имам много снимки и аз оттам.
Сладкиш! Heart Много ме зарадва Башак!

Хубава вечер, момичета! Hug

# 238
  • Плевен / София

Гости Kissing Heart Кога ще пускат този сериал, знаеш ли ?

Нези, много ти благодаря! Kissing Heart
О, завели са малчо в Природонаучния музей, браво! Hands Clap Много интересни неща има там за гледане, имам много снимки и аз оттам.
Сладкиш! Heart Много ме зарадва Башак!

Хубава вечер, момичета! Hug
Филма с участието на Бурак Дениз и Ойкю Карайел излиза на 12 февруари.
Това е плаката

# 239
Нези, багодаря ти Hug
имаме си руса главичка Blush
Фенче Kissing Heart, ооо ходила си в тоя музей, супер!
Ойкю

Скрит текст:

явно днес е галата на филма.

лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт