💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен / София

# 256
Нези, няма как да покажа снимката, защото на нея е и моя познат,не знам какви биха последиците за него. Но ако се присъединиш към нас , с най-голямо удоволствие ще ти я покажа. Ще се радвам и Терзи да дойде.
Благодаря много, Пепи! За съжаление, знаеш къде съм. Wink
Желая ви приятна среща! Hug

# 257
Гости, поздравих от теб Орси по телефона, имаш поздрави и от нея! Каза, че стига да е добре, непременно ще дойде.
Жаки, много ще се радвам да се запознаем! Kissing Heart Ето тук се срещаме винаги, само Пепи да уточни горе или долу ще се чакаме Hands Plus1

Нези, благодаря ти, съжалявам, че няма да можеш да дойдеш. Нищо, друг път! Hands Plus1

# 258
И аз много съжалявам, Фенче! Hug
Ще разказвате как е минала срещата!
Още малко снимки на Ойку, ако не възразявате.Wink

Този, който е до нея,( по-ниския) играе в Kübra. Но май още не се е появил. Wink

# 259
Гости, хайде с нас 😍

Фени, както винаги долу 😛

Нези, този актьор го знаем от Yakamozs245.

Въобще не съм наясно с марките, но феновете не спят.

Чудесно е, че могат свободно да се разхождат с малкия. Точно си мислех, че сигурно ще прекарват вече доста време в чужбина точно по тази причина, за да осигурят на Курт Ефе тази свобода, която в Турция няма как да я имат.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:46 от pe04

# 260
Пепи, разбрахме се! Hands Plus1
Нещо не ми се вярва, че ще прекарват доста време в чужбина, КБТ си обичат родината, там е животът им, семействата им, работата им, приятелите им. Това, че се случва много рядко да ги засекат папараците с детето им нищо не е, някои почти всеки ден се показват с децата си, така са си преценили, а виждаме, че КБТ го показват сами само когато те решат, това пък е тяхното решение. Със сигурност ще продължат да показват на малчо света, слава богу имат възможност да отидат, където си пожелаят, но все си мисля, че ще е само на екскурзия или почивка, възможно е и за някакво обучение, но не за дълго. Ще видим, де, може пък и да греша.
Добра марка е Moncler, и като им гледам цените явно не са ментета, оригиналните са с гъши пух, страхотни са за любители на планините. На малчо обаче и аз не я зная.
Нези, запазваме си за друг път виждането, много ми се иска да те познавам Kissing Heart Ще разказваме!
Благодаря ти за Ойкю, аз си я харесвам много, за разлика от общата ни приятелка Мимка Smile И Ойкю си има прекрасно семейство, мъжът и Джан Бономо е певец, имат син - Роман, който е роден на 17.04. 2021 г.
Има си и сестра близначка Езги за ужас на хейтърките и Stuck Out Tongue Closed Eyes Много си приличат, но за мен Ойкю е по-хубава и нежна, никога не мога да ги объркам.

Вижте какво си намерих в архива, този Джоузеф Морган, който играеше в Дневниците на вампира на времето го сравняваха с Къванч. Как мислите, приличат ли си ? За мен ... не, малко ми е като маймунка американеца, но наистина на една снимка много си приличаха, сигурно защото не беше в профил Smile Ще се опитам да я намеря.
Ето я!

Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 23:20 от queen_fenka

# 261
  • Плевен / София
Гости, хайде с нас 😍

Здравейте момичета
Пепи с удоволствие, но
Скрит текст:
аз съм работеща в София провинциалиска, която всеки петък се връща при семейството си и в понеделник идва отново в София. Събота и неделя за мен не е удобно време за срещи....
Мястото ви за срещи Ротондата при Министерство на образованието ли е?
Чух се с Орси и ѝ предложих да се видим с нея след работа , когато се затопли времето и деня е по голям.
Ако някой друг иска да се присъедини към тази среща ще направим организацията с Орси.
Ето една щастлива "мама"

# 262
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, точно това имах предвид, не да се изнасят от Турция. Те и преди доста си пътуваха, но сега ми се струва, че ще съчетават и с това да осигурят по свободна среда за Курт Ефе.

Гости, като се организирате кажи ще видя ако  ми бъде възможно с удоволствие.

Нези, вчера спомена за вашия сериал, но има нещо, което ме озадачи. Ако погледнеш снимката на клапата ще видиш, че датата е 06.01.25 / това ми е професионално изкривяване да се заглеждам и помня дати 😛/

Айре, а ти къде си ? Надявам се всичко е наред.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 263
Нези, вчера спомена за вашия сериал, но има нещо, което ме озадачи. Ако погледнеш снимката на клапата ще видиш, че датата е 06.01.25 / това ми е професионално изкривяване да се заглеждам и помня дати 😛/

Пепи, колко си наблюдателна!
Аз вчера толкова я разглеждах и не забелязах....признавам те!
Най-вероятно е печатна грешка.

