И аз нося Ойку

Много мило ми стана, като я видях!
Видях и още един стар познат

Много си харесвам Йойкю, дано филма има успех. Аз пък се бях заблудила, че ще е сериал. И Бурак е много добър актьор, вярвам, че са добри заедно. Със сигурност ще има превод на руски, дано е със субтитри, не обичам да гледам с дублаж, изнервям се.
о, да, обиколихме всички забележителности в Лондон, които си струваше да се видят. Особено Британския музей, Уестминтърското абатство, катедралата Сейнт Пол и мн. други. Имам много снимки отвсякъде.

Не вярвам да се е разсърдила за нещо, не мисля, че има защо 

за което съжалявам....Надявам се скоро да се върне в темата, защото определено липсва. 
, страхотни снимки, мерси! Предполагам колко ти е било вълнуващо! 
, ти май си хареса актрисата Ойкю К. след като я гледа като Джемре.
благодаря! 
Пък и не се познавате от вчера в края на краищата, знае добре каква душичка си и, че не би наранила нарочно никого тук
Усъмнила си се, защото си познаваме добре човека, какво толкова ? 

благодаря ти, че си споделила новата снимка от Киво
Брех, чак не мога да повярвам, че я е споделил лично, браво на него
Интересно къде са се снимали с Ефенце ?
Оф, и на мен много ми липсва вече ...
В събота съм при татко, но може да се видим след 15 .00 ч. , в неделя съм на разположение. Ти прецени кога ще ти е по - удобно. Много ще се радвам, ако и други момичета решат да се видим! А може ли да поканя и Орси, ако иска да дойде да се види с нас ? Мисля, че се познаваш и с нея или бъркам? 
Ако дойдеш на срещата ни с Пепи, много ще се радвам да се запознаем! И ще мога ако искаш да ти покажа още много снимки от Лондон, които си струва да се видят, все още са ми в телефона. С Кюбра съм запецнала на 5 серия само заради дублажа, изнервям се да връщам час по час някои сцени, които не успявам да чуя добре ... Но, бавно и славно ще го изгледам, де, овне съм си 

благодаря ти, че си споделила новата снимка от Киво
Брех, чак не мога да повярвам, че я е споделил лично, браво на него
Интересно къде са се снимали с Ефенце ?
Оф, и на мен много ми липсва вече ...
В събота съм при татко, но може да се видим след 15 .00 ч. , в неделя съм на разположение. Ти прецени кога ще ти е по - удобно. Много ще се радвам, ако и други момичета решат да се видим!
Ако дойдеш на срещата ни с Пепи, много ще се радвам да се запознаем! И ще мога ако искаш да ти покажа още много снимки от Лондон, които си струва да се видят, все още са ми в телефона. С Кюбра съм запецнала на 5 серия само заради дублажа, изнервям се да връщам час по час някои сцени, които не успявам да чуя добре ... Но, бавно и славно ще го изгледам, де, овне съм си 

Препоръчани теми