💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Дa, Айре, днес е била галата.
И аз нося Ойку

Много мило ми стана, като я видях!
Видях и още един стар познат Wink

# 241
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Още една снимка от снощи...

Много харесвам Бурак и Ойкю и очаквам с нетърпение филма им....Дано има превод на руски...

# 242
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи къде се изгуби
Фенче дано всичко свърши добре при снаха ти

# 243
Привет, дружки! Hug

Гости, много ти благодаря! Kissing Heart Много си харесвам Йойкю, дано филма има успех. Аз пък се бях заблудила, че ще е сериал. И Бурак е много добър актьор, вярвам, че са добри заедно. Със сигурност ще има превод на руски, дано е със субтитри, не обичам да гледам с дублаж, изнервям се.
О, видях и други познати лица, работили с Киво.
Нези Kissing Heart
Айре Heart Eyes о, да, обиколихме всички забележителности в Лондон, които си струваше да се видят. Особено Британския музей, Уестминтърското абатство, катедралата Сейнт Пол и мн. други. Имам много снимки отвсякъде.

Е, най-вече ме развълнува посещението в Сотбис, където видях всички невероятни вещи, дрехи - собствени и сценичните му костюми и картини, японска дърворезба и др. произведения на изкуството от къщата на Фреди, купувани от него от цял свят, за които само бях чела, и то само ден преди търга, дори не съм си и мечтала някога да ги видя с очите си Heart
Е, не успях да си купя нищо естествено Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Оригиналната врата на Гардън Лодж изписана от фенове от цял свят след смъртта му

Имаше може би 5 стени само с плочите им - златни, сребърни и други

Ако Мери не беше обявила този търг, след като пазеше всичко това 34 години, щях да си остана само с това
Ох, преставам, че се олях, а имам сигурно още поне 100 снимки оттам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Терзи, благодаря! Kissing Heart
Пепи не зная защо не пише Thinking Не вярвам да се е разсърдила за нещо, не мисля, че има защо Thinking
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:31 от queen_fenka

# 244

Благодаря ви за споделеното!!
Гости, Терзи Hug

Пепи в пост # 218   ни беше споделила нещо много щастливо за нея свързано с Къванч, но аз усъмнявайки се се помайтапих доста неуместно Disappointed за което съжалявам....Надявам се скоро да се върне в темата, защото определено липсва. Heart Exl

Фенче Kissing Heart, страхотни снимки, мерси! Предполагам колко ти е било вълнуващо! Blush
Нези Hug, ти май си хареса актрисата Ойкю К. след като я гледа като Джемре.

не съм я виждала тая снимка, явно е от времето на КГ.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:26 от Airra

# 245
Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart
Е, стига де! Не мисля, че Пепи би се засегнала от една безобидна шега, защото за мен си беше именно такава Thinking Пък и не се познавате от вчера в края на краищата, знае добре каква душичка си и, че не би наранила нарочно никого тук Hands Plus1 Усъмнила си се, защото си познаваме добре човека, какво толкова ? Smile
Хайде, заедно с Маика Ривера да си припомним нашият красавец! Heart
https://www.youtube.com/shorts/fMISfFKT5NI

https://www.youtube.com/shorts/mN6K4qeXRec

https://www.youtube.com/shorts/M4rhGb2Mz_g

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:18 от queen_fenka

# 246
Фенче
клипчетата на Маука са страхотни!! Blue Heart

за приятна вечер
колко ни липсвааааа.....Heart Eyes
дано има Мави реклама и промо!!

.....................

нова снимка от ИГ на Къванч
Heart

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 23:14 от Airra

# 247
Фени, ИСТИНАТА е само една. Затова те каня да се видим тази събота или неделя, както ти избереш. Тъкмо ще ти покажа снимката, която получих и да ти дам списанието.

# 248
Добро утро, момичета!

Малко ви изоставих, но сме в еуфория- днес започват снимките на новия сериал на Чачо, вчера имахме много снимки от четенето на сценария.
Но и аз видях тази снимка на Къванч с малкия.
Нещата около скандала в гилдията май се усталожиха.
Фенче, много интерeсни снимки от Лондон си споделила!
Да, много ми стана симпатична Ойку, със сигурност ще гледам филма с нея.
Ти до къде стигна с Kübra?
Айре, ти вече си добре, предполагам.Hug
Дива, криминалната нишка в КГ, беше доста зле представена.
Много неща не ми станаха съвсем ясни.
Пепи, покажи и на нас снимката. Kissing Heart
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 10:00 от NeZ_9

# 249
Нези, няма как да покажа снимката, защото на нея е и моя познат,не знам какви биха последиците за него. Но ако се присъединиш към нас , с най-голямо удоволствие ще ти я покажа. Ще се радвам и Терзи да дойде.

# 250
Здравейте Пепи винаги готов за среща
Айре благодаря за снимката

# 251
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти, че си споделила новата снимка от Киво Kissing Heart Брех, чак не мога да повярвам, че я е споделил лично, браво на него Heart Интересно къде са се снимали с Ефенце ? Thinking Оф, и на мен много ми липсва вече ...
Пепи, с удоволствие ! Kissing Heart В събота съм при татко, но може да се видим след 15 .00 ч. ,  в неделя съм на разположение. Ти прецени кога ще ти е по - удобно. Много ще се радвам, ако и други момичета решат да се видим! А може ли да поканя и Орси, ако иска да дойде да се види с нас ? Мисля, че се познаваш и с нея или бъркам?  Thinking
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Ако дойдеш на срещата ни с Пепи, много ще се радвам да се запознаем! И ще мога ако искаш да ти покажа още много снимки от Лондон, които си струва да се видят, все още са ми в телефона. С Кюбра съм запецнала на 5 серия само заради дублажа, изнервям се да връщам час по час някои сцени, които не успявам да чуя добре ... Но, бавно и славно ще го изгледам, де, овне съм си Smile
Искрено ви се радвам, че имате какво да си чакате! Hands Plus1
Терзи, а така, джанъм! Kissing Heart
Няколко фотки от архива

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 252
Супер 👍 Значи в неделя към 10.15-10.30 там, където винаги се чакаме. Познавам Орси и ще се радвам да я видя.

# 253
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти, че си споделила новата снимка от Киво Kissing Heart Брех, чак не мога да повярвам, че я е споделил лично, браво на него Heart Интересно къде са се снимали с Ефенце ? Thinking Оф, и на мен много ми липсва вече ...
Пепи, с удоволствие ! Kissing Heart В събота съм при татко, но може да се видим след 15 .00 ч. ,  в неделя съм на разположение. Ти прецени кога ще ти е по - удобно. Много ще се радвам, ако и други момичета решат да се видим!
А може ли да поканя и Орси, ако иска да дойде да се види с нас ? Мисля, че се познаваш и с нея или бъркам?  Thinking
Скрит текст:
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Ако дойдеш на срещата ни с Пепи, много ще се радвам да се запознаем! И ще мога ако искаш да ти покажа още много снимки от Лондон, които си струва да се видят, все още са ми в телефона. С Кюбра съм запецнала на 5 серия само заради дублажа, изнервям се да връщам час по час някои сцени, които не успявам да чуя добре ... Но, бавно и славно ще го изгледам, де, овне съм си Smile
Искрено ви се радвам, че имате какво да си чакате! Hands Plus1
Терзи, а така, джанъм! Kissing Heart
Няколко фотки от архива

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug
Фенче, поздрави Орси от мен, ако се видите....

# 254
Привет, момичета! Hug

Оххх, прекрасни са!

Ооо, бройте ме и мен!
Ще ми бъде приятно да се запознаем на живо!

Общи условия

Активация на акаунт