и мен тая Елиф ме сюрпризира с не много познати снимки! само ме дразни надписа й по средата............
нова

пожелавам ви приятна и весела среща утре и да се снимате!

лека вечер!

благодаря ти за интервюто!
След този подкаст си промених мнението за Иво Аръков. Оказа се, че не е толкова лигав, самовлюбен и т.н както се представяше в разни интервюта и предавания, а е интересен млад човек с буден ум, интелигентен и не само четящ, а и мислещ. И по доста въпроси съм на едно мнение с него, пък нека го плюят коментиращите слепци отдолу, истината за всичко все ще излезе някой ден, дори вече започна да излиза, хората по света взеха да се усещат за някои неща, гледах видеа на чужди журналисти с мърдащите "трупове" в Буча. 

, не очаквах, че ще го гледаш, знам че не го харесваш.....благодаря ти за коментара в спойлера/
плюс музикалното!!

Обещахме си скоро отново да се видим. А снимката е наистина страхотна! Киво както винаги е прекрасен, но посланието му ме впечатли най- вече! Нашата Пепи е истинска късметлийка 
Мисля, че чак на контра никога не сме реагирали, дори и да не сме съгласни по някои въпроси. Да, именно защото си спомних какво написа ти преди време за Иво Аръков вчера реших все пак да видя какво си имала предвид. И споделих впечатленията си. Ами ако беше дала линк, може би още тогава щях да го изгледам, но тогава нямах желание да го търся това интервю, защото съм споделяла усещанията си за него и не очаквах нищо кой знае по- различно да ми покаже, но той ме изненада 
Гюней отиде в гората, защото баща му го помоли да помогне на Кузей, видя какво се случва и случайно видя пистолета на Ферхат на земята. И стреля, защото както сам си призна на финала, за да не умре Джемре, не му е пукало за брат му, който самия той щеше да убие, ако му бяха дали тази възможност . Колкото до убийството на Сюмер от Баръш, той искаше само парите му, за да напусне страната, беше притиснат в ъгъла, но нямаше намерение да го убива, Серхат извади пистолета и затова Баръш го уби и после прибра парите, като се постара да обвинят за това Гюней, оставяйки копчето за ръкавел, който Симай му даде. Това е, единствено кой елиминира Баръш не стана ясно, затова си мисля, че е Бурак, когато го дадоха как си спомни за онази нощ на катера, но не показаха какво точно се е случило в морето. Но, се подразбира, че Баръш е дал фира 
благодаря ти за споделеното!
На мен пък всичко ми е интересно в КГ, обичам много и криминалета, не мисля, че бяха съшити с бели конци крими моментите, но най-вече ме вълнуваха отношенията между героите, там беше наблегнато в сценария най-вече.
Изобщо не са ми се появявали в ЮТ негови интервюта до сега. Ами може би нямаше да издържа да го гледам над 2 часа, но ми станаха интересни разсъжденията му още в самото начало, затова му дадох шанс и го изгледах. Е, последните минути не ми бяха интересни какви добавки приема, де
Много рядко си променям мнението за някого, пък и не го познавам наистина, но се случва, както виждаш 

Препоръчани теми