И на мен ми направи впечатление, че Айрето вчера я нямаше.
Надявам се да е добре.
Айре, само се обозначи, ако не ти се пише, да не те мислим!

# 264

Привет момичета, благодаря за споделеното Hug
Пепи, радвам се, че се завърна!
Скрит текст:
аз не мога да се отърва от гадна влажна кашлица Head Band пих вече АБ.
ако знаете нещо ефикасно, може да ми пишете на ЛС.....
Жаки, тук съм Blush
супер, че и ти си проявила желание за срещата!
Фенче Kissing Heart
според мен КБТ ще стоят в Лондон до към март месец, а и в Истанбул/Турция могат да се покрият и да си прекарват спокойно времето си със сина им. Папараците рядко ги намират. но пък колко е готино, че покрай прекрасните си родители Курт Ефе опознава света още от малък. Heart
за Джоузеф, има някаква прилика с Къванч, но не е особено голяма, по-скоро в излъчването и то в някои моменти.

Нези, гледам сте в еуфория, успех на снимките и на самия сериал, като почне. Flowers Four Leaf Clover много ми е любопитно каква ще е историята.
Гости, Терзи Hug

вчера в ИГ имаше постове, във връзка с адското, ужасно земетресение, което разтърси Турция преди 2 години. Worried
да си припомним акцията на актьорите и Къванч

https://www.youtube.com/watch?v=i-GD4Eify4Q&t=50s

хубав следобед!

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:23 от Airra

# 265
Привет, момичета! Hug
Много се радвам,че се организирахте и още повече съжалявам, че няма да мога да се присъединя.
Пепи, в еуфорията въобще не съм видяла.
Но после явно са го коригирали, защото на другата снимка на клапа си пише 6.02.25

Наистина много се вълнувам, защото не съм очаквала, че Чачо ще се снима толкова скоро пак за телевизията. Blush
Фени, много интересно! Не знаех,че Ойку има близначка! Но нашата Джемре си я различих. Wink
Вижте на каква интересна снимка попаднах.
Те с мама, баба и прабаба.  Grinning

Айре, вземи си чай Бронхопам на д-р Памуков, много помага! Hug

# 266
Привет, дружки! Hug

Малко хубави спомени с малкото ни локумче  Heart

Благодаря ви за споделеното вчера! Kissing Heart
Пепи, за съжаление Орси няма да може да дойде утре ... Много и се искаше, но не се чувства добре. Нищо, друг път ще се видим.
Айре Heart Eyes дано мине вече тази кашлица Flowers Four Leaf Clover
Нези, Kissing Heart Завиждам ви най- искрено, че имате какво да чакате! Нека този път сте напълно удовлетворени от всичко, успех на сериала ! Flowers Four Leaf Clover
Малко гифчета от всеки един сериал на Киво Heart

Имайте прекрасен ден! Hug

# 267
Здравейте Благодаря за споделеното До утре

https://www.instagram.com/p/DFzOtwGttDl/

# 268

Хубава събота!! Blue Heart

Терзи, страхотно е!!
Нези, мерси за предложения чай, вземах си го.
интересна снимка с Ойкю си намерила.
Фенче Kissing Heart ох дано...
готини гифчета Hands V
като видях АсДев и си помислих, че скоро не сме си припомняли за тях.

нищо ново и днес....

да ви кажа, че в нета ми попадна едно интервю/подкаст, в момента са много актуални/ с Иво Аръков и се загледах...направо ми хареса и ми беше интересно, но е доста дълго.
https://www.youtube.com/watch?v=M5VkD4JJy8o&t=1499s

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 14:29 от Airra

# 269
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Използвам, че малкия заспа да се разпиша .

Айре, до колкото си спомням, при представянето на испанската марка Isdin, бяха питали Башак и тя беше отговорила, че в края на март Курт Ефе тръгва на детска градина и много се вълнуват с Къванч. Така че най-вероятно тогава ще се приберат в Турция.

Терзи, и на мен страшно много ми хареса този портрет 👏  Голям талант си е това, толкова точно да пресъздадеш лице , особено мъжко лице и то само с молив.

А тази фенка не престава да ме изненадва със снимки, които не съм виждала.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Я, да ви пусна пак песента за Къванч 😛 за хубаво съботно настроение 😍😀

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 15:25 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт