💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено, прочетох ви с интерес.
Да празнуваме днес Любовта с чаша вино в ръка! С добри приятели Животът минава като песен. Наздраве от мен! Wine Glass
Скрит текст:
Фенче, Diva, мисля абсолютно същото за Гюней.
Айре, още не съм гледала филма. :blush
Веднага ще споделя, като го гледам.
Къванч е щял да играе в Кралят? Предполагам,че на мястото на Халит Ергенч.
Не знам каква е причината, но определено се радвам, че се снима в Aile!
И по повод Св.Валентин , Ойку и съпругът и.

"Ние не вярваме в съмнения, всичко трябва да бъде, както трябва да бъде. Но се радвам, че се срещнахме, любов"  Джан Бономо, чиято съпруга е Ойку Карайеле
изразява чувствата си с тези думи. От друга страна, тя:
"И за двете страни в живота се вижда само един човек, има моменти, които за мен са много романтични. Това, което правим
да чувстваме тази връзка силно, предполагам.
Определението за романтика за мен"
Двойката застана  пред камерата за Vogue Turkey
Valentino Beauty's new "Born in Roma Extradose
Придружен от неговия парфюм, Бономо заяви, че този парфюм описва чувствата, които предизвиква, с тези думи: "През пролетта пътувайки на дълги разстояния с мотоциклет. Парфюмите обикновено за мен са предизвиквани преживявания."

Желая ви хубава вечер! Hug
[/spoiler]

Kissing Heart Wine Glass
много готин колаж с Кивови герои си намерила, запазвам си го!!
Ооо Краля го чакахме доста, за него се говори от около 4 години, Къванч беше най-споменавания актьор за ролята на Кенан-красавец, висок със сини очи. разисквахме сюжета, образът не беше особено положителен, но не стана и аз се радвам, че имахме Айле и АсДев.
Цитат
И по повод Св.Валентин , Ойку и съпругът и.
мерси!!
Пепи, да имаше някакъв сценарий, който връщаха, но книгата била много сложна за адаптиране като за сериал по тв.
Цитат
Песента към клипчето ми е една от най- любимите, от "Дух" с Патрик Суейзи и Деми Мур, веднага се сетих за сцената.
и на мен ми е много любима!

Цитат
Специален епизод за Св. Валентин от Семейството.❤️ 2,10 ч. а, са само от 1 до 4 епизод 🤭
еее можеха да включат повече серии, ама ги е домързяло  Smirk
а от Башак, колкото и да ми се иска, не очаквам нищо....
Киво е увеличил малко последователите си в ИГ, но неговата цифра си е скромна Wink

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:25 от Airra

# 316
Миналата година Башак добре се отчете

# 317

хубава събота Hug
Пепи, да Башак ни сподели миналата година страхотни снимки!
това фото ми е непознато....

от преди 1 год, клипчето с АсДев за 14 февр.

# 318
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Цитат
Официалният акаунт на филмовата компания Ay Ypim припомня своята продукция от филми за любовтa :
- Те се обичаха, ти обичаше тях,
и ние обичахме теб ...
Честит Свети Валентин 14 февруари!
Аз те ♥️.
🎥 IG Ay Ypim
Пет от които са с нашето красиво момче Heart
https://vk.com/wall-95397133?q=%23IG&w=wall-95397133_51914
Айре Heart Eyes и аз не си спомням тази снимка.
Малко да се посмеете - видео от Шоуто на Беяз 2013 г. снимано в къщата на Текиноулу Smile

Сега видях това, пишат, че е нова Thinking

Цитат
️Най-накрая, нашият любим Къванч ♥️ нашият Лъв 🦁 се появи близо до корабната палата на IMEAK в Бейолу (Истанбул) с инструктор по ветроходство.
И още
Цитат
Нова снимка от оператора Али Кючук
Къванч зад кулисите на снимките на реклама.

Хубава събота! Hug

# 319
Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!!
не е нова снимката, а от май 23, 2024
https://x.com/ktatlitugnews/status/1793585047137931365

а АЯ тази година са поздравили с двойки от новите си сериали, но намерих и това от теб и му се изкефих Heart Eyes
https://x.com/ayyapim/status/1890399319515160990

# 320
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Голяма суша....

Преди малко погледнах страницата на Левент Чантек, сценаристта на сериала за Неджет Елмаз и едно изречение ми привлече вниманието. Още онзи ден беше публикувал видео направено с ИИ на голяма част от снимките, които е качил на страницата си. / междудругото много сполучливо се е получило/ , днес е продължил с други снимки. Той винаги много пише и обяснява, и сега беше написал, че това е последно такова видео, защото трябва да продължи работата по сценария. 🤔 Много се надявам, да става въпрос за сериала с Къванч.
Накрая да не стане така, че да имаме три проекта наведнъж, както стана през 2023.

# 321
Привет, дружки! Hug

Голяма суша наистина ...
Изгледах КСШ, невероятен е и този сериал на Киво! Heart

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Аз се моля да чуем за поне един нов проект, Пепи мечтае за 3 Stuck Out Tongue Winking Eye Не броя участието му във филма за Селчук за нов проект, може би затова, нито пък док. филм, а филм или сериал, в който Къванч да играе! Страшно ми липсва на екран, без него нищо не е същото ...
Като няма ново, бъркам отново в архива.
Киво е поне 40 см. по-висок от Ойкю, но бяха невероятна двойка двамата Heart

Много ми е красива на тази снимка.

Снимки с Киво и голямата му сестра Ипек 2013 г.

А ето и видеото

Открих едно видео и с Ойкю

За някои изражения Семра Динчер заслужаваше направо Оскар , не зная как ги правеше Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скоро ще ви споделя няколко коментара от последните серии на КГ.
Хубава неделя! Hug

# 322
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Фени, имах предвид, че и преди дълго чакахме и после бам, сериал и три филма по Нетфликс, плюс Семейството 😀.
Той Къванч беше споменал в едно интервю за два филма, вчера си четох от старите теми и  сме писали.

Намерих снимката с детенцето от видеото, което Дива беше споделила.

Сериал няма как да почна да гледам сега, но ако сте навити да си изкоментираме някои от филмите с удоволствие ще се включа.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 323
Здравейте

# 324

Башак е написала, че е последна вечер в Лондон

ресторанта е там, където работи познатото момче на Пепи.

Момичета, благодаря за споделеното!! Hug
каквото има да става, ще стане.

лека вечер!!

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 21:42 от Airra

# 325
Да допълня и аз 😀

Ресторантът е посветен на британската авиация и затова е такъв интериора, а бара на британските спортни автомобили.

Това е стаята за пури.

# 326

Пепи, мерси за инфото!
е пак имаме миниатюрен Къванч Grinning

Фенче Kissing Heart, значи глътна и КСШ Wink

# 327
Да, Айре 😍 Значи утре се прибират.
Време е да се хваща за работа 😛 Поне една реклама да направи 😂  Мави бяха качили снимки и видео с турски параолимпийци, може би ще има такава насоченост тази пролет 🤔

Ето още малко информация

Виждам любимата осмица 😀

А това е трезор за пури...луда работа

Лека 🤗🤗🤗

Забравих 🤭

Тези прекрасни снимки са публикувани на днешния ден преди три години.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:56 от pe04

# 328
Привет, момичета! Hug
Благодаря за всичко, което сте споделили! Много интересен ресторант! Минаха ли вече 3 месеца от престоя в Лондон?
Иначе аз гледах филма с Ойку. Честно казано не съм особено впечатлена. Нашето момиче игра добре, даже много добре. Бурак Дениз не е моя актьор и този филм затвърди мнението ми. Самия филм представя един ден, по скоро една вечер в кухнята на луксозен ресторант, силния стрес на който са подложени всички и последствията от това.
Може би не всичко съм разбрала добре, защото през повечето време всички крещяха, но филма остави у мен усещането за нещо недовършено...
Айре, не знам какви са отзивите. Ти какво мислиш?

# 329
Привет, момичета! Hug
Благодаря за всичко, което сте споделили! Много интересен ресторант! Минаха ли вече 3 месеца от престоя в Лондон?
Иначе аз гледах филма с Ойку. Честно казано не съм особено впечатлена. Нашето момиче игра добре, даже много добре. Бурак Дениз не е моя актьор и този филм затвърди мнението ми. Самия филм представя един ден, по скоро една вечер в кухнята на луксозен ресторант, силния стрес на който са подложени всички и последствията от това.
Може би не всичко съм разбрала добре, защото през повечето време всички крещяха, но филма остави у мен усещането за нещо недовършено...
Айре, не знам какви са отзивите. Ти какво мислиш?
не съм търсила много отзиви....
и не съм го гледала, само с мишката го прехвърлих и също не ме очарова, но останах с впечатление, че героят на Бурак е болен, има проблеми/даже ми хрумна, дрога/
и накрая умря ли или само припадна?
за престоя на КБТ в Лондон- за НГ бяха там, май минаха около 2 /и половина/ месеца Thinking

Пепи, ами впечатляващо е!
ще поснима, предполагам! поне 2 реклами!

от Башак

явно летят

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 00:17 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт