Да ви поднеса кафенцето!

Да видим дали тази седмица ще ни пуснат нещо ново!
Ах, тази сладка руса главичка!

Имайте прекрасна седмица!

Непременно някой ден ще пием по кафенце, само от нас зависи кога.
Ще си позволя обаче да направя леки корекции на споделеното от теб, касаещо Синанер. Все пак съм го гледала емнайсет пъти КГ 
И по този начин Бурак си остана един от акционерите в холдинга и предполагам, че ще купи впоследствие имението Синанер от Катманолу. Междувременно Мелда реши да си увеличи приходите с парцела, който купиха евтино заедно с Гюней, който взе парите от Синанер холдинг уж за детския и център , но и това им намерение беше провалено от Джан и Бану и двамата останаха с пръст в уста. И когато пред очите и Гюней се унижаваше пред Бану, молейки я да му прости и колко много я обича, Мелда си замина без дори да му се обади.
Освен всички хубави думи за него, които каза, се оказа, че е и негов любим чуждестранен актьор 
Възползвай се докато е време както си говорихме да успееш да видиш, а защо и да не се запознаеш с Къванч! 

, радвам се, че сте си изкарали приятно и весело!
, дано да отиде пак преди да се прибере в Турция. 
, благодаря за всичко споделено!!
за описанието на събитията 

И аз ще се радвам за теб, все едно, че се е случила на мен 

, тихичко е днес, да побутна темата.

Вярвам, че си изкарала теста!
Благодаря и за Ойкю!
благодаря за споделеното!
Башак! 

Поправи ме , ако греша, моля те, аз поне така те разбрах. Но, наистина забравих, че причината, поради която станаха съдружници със Синанер и Мелда се настани в холдинга беше именно Гюней, моя грешка, извинявай
Радвам се, че за Бурак сме на едно мнение. Според мен Бурак преди това нямаше откъде да притежава толкова много пари само от спестявания, да не забравяме, че и на Симай даде чек за 200 000, заради това, че не я защити от Баръш и и осигури квартира и следване в Швейцария, та заради това стигнах до този извод, Баръш напълни цяла чанта с пачки от сейфа на Сюмер. Да, наистина ирония на съдбата е, че парите бяха на Ферхат 

благодаря ти за споделеното и поздрава!!
Гюней загуби всичко и не можа да се примири с факта, че Кузей/нехранимайкото преди/ постигна толкова много и е щастлив, защото в живота му има истинска любов, а това на всичкото отгоре е бившата му годеница- Джемре.
, благодаря ви за споделеното и отговорите !
И аз мисля, че и без Джемре отношенията между братята щяха да стигнат дотук. Джемре е само брънка от верига, която Хандан и Сами са започнали в детството на момчетата, а за Гюней след като разбра, че двамата с брат му се обичат тя се превърна във фикс-идея. Не я обича, но и на Кузей не я дава. Твърдя, че това неговото не беше любов защото ако я обичаше, никога нямаше да позволи тя да влезе в затвора, неговото беше единствено отмъщение и наказание затова, че го отхвърли и забрави, вместо да страда по него, А също и това, че никога не успя да бъде с нея, това си мисля, че не успяваше да преглътне и го побъркваше повече от всичко.
дано е така, както казва Инеса!
На Дисни не зная дали е както на Нетфликс 

Препоръчани теми