💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Пепи,
Цитат
Айре, до колкото си спомням, при представянето на испанската марка Isdin, бяха питали Башак и тя беше отговорила, че в края на март Курт Ефе тръгва на детска градина и много се вълнуват с Къванч. Така че най-вероятно тогава ще се приберат в Турция.
даже бях забравила за тази марка и реклама, но това което сподели Башак за Курт Ефе, че ще го пращат на детска стая през март  ми се е запечатало в паметта.

и мен тая Елиф ме сюрпризира с не много познати снимки! само ме дразни надписа й по средата............

нова

пожелавам ви приятна и весела среща утре и да се снимате! Wink
лека вечер!

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 21:14 от Airra

# 271
Момичета, и аз ви желая приятна среща!
Ние с Айрето мислено ще сме с вас и ще чакаме да разкажете! Hug

# 272
Айре Heart Eyes благодаря ти за интервюто! Kissing Heart 
Скрит текст:
Изгледах го, въпреки, че е толкова дълго, и въпреки този Чефо, който определено ме дразни с промития си мозък Smile След този подкаст си промених  мнението за Иво Аръков. Оказа се, че не е толкова лигав, самовлюбен и т.н както се представяше в разни интервюта и предавания, а е интересен млад човек с буден ум, интелигентен и не само четящ, а и мислещ. И по доста въпроси съм на едно мнение с него, пък нека го плюят коментиращите слепци отдолу, истината за всичко все ще излезе някой ден, дори вече започна да излиза, хората по света взеха да се усещат за някои неща, гледах видеа на чужди журналисти с мърдащите "трупове" в Буча.
Да си припомним Айле Heart

Цитат
„Обичам ви и двамата толкова много... ❤️
Хубаво е, че ви има.
Докато не направим нещо по-добро, това е най-доброто.”
• Абдурахман Юнусолу
Терзи, благодаря, страхотна рисунка! Heart
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Нези, благодаря! Kissing Heart
нашето Джемре

Лекинка, дружки! Hug

# 273
Направих сметка, че със седем от момичета от нашата тема съм се срещала 🤫 , утре ще станат осем 😛
Нези, а пък ти си толкова близо до мен, че ще е престъпление оправи ли се времето да не се видим. Не мога да сложа скрит текст, но ти си по - креативните неща, събирам идеи за изработване на различни предмети от отпадъци - хартия, стари дрехи,пласмаса и др.

Вчера имаше въпрос в "Кой да знае" какво е умами 😂 сетих се заради плаката на филма.

Айре, не само Елиф ме дразни с тези надписи и Еле прави същото, макар че прави страхотни неща, а и други. Сякаш изработват произведения на изкуството.
Хайде и от мен Айле ❤️ Най -любим клип 😍

https://youtube.com/shorts/wfaF60_CPpY?si=RMdinrG6G0BaPSmS

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:42 от pe04

# 274
Пепи, с удоволствие! Hug
Аз съм повече по натуралните украси, но с моята внучка сме правили много красиви ангелчета от хартия
Скрит текст:

На първо четене се сещам още за картички, някакви цветя от плат, моливници от картон, пластмаса, свещници, парцалени кукли.

Няколко красиви корици с Ойку

Умами и аз ще го гледам. Wink
Лека нощ!

# 275
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Знам, че не сте ми писали отсъствие,
но да ви кажа, че съм малко огорчена и натъжена.
Някак си на моите писания, винаги реагирате малко контра.
Например за Кузей/ Г и кримито.
Като го гледах за пръв път, си мислех, че доста неща са пълнеж.
Но сега, когато го гледам пак, именно кримито, за мен е
спойката между всички сюжетни линии.
Но щом не ви е интересно - няма да досаждам.

И друго ме огорчи.
За подкаста с Иво Аръков писах още на 28-ми декември.
" ... Поумнял ми се видя, свил е малко перките. ..."
Да, не бях сложила линк, но реакциите ви бяха ...
Нейсе. Извинете!!! И аз понякога не ви разбирам.

Желая ви утре много приятна среща!!!
Надявам се да не прозвучи нахално,
но все пак тази снимка с Къванч, може да Не я публикувате,
но може да опишете в общи линии, как е станала, каква е била срещата, ...
Бъдете здрави!!!

Лекинка, дружки!!!

# 276
Добро утро, момичета!

Diva, специално аз се опитах да обсъдя и криминалната нишка.
Не се получи много, защото, за мен поне, тя имаше второстепенно значение и дори бих казала,че беше доста неясно представена.
Или пък са имали един замисъл в началото, който после се е променил.
Започна интересно, с присъствието на толкова много хора на мястото на убийството, ръкавицата,  кой какво е видял, кой какво знае и накрая -  Гюней.
Но за мен не стана ясен нито мотива му, нито как точно стана цялата работа.
После с убийството, което извърши Баръш, същата работа...
Иначе,  аз нямам нищо против да продължим да си говорим за КГ, на каквато и да е тема. Wink
За снимката на Пепи- и аз искам да я видя, но тя си решава.
Всъщност има начин другите хора да бъдат скрити. Wink
Аз за този подкаст не съм реагирала,  защото не харесвам Иво Аръков и направо съм го пропуснала.
Момичета, още веднъж ви желая хубава среща!
Прекрасен ден на всички!

# 277

Хубава неделя!! Hug
Диве, спомням си, че писа за Иво, но въобще не знаех, че става на въпрос за този подкаст, а и тогава нещо ме беше издразнил в ИГ си/ мен не ме е блокирал./
Но и аз като Фенка си промених мнението за него/Фенче Kissing Heart, не очаквах, че ще го гледаш, знам че не го харесваш.....благодаря ти за коментара в спойлера/
плюс това в ЮТ има много интервюта с него, примерно тук споменава отново Къванч
https://www.youtube.com/watch?v=aihVytPwJLU&t=3890s
29:35 За срещата му с Къванч Татлату

за кримито в КГ, честно казано тия финансови машинации в Синанер холдинг не ми бяха особено интересни и някои крими елементи бяха съшити с бели конци. Както казах и преди, сериала ме заплени с психологизма си, с отношенията м/у героите и с любовната история. Едже и Мелек са силни в това. А и изобщо не харесвам кримита, примерно Присъда/дават я още по бг тв/ въобще не мога да я гледам.
А ти недей да бъдеш огорчена, толкова лоши неща се случват по света...мисля, че тук си общуваме с приятелски чувства.....Hearts

Нези, много ви глезят, сега са ви пуснали ново готино клипче Wink плюс музикалното!!
ами много сте за завиждане Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, да и на мен надписите на Еле ме дразнят, но са направени артистично.
аз преди като правех колажи си слагах името в съвсем малък размер в някой ъгъл.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:31 от Airra

# 278
Привет, дружки! Hug
Да ви предложа едно кафенце след обяда.

Дружки, видяхме се с Пепи, Жаки и Терзи, беше много приятно да си побъбрим на какви ли не теми, посмяхме се. Много се радвам, че се запознах и с Жаки, поне аз се чувствах все едно я познавам от много време Kissing Heart Обещахме си скоро отново да се видим. А снимката е наистина страхотна! Киво както винаги е прекрасен, но посланието му ме впечатли най- вече! Нашата Пепи е истинска късметлийка Kissing Heart
Диве, е защо сега ги говориш такива ? Thinking Мисля, че чак  на контра никога не сме реагирали, дори и да не сме съгласни по някои въпроси. Да, именно защото си спомних какво написа ти преди време за Иво Аръков вчера реших все пак да видя какво си имала предвид. И споделих впечатленията си. Ами ако беше дала линк, може би още тогава щях да го изгледам, но тогава нямах желание да го търся това интервю, защото съм споделяла усещанията си за него и не очаквах нищо кой знае по- различно да ми покаже, но той ме изненада Smile
Колкото до крими елементите в КГ още тогава ти казах, че не ми се коментират отново, но с интерес четях твоите впечатления. И още от онлайн гледането ми никога не съм мислила, че в този сериал има толкова познатите пълнежи както в другите сериали. Всичко беше свързано много добре и досега мисля така.
Нези, единственото, което не ми хареса беше, че прекалено дълго не разкриваха кой е убиеца на Ферхат, докато на всички тогава вече не ни и пукаше кой е убил психопата Stuck Out Tongue Closed Eyes Гюней отиде в гората, защото баща му го помоли да помогне на Кузей, видя какво се случва и случайно видя пистолета на Ферхат на земята. И стреля, защото както сам си призна на финала, за да не умре Джемре, не му е пукало за брат му, който самия той щеше да убие, ако му бяха дали тази възможност . Колкото до убийството на Сюмер от Баръш, той искаше само парите му, за да напусне страната, беше притиснат в ъгъла, но нямаше намерение да го убива, Серхат извади пистолета и затова Баръш го уби и после прибра парите, като се постара да обвинят за това Гюней, оставяйки копчето за ръкавел, който Симай му даде. Това е, единствено кой елиминира Баръш не стана ясно, затова си мисля, че е Бурак, когато го дадоха как си спомни за онази нощ на катера, но не показаха какво точно се е случило в морето. Но, се подразбира, че Баръш е дал фира Smile
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart На мен пък всичко ми е интересно в КГ, обичам много и криминалета, не мисля, че бяха съшити с бели конци крими моментите, но най-вече ме вълнуваха отношенията между героите, там беше наблегнато в сценария най-вече.
О, ще изгледам и този подкаст на Иво Smile Изобщо не са ми се появявали в ЮТ негови интервюта до сега. Ами може би нямаше да издържа да го гледам над 2 часа, но ми станаха интересни разсъжденията му още в самото начало, затова му дадох шанс и го изгледах. Е, последните минути не ми бяха интересни какви добавки приема, де Smile Много рядко си променям мнението за някого, пък и не го познавам наистина, но се случва, както виждаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 16:23 от queen_fenka

# 279
Радвам се, че добре сте си изкарали, момичета! Hug
Фенче, съгласна съм с теб- дълго се проточи разкриването на убиеца.
Честно казано, на мен също ми бяха много по-интересни взаимоотношенията между героите. Имаше много и от всякакво естество. Wink
Айре, да, в голяма еуфория сме тези дни. Особено днес, с тези готини клипчета!
Kissing Heart
Да ви черпя по едно ашуре, сега си го направих.
Не знам дали обичате,  но аз го преоткрих в Турция.

Хубава вечер!

# 280
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Много се радвам, че срещата ви е била приятна и сте се посмели!!!

Фенче, специално благодаря за коментара за кримито в Кузей/Г!!!

Дружки, такова нещо исках да прочета.
Навремето, бързайки да стигна до финала,
не съм го разбрала и затова го сложих в графата "пълнеж".
Но сега, може би, защото знаех вече кой е убиецът, промених мнението си.
За психологията на героите по-лесно се ориентирам,
но и тук имаше неща, които обогатиха впечатленията ми.

Нези, за акциите и финансовите работи,
не ги разбирах преди, защото не съм в този свят на доходите.
Много често в темите съм срещала - Ама тези кога ходят на работа.
Постепенно си го преведох положението.
Богатите  в случая наследяват и управляват богатството си,
а не ходят на работа всеки ден. Те не са на заплата.
За тях най-важно е да гледат всеки ден индексът на борсата,
и как се движат акциите им, а не като мен, прогнозата за времето.
Техните приходи са именно от купуването и продаването на акциите.
Баръш Хакмен подправи подписа на Атила Синанер в завещанието,
след смъртта му, и така искаше да лиши Бану Синанер от наследство.
Но се появи Ебру Хакмен, пое управлението, и нещата се върнаха на местата,
докато не се появи Бурак, извънбрачния син на Атила Синанер.  
По-късно Ебру и Баръш загубиха много голяма сума пари от грешна инвестиция,
и така се появи Мелда /борсов спекулант/, за да купи акциите им на безценица,
а после да ги продадат на по-висока цена, и пак да се търгуват успешно на борсата.
Измамиха оня германец или швейцарец и така Мелда се оказа в холдинга.
Баръш повреди колата на Бурак,  защото Бурак го следеше
и искаше да разбере истинското финансово състояние на холдинга.
След като се разплете плетката със снимките от Дениз, повредата на колата,
Баръш оттегли обвинението към Джемре за инцидента,  ... нещата се промениха.  
Г искаше Баръш да прехвърли акциите на него, защото го изнудваше със Симай.
Ебру, Бану и Бурак накараха Баръш да прехвърли всичките си акции на Бурак,
и той остана с някакви символични 2 % от Ебру. А Г с нищо.
Мелда избяга. Джан  се отказа да са съдружници и Баръш тръгна да дири  
Серхат/ май беше Сюмер/, който переше пари ...  
Накрая стана така, че Синанер стигнаха до фалит
и Катманоглу / бащата на Джан / изкупиха холдинга на нищожна цена.
Та всичките тези ситуации в кримито се стоварваха  на главните герои.
Кузей  казваше - Боже, в каква тиня съм затънал. Няма ли правосъдие.
Върхът беше, когато Г стреля срещу Кузей. Признавам си - тогава не го очаквах.
А иначе, че Г е  убил Ферхат си пролича, освен с ръкавицата намерена от Бурак,  
и с връщането на пистолета на Сами на мястото му,  
най-вече, когато Г сложи пистолета на Ферхат в жабката на колата на Бурак.
А после и с бълнуването си пред Бану съвсем стана ясно.
Той сам се нарани, а каза, че тя го е ударила и така я вкара в болницата.
Дениз, която е заснела кой е убиецът на Ферхат, си мълчеше заради Кузей.
Накара умиращия баща на приятелят си, който Ферхат е убил,
да каже, че той е стрелял в гората, но нещата не се получиха.
Остави записите в сейф на летището и там Г лъсна на камерите. ...
Омръзнах ви. Извинете!!! Още малко ми остава. До 75 серия съм.
И все още има моменти, на които да си казвам, че не съм ги видяла преди.

Айре, за Иво Аръков  не ме боли, че ме е блокирал в инста.
На мен друга ми беше болката. Не да блокира, не да пише и говори глупости,
а точно в телевизията, в която го каза, публично да се извини в
120 минути на феновете на Къванч.
От там насетне той вече в нито една изява, като стане дума за Къванч,
не смее да говори глупости.
Още оттогава започнах да си променям мнението за него
и затова в подкаста писах, че ми хареса.

Дружки, понеже съм отворила кивчетата и намирам и такива,
който когато ги търся ги няма, сега ги слагам.
От премиерата на Сънят на пеперудата >>>

Ашурето си го бива!

Но да си дойда на думата.
Кога ще ядем?

Приятни занимания, дружки!!!

# 281
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Стигнах и до тук 😍😀
Благодаря на момичетата за срещата, защото за пореден път се уверявам, че познанството ни в виртуала ,много бързо се трансформира в изключително приятни срещи в реала. Фени, същото усещане имах и аз за Жаки, вас с Терзи си ви знам от преди. Надявам се, че и на нея и е било приятно, и отново ще се срещнем, но другия път за повече 😛

Диве, благодаря за разяснението 😍 и аз съм много далеч от всякакви финансови работи и акции. Във всеки случай при следващо гледане на Кузей Гюней ще ми бъде от полза. Сега точно това се замислих, че когато се гледа онлайн/ аз само два пъти 🤭 и един с обсъждане/ се хващаме понякога за детайлите и така се губи голямата картина.

Да разкажа сега за снимката и посланието как стигнаха до мен.
Още когато Къванч замина за Лондон ви бях споменавала, че мой познат работи в ресторант към същата верига хотели, където Къванч празнува рождения си ден миналата година, а и имаше и други снимки споделени от Башак от същия хотел в Истанбул.Скоро пак бях писала и наистина имах вътрешното усещане, че ще отидат там. Оказа се, че има още една връзка, за която не знаех , че в хотел от същата  верига в Париж е било тържеството на тяхната сватба. Това са споделили Къванч и Башак. Моят познат си беше тук втората седмица на януари и аз пак му говорих за Къванч 😀. С изключително добри впечатления е и от двамата. Много симпатични, без звездеене и глезотии. Каза ми, че са си говорили много и с двамата, но с Къванч основно за храна. Носел му е някакви сосове от кухнята да опитва, въобще проявил е интерес към храната и начините на приготвяне. Башак е разказала, че познава по- добре Лондон, защото е живяла там.Попитах дали е споменал нещо за работа, но въобще не е ставало въпрос за това. Проявил е интерес към пурите, които се предлагат там в отделен, специален салон за пушене. Накрая са се снимали, като снимката е селфи, направена от Къванч и той е избрал коя да им даде. Накрая моя познат е помолил за посланието и Къванч се е съгласил.  Това е в общи линии.
Обясних защо не мога да кача снимката.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 282
Привет, момичета!

И аз да кажа, колко ми беше приятно запознанството с вас!

Пепи, Фенче, благодаря за милите думи, всичко е взаимно!
Аз също имах това усещане и се радвам, че очакванията се препокриха с реалността.
Пепи, Фенче, Терзи, ще се радвам пак да се съберем!
Дано и още от момичетата се присъединят към нас!

Нашето запознанство е още една причина, Киво да ми е от любимците!

# 283
Diva, уау! Впечатлена съм! Много обстоятелствено и много интересно обяснение! Благодаря ти! Hug
И за ашурето(гифчето) Wink
Пепи,благодаря, че разказа историята на снимката!
 А това на сто процента се припокрива с моето мнение
Цитат
за пореден път се уверявам, че познанството ни в виртуала ,много бързо се трансформира в изключително приятни срещи в реала
Мога да кажа, че едни от най-хубавите ми приятелства, изключвам тези от детството, са започнали от бг-мама и продължават и до днес.
Моето обяснение е, че поради това, че всекидневно общуваме, споделяме, имаме сходни интереси и предпочитания, когато се видим изпитваме усещането, че се познаваме. Казвам го от личен опит.
Човек тук, въпреки удобното прикритие, което, това общуване предлага,  успява да усети неговите хора.

Така, че някой ден ще пием кафе заедно, сигурна съм. Hug
Лекичка!

# 284
Диве, а аз сега да отбележа, че Иво Аръков се извини специално заради теб 😍 Помня добре целия случай, а това интервю го гледах още когато го даваха, но и сега ми беше интересно отново да си го припомня.
И за това гифче

Снимката с детенцето ми е позната, но цялата сцена виждам за пръв път.❤️

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 22:35 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт