Благодаря за всичко споделено, прочетох ви с интерес.
Да празнуваме днес Любовта с чаша вино в ръка! С добри приятели Животът минава като песен. Наздраве от мен!

Айре, още не съм гледала филма. :blush
Веднага ще споделя, като го гледам.
Къванч е щял да играе в Кралят? Предполагам,че на мястото на Халит Ергенч.
Не знам каква е причината, но определено се радвам, че се снима в Aile!
И по повод Св.Валентин , Ойку и съпругът и.

"Ние не вярваме в съмнения, всичко трябва да бъде, както трябва да бъде. Но се радвам, че се срещнахме, любов" Джан Бономо, чиято съпруга е Ойку Карайеле
изразява чувствата си с тези думи. От друга страна, тя:
"И за двете страни в живота се вижда само един човек, има моменти, които за мен са много романтични. Това, което правим
да чувстваме тази връзка силно, предполагам.
Определението за романтика за мен"
Двойката застана пред камерата за Vogue Turkey
Valentino Beauty's new "Born in Roma Extradose
Придружен от неговия парфюм, Бономо заяви, че този парфюм описва чувствата, които предизвиква, с тези думи: "През пролетта пътувайки на дълги разстояния с мотоциклет. Парфюмите обикновено за мен са предизвиквани преживявания."
Желая ви хубава вечер!

много готин колаж с Кивови герои си намерила, запазвам си го!!
Ооо Краля го чакахме доста, за него се говори от около 4 години, Къванч беше най-споменавания актьор за ролята на Кенан-красавец, висок със сини очи. разисквахме сюжета, образът не беше особено положителен, но не стана и аз се радвам, че имахме Айле и АсДев.
Пепи, да имаше някакъв сценарий, който връщаха, но книгата била много сложна за адаптиране като за сериал по тв.

а от Башак, колкото и да ми се иска, не очаквам нищо....
Киво е увеличил малко последователите си в ИГ, но неговата цифра си е скромна

и аз не си спомням тази снимка.

Не броя участието му във филма за Селчук за нов проект, може би затова, нито пък док. филм, а филм или сериал, в който Къванч да играе! Страшно ми липсва на екран, без него нищо не е същото ...