💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, момичета! Coffee

Да ви поднеса кафенцето!

Да видим дали тази седмица ще ни пуснат нещо ново!

Ах, тази сладка руса главичка!

Имайте прекрасна седмица!

# 286
Привет, дружки! Hug

Нези, благодаря ти за ашурето и споделеното! Kissing Heart Непременно някой ден ще пием по кафенце, само от нас зависи кога.
Абсолютно вярно! С други хора от обкръжението си не мога да споделям така предпочитанията си , както тук с вас. Добре, че ви има! Heart Eyes
Цитат
Мога да кажа, че едни от най-хубавите ми приятелства, изключвам тези от детството, са започнали от бг-мама и продължават и до днес.
Моето обяснение е, че поради това, че всекидневно общуваме, споделяме, имаме сходни интереси и предпочитания, когато се видим изпитваме усещането, че се познаваме. Казвам го от личен опит.
Човек тук, въпреки удобното прикритие, което, това общуване предлага,  успява да усети неговите хора.
Диве, благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart Ще си позволя обаче да направя леки корекции на споделеното от теб, касаещо Синанер. Все пак съм го гледала емнайсет пъти КГ Smile
Цитат
Баръш Хакмен подправи подписа на Атила Синанер в завещанието,
след смъртта му, и така искаше да лиши Бану Синанер от наследство.
Баръш нямаше как да лиши Бану от наследство, кой би повярвал на такова завещание от Атила ? Не, той подправи подписа на Атила в своя полза единствено за новия проект, в който станаха съдружници с Джан Катманолу. Ебру го принуди след като разбра за измамата да подели своите %  с Бану.
Цитат
Измамиха оня германец или швейцарец и така Мелда се оказа в холдинга.
Мелда през цялото време си работеше за онзи Стив, затова се настани в холдинга и така по - лесно се възползваха от некомпетентните сделки, които бяха сключили Ебру и Баръш зад гърба на акционерите, за да ги оберат, предлагайки им смешна цена за акциите на холдинга, когато двамата бяха притиснати в ъгъла . Кузей им осуети всички планове обаче, когато всички разбраха от снимките на журналистите какви ги вършат заедно с известната борсова фирма СНСК / не съм сигурна за инициалите и/. След което Катманолу баща купи холдинга на нищожна цена. И от цялата работа спечели единствено Бурак - незаконния син на Атила, който стана съдружник с Джан, прехвърляйки му голяма сума пари в сметката му, която пък само предполагам беше от откраднатите от Баръш пари на Сюмер, затова си мисля, че Бурак е отстранил Баръш през онази нощ Thinking И по този начин Бурак си остана един от акционерите в холдинга и предполагам, че ще купи впоследствие имението Синанер от Катманолу. Междувременно Мелда реши да си увеличи приходите с парцела, който купиха евтино заедно с Гюней, който взе парите от Синанер холдинг уж за детския и център , но и това им намерение беше провалено от Джан и Бану и двамата останаха с пръст в уста. И когато пред очите и Гюней се унижаваше пред Бану, молейки я да му прости и колко много я обича, Мелда си замина без дори да му се обади.
Отново ти благодаря за страхотните ти гифчета! Hands Clap
Изгледах и другия подкаст с Иво Аръков. Наистина сега много различно говори за Киво, това феновете сме голяма сила Smile Освен всички хубави думи за него, които каза, се оказа, че е и негов любим чуждестранен актьор Smile
Пепи, отново ти благодаря за споделеното! Kissing Heart Възползвай се докато е време както си говорихме да успееш да видиш, а защо и да не се запознаеш с Къванч! Heart
Жаки, благодаря ти за хубавите думи, много се радвам, че усещанията ни са взаимни! Kissing Heart
Благодаря ти и за кафенцето! И дано наистина имаме нещо ново тази седмица за нашето момче! Flowers Four Leaf Clover
За добро настроение Smile

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 287

Привет момичета Hug, радвам се, че сте си изкарали приятно и весело!
Жаки, мерси за кафенцето!
Пепи ми разказа и по тел. за срещата на нейния познат с Къванч, голямо съвпадения и късмет Blush, дано да отиде пак преди да се прибере в Турция.
Диве, мерси, че сложи участието на Иво в 120 минути, отново се изкефих. Определено не смее да говори повече глупости за Къванч, а и казва, че това е било едно от най-вълнуващото му и ценно участие в сериал, а и как не, покрай ролята му толкова много чуждестранни фенове за Сблъсък научиха за съществуването му.
Нези, благодаря за ашурето, не съм опитвала, само съм виждала турски актриси да споделят, някакъв обичай е.
Цитат
Моето обяснение е, че поради това, че всекидневно общуваме, споделяме, имаме сходни интереси и предпочитания, когато се видим изпитваме усещането, че се познаваме. Казвам го от личен опит.
Човек тук, въпреки удобното прикритие, което, това общуване предлага,  успява да усети неговите хора.
Hands Plus1

Фенче Kissing Heart, благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus за описанието на събитията Hands Plus1

Башак е с якето на Киво Heart Exl

здрава и успешна седмица! Blush

# 288
Здравейте Много приятно ми беше да се видим Радвам се,че се запознах с Жаки Трябва да продължим да се виждаме.

# 289
Привет и от мен,момичета!
Днес ми беше натоварен ден.
Следобед правих два часа тест по турски.
Дано да съм се справила! Blush
Нося ви една нова корица с Ойку.

Лека вечер на всички! Hug

# 290
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Аз от днес съм на нов режим и ще трябва бързо да влизам в норма, но малко трудно става 😥 Въобще тази седмица ще се наложи да си пренареждам и променям навиците.

Фени, 😍 да не прекаляваме с мечтите 😛 Получих повече отколкото съм си мечтала, така че за сега спирам до тук.

Терзи, благодаря че припомни тези снимки от срещата, която си бяха спретнали след снимките на Yakamas s245. Много харесвам Толга Карачелик и продължавам да го следя все още.
Вчера и днес ми излиза в ИГ някаква страница, като са тагнали Башак за откриване на детски център и изложба на деца преживели земетресението. Предлагам, че Башак е свързана с изграждането му, тя беше много активна точно с помощта за децата по време на земетресението.
https://www.instagram.com/p/DFzzsXkoWzS/?igsh=Zms4YTVvNHprYno5

Нези, успех на теста.
Жаки, Айре 😍

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:04 от pe04

# 291
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено, Терзи, Айре, Нези, Пепи! Kissing Heart
Пепи, мила моя, мечтите не трябва никога да свършват, колкото и големи и неосъществими да ни се струват. Аз изживях една такава преди малко повече от година съвсем неочаквано, защо не и ти ? Знам, че сега тази ти стига, но имаш реален шанс за още една, пожелавам ти да я осъществиш от все сърце! Heart И аз ще се радвам за теб, все едно, че се е случила на мен Kissing Heart
Башак и Къванч не са преставали да помагат на всеки, който се нуждае, просто не го афишират.
Имайте прекрасен ден! Hug

# 292

Привеет Hug, тихичко е днес, да побутна темата.
Фенче Kissing Heart
Нези, сигурно си се справила!
Пепи, чудесна е Башак, че се занимава с такива благородни дела!!
Изложбата ни "Детски глас на земетресението" бе открита от деца, които са художници в Младежки център "Суна Полат"
гледам, че Дениз е в Лондон...и тя се страхува от грипа.

да сподели някоя снимка, да ни разнообрази. Hands V

Нези, Бюшра, която ще играе във вашия сериал имаше роля и в Хайде бе сине.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 18:27 от Airra

# 293
Здравейте, момичета! Hug
Айре, да, помня Бюшра от "Хайде бе, сине".
Аз и в сериала със Серенай, "Fi", съм я гледала.
Днес видях новата реклама на Серенай за AK bank

Освен това прочетох нещо, което не знам дали е вярно.
Турската преса съобщава, че след скандала,
свързан с Айше Баръм и изслушването, като
свидетел в съда, Серенай Саръкая е решила да продаде имота си в Турция и да се премести в Америка.

Би било жалко, ако е така! Confused

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 18:44 от NeZ_9

# 294
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Свърших Кузей/Г. Сега мога да кажа, че съм го гледала,
но като мине известно време, пак може да го гледам.
От последните серии направо ми се завива свят.
По ирония на съдбата, парите, които Сюмер е прал в Катар, са на Ферхат.
Фенче, благодаря за разясненията и за корекциите!!!
Дружки, ако има друго на тема крими, с удоволствие ще чета!!!
Сега и аз да нанеса някои щрих за оставането на Мелда.
Сделка с NSCG беше подписана и парите бяха преведени на Синанер.
Кузей, упълномощен от Бурак и подкрепян от Джан, ... ,
показа  Ебру, Баръш, Стиф и Мелда на журналистите и пресата гръмна. 
Стив си поиска веднага парите обратно.
Мелда отиде в имението да ги предупреди, че ако не ги върнат, текат лихви.
И тогава дойде предложението на Г - NSCG да им станат съдружник!
След трудни и дълги преговори, постигнаха споразумение.
Мелда затова остана в холдинга, като представляващ  NSCG.
И още да отбележа, че и аз смятам, че Бурак видя сметката на Баръш. 
Ох, не мога да се спра. Ама то всяка серия кое по-напред да отбележиш.
А за кримито и между редовете трябва да се гледа.
Но трябва да свършвам. Обещавам да мирясам за известно време.

Лекинка, дружки!!!

# 295
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само да се отбележа, явно премръзнах тези два дни/ а и парно почти липсва/ и цял следобед лежа.
Не знам какво е времето в Лондон, но в Истанбул утре няма да са учи, заради снеговалежи.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 296
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря, бъди здрава! Kissing Heart
Нези, благодаря за споделеното! Kissing Heart Вярвам, че си изкарала теста! Hands Point Up Благодаря и за Ойкю!
Аз не вярвам на тези писаници за Серенай, че ще напуска страната си, тя е силно момиче според мен и не мисля, че ще се скрие някъде заради тези грозни нападки към нея в момента. Постигнала е всичко до момента сама благодарение на характера и таланта си, който е очевиден. А и от всичко споделено, което съм прочела за нея от нейни колеги и фенове останах с впечатление, че  е една от много обичаните актриси в Турция. И не само, Серенай си има много фенове и извън нея. Ще видим, може пък вместо да и извадят око, да и изпишат вежди.
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart Башак! Heart
Диве, благодаря и на теб за споделеното и отново прекрасните кивчета! Kissing Heart
Цитат
Стив си поиска веднага парите обратно.
Мелда отиде в имението да ги предупреди, че ако не ги върнат, текат лихви.
И тогава дойде предложението на Г - NSCG да им станат съдружник!
След трудни и дълги преговори, постигнаха споразумение.
Мелда затова остана в холдинга, като представляващ  NSCG.
Именно това имах предвид, когато ти написа, че Мелда и Гюней са излъгали Стив, че тя продължи да си работи за него, а мисля, че него имаше предвид с германеца или швейцареца ? Thinking Поправи ме , ако греша, моля те, аз поне така те разбрах. Но, наистина забравих, че  причината, поради която станаха съдружници със Синанер и Мелда се настани в холдинга беше именно Гюней, моя грешка, извинявай Hug Радвам се, че за Бурак сме на едно мнение. Според мен Бурак преди това нямаше откъде да притежава толкова много пари само от спестявания, да не забравяме, че и на Симай даде чек за 200 000, заради това, че не я защити от Баръш и и осигури квартира и следване в Швейцария, та заради това стигнах до този извод, Баръш напълни цяла чанта с пачки от сейфа на Сюмер. Да, наистина ирония на съдбата е, че парите бяха на Ферхат Smile
Не мирясвай, продължавай да споделяш всичко, което те вълнува в КГ! Hands Plus1
Аз имам един интересен въпрос към всички, които поискат да отговорят - смятате ли, че САМО Джемре е причината за това непрекъснато съревноваване на Гюней с брат си ? Thinking

Един поздрав от мен за добро настроение Heart Eyes

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:02 от queen_fenka

# 297

Благодаря за всичко споделено!
Фенче, и аз мисля така за Серенай!
Колкото до въпроса ти, моя отговор категорично е НЕ.
Както вече казахме Кузей е всичко, което Гюней не е.
Той непрекъснато, в началото подсъзнателно, по- късно съвсем открито се съревноваваше с по-молкия си брат.
Конкуренцията е в кръвта на мъжете - те възприемат живота като вид спорт. Това  при тях е нещо като предизвикателство за премерване на силите.
А Кузей със своите качества, постоянно му даваше поводи за това във всички области. И Гюней постоянно се сравняваше, претегляше своите успехи и тези на Кузей, оценяваше постиженията му и жадуваше за одобрението и симпатията на тези, които обичаха Кузей.
А Джемре беше една от тях.
За съжаление някои хора са така устроени, че винаги, когато  усетят позициите си застрашени или когато трябва да спечелят някои плюс за себе си, се превръщат в съперници. По същия начин, но само заради Гюней, те си превърнаха от братя в съперници.
Като по-големия брат, Гюней  защитаваше водещата си позиция с много усилия и с всички трикове, на които е способен.
А това, че не успяваше, го вадеше от равновесие.
А любовта на Джемре беше едно от доказателствата за неговия неуспех.
Тя му показа кои са важните качества в един мъж и, че той не притежава нито едно от тези качества.
Тя беше неговото най-голямо падение, в собствените му очи.
Днес ли излизаше филма на Ойку?
Ще го гледам.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 298

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Пепи, да си здрава!!
Нези, мерси за хубавия коментар!
Вече са пуснали филма на Ойкю по Disney+.
И аз не мисля, че Серенай би напуснала Турция. има една приказка-камъкът си тежи на мястото, а тя е достатъчно успешна и обичана в родината си. работи и с международни компании. За Айше, престанах да следя какво става, но определено е голям удар за Серенай, защото двете бяха много близки.

Фенче Kissing Heart благодаря ти за споделеното и поздрава!!
Цитат
Аз имам един интересен въпрос към всички, които поискат да отговорят - смятате ли, че САМО Джемре е причината за това непрекъснато съревноваване на Гюней с брат си ?
за мен НЕ.
първо причината на неразбирателствата, съревнованията м/у 2 братя бяха отношението към тях на родителите им, които си бяха токсични, както отношенията м/у Саами и Хандан, така и покровителството и показната обич на Хандан към любимия й син Гюней, на който гледаше като на спасител.
Но Гюней как постигна успехите си? най-вече като се хвана с богаташката дъщеря, наследничка на огромен холдинг.
Кузей с каквото и да се захванеше, успяваше със собсвения си ум, работа и находчивост.
Гюней така и не можеше да се примири с факта, че Кузей влезе в затвора заради неговото престъпление, това беше отново проява на слабост от негова страна.
Накрая Хандан оцени по-малкия си син, започна да се гордее с него и благодарения на доброто сърце на Кузей- имаше къде да живее и можеше да разчита на неговата защита, ако има проблеми.
Както беше коментирано сега при това ни гледане/осбено от Нези и Дива/ в последната серия, най-драматичната сцена беше когато Гюней крещейки по брат си-Мразя те, стреля по него Rage Гюней загуби всичко и не можа да се примири с факта, че Кузей/нехранимайкото преди/ постигна толкова много и е щастлив, защото в живота му има истинска любов, а това на всичкото отгоре е бившата му годеница- Джемре.
Много беше лесно на Гюней да казва- "ти си виновен за всичко", но той сам си го направи заради неговата егоцентричност и болни амбиции.
...............
В Шоуто на Беяз са участвали Буура и Хазар
мисля, че е интересно. /има суб/

Инеса е коментирала Къванч във вчерашното си видео за новини
иска ми се да е права Hands Pray
03:37 ►  Известно ли Вам, как дела у Кыванча Татлытуга? Он должен был сниматься в фильме о первом в Турции мафиози. Уже февраль, а съёмки предполагались в январе
https://www.youtube.com/watch?v=PIoV-DVuVd0

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:01 от Airra

# 299
Нези, Айре Heart Eyes, благодаря ви за споделеното и отговорите ! Kissing Heart И аз мисля, че и без Джемре  отношенията между братята щяха да стигнат дотук. Джемре е само брънка от верига, която Хандан и Сами са започнали в детството на момчетата, а за Гюней след като разбра, че двамата с брат му се обичат тя се превърна във фикс-идея. Не я обича, но и на Кузей не я дава. Твърдя, че това неговото не беше любов защото ако я обичаше, никога нямаше да позволи тя да влезе в затвора, неговото беше единствено отмъщение и наказание затова, че го отхвърли и забрави, вместо да страда по него, А също и това, че никога не успя да  бъде с нея, това си мисля, че не успяваше да преглътне и го побъркваше повече от всичко.

Айре Heart Eyes дано е така, както казва Инеса!
Ако разберете дали някъде ще има превод на руски на филма на Ойкю, моля да споделите, иска ми се и аз да го изгледам! Hands Plus1 На Дисни не зная дали е както на Нетфликс Thinking
Много са готини Smile
https://vk.com/feed?z=video-62215399_456245799%2Fabe221976450162 … _-62215399_286163

Дружки, днес получих прекрасна новина!!!
Скрит текст:
Излезе хистологията на снаха ми, всичко е наред, няма разсейки никъде, съдейки по това, че дори няма да се налага да ходи на химио и лъчетерапия си мисля, че тумора е бил доброкачествен, единствено ще ходи редовно на прегледи. Ох, олекна ни! Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам ви хубава и приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт