💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, момичета!
Фенче, благодаря и за твоето мнение.
И аз мисля,че историята има потенциал.
Пепи, не съм видяла цифрите за "Бездомни", но щом ти си ги видяла, значи те също са ги споделили. Wink
Чаатай никога не е рекламирал проектите си и, ако сега има по-засилена реклама, предполагам, че това е решение на продуцентите.
Аз лично се радвам,че е така.

Цитат
Къванч специално на мен ми въздейства по начин, по който никой друг не е успял, така че въобще не смятам за нужно да убеждавам който и да е било дали е добър, по -добър, най- добър.
Разбирам ви! Аз се чувствам по същия начин по отношение на Чаатай.
Наистина, вече спирам по темата тук, защото не искам да заприличам на някой, на който не искам да приличам.
Wink

# 571

Привет момичета! Hug Изчетох ви с интерес!
за Ешрефа, според мен трябва да минат поне още 3,4 серии за да се види накъде ще развият сюжета, динамиката, любовната линия, сега не може да се правят кой знае какви изводи. Нези, пожелавам ти да ти носи много удоволствие и удовлетворение!! Може да се пише тук за него, Демет ни е партньорка. но ще ти е по-приятно във вашата тема.
аз за съжаление напоследък много трудно гледам нови сериали/поради лични причини Disappointed/

Няма нищо ново от нашите, Башак споделя сторита на обществени теми, но и не мисля, че ще бъдат активни при отново нажежената обстановка в Турция.
от КТФ

някаква жена видяла Къванч и Башак с Генч/било е преди/ при ветеринар, били прекрасни, приятни хора. Говорила си с тях, Къванч се интересувал от котката й, която била болна. Били много добри, пожелала им Алах да пази щастието им.

да се насладим на това, което ни липсва.....

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 15:41 от Airra

# 572
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, и аз спирам. Само едно уточнение, цифрите на Бездомните ги видях в коментар на една рускиня, а след това лично ги проверих в you tube, не съм видяла нито една отделна публикация.Извинявай ако това, което съм написала те е подразнило по някакъв начин ,  реакция ми беше провокирана по - скоро от мненията за турския зрител. Защото от продуцентите до последния сценичен работник всички са наясно какви са условията т.е че от около 2000 домакинства ще зависи рейтинга. И аз смятам, че това е крайно несправедливо , но докато не се намери по справедлива система всички, включително и ние ще трябва да я приемем.
Междудругото и за Семейството е имало доста голяма реклама, припомних си от старата тема, защото и аз, и Айрето, и Дива сме писали, че е крайно време да престанат 😂😛 но пък после всички сме доволни, че добре са ни объркали и само две неща сме познали.

Айре, гледах доста клипчета от протестите, изглежда страшно. Днес изпуснах прекия репортаж от Истанбул, надявам се, че довечера да дадат.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 573
  • AMS

Излязоха от неподредения ми архив тези два колажа.

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Вкусът на турските зрители няма да го променим,
та съм се отказала да мрънкам по въпроса.
Мислим си, че ги познаваме, но не е съвсем така.
Нямам нищо против да се коментира и тук сериала на Чачо и Демет.
Е, разбира се не толкова подробно, но все пак имаме
позитивно отношение към колегите и приятелите на на Къванч.
Споко! Няма как да заприличаме на онези,
на които не искаме да приличаме. Това не го умеем.
Прочетох мненията на гледалите ЕR и картинката ми се поизясни.
Определено ще гледам сериала.
Ще го сравнявам и с Айле, доколкото е възможно.
Първи епизод на ЕR 2 часа и 17 минути.
Първи епизод на Айле 2 часa.

О, потърсих нещо в Х и се натъкнах на това >>>
"Известни актьори и театрали започнаха да идват
в Сарачхане, за да подкрепят Екрем Имамоглу."
В коментарите срещнах името на Tilbe Saran .
https://x.com/solcugazeteX/status/1903431505482793083

Приятни занимания, дружки!!!

# 574
Добро утро, момичета 🤗🤗 🤗 с един усмихнат Къванч ❤️

Пу, пу, пу да не му уроки, но почивката му се отразява много добре.
Айре, тази седмица си получихме трите снимки, така че да имаме надежда за новини.

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 575
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря! Kissing Heart Изпревари ме Smile
Била от ресторант в Истанбул снощи, прекрасен е! Heart

Получихме си снимките, казваш, сега да се надяваме на новини ? Време е, но аз май не очаквам скоро такива, дано ме опровергае Thinking Дали Курт Ефенце вече ходи на детска градина, това много ме интересува Thinking
Диве, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Тази снимка не я помня, била зад кадър от 28 серия Thinking

Един прекрасен Кузей за хубав ден! Hug

От италианките
Цитат
Ще говорим за него в Elle през март! @kivanctatlitug, „най-нордическият и най-викингският от съвременните турски актьори“ 😍🔥
Elle Italia – март 2025 г

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 11:39 от queen_fenka

# 576
Привет момичета! Hug
имаме си нова снимка, а? Heart Eyes

Нези, изгледах серията и много ми хареса, нямаше скучни моменти или бавно действие/за мен/.
сигурно тепърва ще става още по-интересно!
И Чачо и Демет играха супер! Комисарката ми е интересен персонаж, тоя Кадир супер противен, и актьора ми е антипатичен.
както Дива написа да сравняваме с Айле, имаше някои неща, които ми напомняха...........
двете сестри, Афра е неконтролируема, прави каквото си иска, Нисан я спасява.
Ешреф си има 3 верни приятели, както Аслан.
забелязах, че и Ешреф го обличаха с едни обемни връхни дрехи.
Нисан го попита в хотела, дали е мафиот? /както Девин попита Аслан/
......................
Фенче Kissing Heartи на мен ми е интересно дали Курт Ефе ходи вече на ДГ?
мерси за списанието, с ГП>>

Пепи, също ми се струва, че точно за проект няма да е много скоро новината.....ако се раздвижи нещо покрай рекламите.

една нова снимка с Ойкю Blush

хубав следобед!

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 14:53 от Airra

# 577
Още една нова/стара снимка

# 578
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното и превода! Kissing Heart Губят му се на Къванч две Пеперуди, ама карай Smile
Значи и ти си изгледала серията. Аз си я намерих на руски и там нещата изглеждат по-други, отколкото нескопосания превод на който бях попаднала, не са толкова зле диалозите. И наистина в Ешреф имало доста неща, които напомнят за Айле, не бях се замисляла за двете сестри, че е сходна ситуацията, дано и на Афра и дойде акъла, както се случи с Ямур. И тройката мускетари на Ешреф са подобни на антуража на Аслан, очаквам и те да разведряват драмата, не бях се замисляла и за въпроса, който зададе Нисан на Ешреф, че е същия като този на Девин към Аслан. И аз забелязах, че и Чачо го обличат по сходен начин както Аслан, явно според стилистите по този начин трябва да изглеждат техните мафиоти Smile Интересно ми е какво ще се случи във 2- ра  серия, действието предполагам, че ще става по-динамично и интересно. Демет през първата част честно казано не ме впечатли, но след това играта и ми хареса, има много изразителни очи. Имаше някои малко преувеличени сцени за мен, като тази с дядото цигулар например, зная, че я показаха, за да се види колко е добросърдечна Нисан. В смисъл, че докато тя не застана до него никой не му обръщаше внимание, а когато Нисан запя веднага се събра тълпа, все едно , че са чули някакъв невероятен глас. Добре се справя с пеенето Демет, ама чак пък толкова Smile
Което ме подсети какво видях вчера в Тубето и ми хареса.
Скрит текст:

Нищо ново от нашия човек ... Започвай с мрънкането Smile
Една архивна негова снимка, която не помня да съм виждала. Поне не и в тази поза.

Имайте хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 579
Привет!! Hug

Фенче Kissing Heart
хареса ми момчето в спойлера. Hands Plus1
На мен сцената, когато Нисан запя до дядото ми беше ОК, да имаха друга цел с нея, а и Демет не е певица, според мен й обработват гласа.
Най- ми беше сърцераздирателно, когато сирачето Йомер прегърна със сълзи на очи, Ешреф.
не знам какво си гледала но преводите на Нерон са доста добри! /със сигурност предпочитам на български/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/1-neron-angelov-nov.html

А Къванч има 2 пеперуди за най-добър актьор, 3-та е за Създаващите чудеса, 4-та за най-добра двойка Wink
Башак в ИГ е на вълна- случващото се в Турция. гледам новините, ситуацията е доста сериозна , но браво на турците, че веднага се вдигнаха на протести.

И от Къванч

Суверенитетът принадлежи на Нацията без никакви условия.
Мустафа Кемал Ататюрк

Скрит текст:
мрънкам за цялата седмица

здрава и успешна седмица!! Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:17 от Airra

# 580
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само за поздрав, че трябва да излизам.
https://www.instagram.com/reel/DHkhLneo0gH/?igsh=cHRwbjlrczgxc25y

Само не разбрах едно , защо на тази снимка пише спомен, а е 24.03 2024, сериала вече беше свършил 🤔

Айре, 👍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 581
Айре Heart Eyes добър е, нали? Hands Plus1
Скрит текст:
Много рядко ми харесва как някой пее песен на Фреди, но ме впечатли, че момчето успя да вземе тези височини, макар и не с лекотата, с която го правеше той, затова малко я посъкрати на места с най-високите тонове, но беше наистина супер изпълнението му, въздейства ми. А и ми хареса енергията и увереността му на сцената. Обаче много ми харесаха и дуета от Капките как изпяха Шоуто, най-добре от всички досега във формата. Много са добри!
Цитат
Най- ми беше сърцераздирателно, когато сирачето Йомер прегърна със сълзи на очи, Ешреф.
Да, и на мен! Hands Plus1 Детето играе страхотно!
Не зная, може и да и го обработват гласа на Демет Thinking
Посмях се на спойлера ти, май мислиш да мързелуваш, а ? Smile
Башак и Къванч дано не си докарат неприятности с това споделяне, че в Турция сега е страшно положението. Но, пък им се възхищавам на турците, че въпреки всичко не си мълчат, както правим ние за съжаление.
Пепи, според мен фотографът просто си е спомнил за "Семейство“ и е публикувал тази снимка зад кадър, може би я е направил на 23. 03. 24 г., а сега да я е споделил, знам ли ? Thinking
Липсва ми много вече !!! Хайде, дано се размърда Stuck Out Tongue Winking Eye

Пожелавам ви хубава вечер! Hug Гледате ли Игрите ? Аз да!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 19:50 от queen_fenka

# 582
Фени, де да имах този късмет.
Бях на концерт , сега се прибирам.
Беше толкова "вълнуващо", че аз, слава богу, поне това мога да го правя навсякъде ,просто си заспах.🫣🤭🫣
Шест часа изгубени от моя живот 😭

Къванч този път явно много са го ядосали.
Турция е държава с едно от най-многобройното младо население и това си личи от тези протести. Изборите там ще са чак през 2028г. но нещата този път се подготвят отдалече, само че всичко това може и да има обратен ефект. Ще поживеем, ще видим.

Приятни сънища на вас.

# 583
Здравейте, момичета!
Извинете ме, че така нахлувам в темата ви, но знам, че тук са най-големите фенки на Къванч и ще намеря актуално инфо относно един от проектите на Киво. Става въпрос за сериала Yakamoz и алтернативата му Into the night. Изгледах ги с интерес преди няколко години и силно се надявах поне един от двата сериала да има продължение.
Та моля ви, кажете, има ли продължения след първия сезон на подводницата и двата сезона на "В нощта"?Movie Camera

# 584
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, как ме разсмя рано, рано , благодаря ти! Kissing Heart Какъв ще да е бил този концерт, че чак да заспиш ? Smile
DanyV, добре дошла!
За съжаление, няма продължение нито на 3 сезон на Into the night, нито на  Yakamoz ... Говореше се, че ще обединят двата сериала в общ сезон, затова вкараха Къванч в края на В нощта и завършиха по еднакъв начин, но така и нищо не направиха, явно са се отказали. Жалко, защото и на мен ми бяха много интересни и двата сериала.
Да отбележим и днес денят на любимото ни "Семейство" и прекрасните АсДев. Heart

Най- новият слух, който се разпространява за ашкъма ни, споделен във ФБ :
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ купи лятна къща и градът, който избра, стана гореща тема!Kıvanç Tatlıtuğ купи нова лятна къща в Битез, Бодрум, със страстта си към морето. Известният актьор комбинира тази стъпка, която отразява любовта му към лодките, със стилния дизайн на съпругата му Башак Дизер.
Kıvanç Tatlıtuğ, известен със страстта си към морето, купи нова къща в Бодрум. Известният актьор, който често ходи със семейството си на Егейско море и ходи на риболов с 14-метровата си лодка, предпочете Битез за лятна къща.
Разбра се, че близкият приятел на Kıvanç Tatlıtuğ Бурак Ямантюрк също е искал да купи лодка. Твърди се, че Yamantürk, който е женен за Özge Özpirinçci и има дете, е вдъхновен от начина на живот на Tatlıtuğ.
✍Източник Işçi Haber

Да ви споделя и нещо, което ме зарадва много Heart
Скрит текст:
Репутацията на Queen като една от най-влиятелните британски рок групи на всички времена е трудно да се надценява.
От създаването си през 1970 г. с магнетичния фронтмен Фреди Меркюри, групата е продала над 300 милиона албума по целия свят.
От известното им изпълнение на Live Aid до наградения с Оскар биографичен филм Bohemian Rhapsody и мюзикъла на Бродуей „We Will Rock You“, Queen са едни от най-трайните изпълнители на 20-ти век.👑💞
Queen ще бъдат удостоени с престижната музикална награда Polar на 27 май 2025 г., признанието се счита за „Нобел за музика“

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug
Току що видях тази новина ВК, ама дали е вярна ? Thinking
Цитат
🆕 Новини от "терена“: Говори се, че Къванч се е съгласил на нов проект. А вероятно негов партньор ще е Дениз Байсал. И ще бъде нещо като дигитален екшън филм.
Някой гледал ли е тази актриса ?

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 11:23 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт