💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Честит празник!!
Пепи, и мен ме разсмя, направо си те представих Grinning
DanyV, за съжаление няма продължение на историята, и нас много ни е яд на НФ Angry
Фенче Kissing Heart, ох много къщи му станаха на нашия хубавец. Wink
за тоя слух.....Актрисата я знам, гледала съм я малко. Камилита я харесва.

аз ще отсъствам.........
Скрит текст:
ако искате ми пратете малко положителна енергия....

# 586
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честито Благовещение ❤️

Фени, радвам се, че съм те развеселила от сутринта 😘 на мен снощи ми се плачеше. Но пък днес компенсирах с първо място на състезание с моите деца 😍

Да си отбележа и аз любимото семейство

За информацията за нов екшън сериал много се надявам да става въпрос за Неджет Елмаз първия турски гангстер. Страшно много ме заинтригува информацията за него и неговия живот. А за Дениз Байсал пък току що прочетох, че от 2 април започва снимки на сериал от 10 серии за платформа. Така че може би това са фенски мераци . Но нищо не съм гледала с нея.

И понеже днес е Благовещение, а усещам, че Нези явно се е обидила от моята откровеност, искам само да ти кажа, че наистина, най-вече заради теб искам вашия сериал да има успех и прекрасните и незабравими спомени, които имаш да бъдат свързани и с успех на сериала.
А аз вече  обещавам на мен си, че ще си коментирам само Къванч и неговите сериали.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Айре, застъпили сме се.
Мноооого положителна енергия ти пращам и стискам палци всичко да бъде наред ❤️❤️❤️

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 18:36 от pe04

# 587
Айренце Heart Eyes изпращам ти всичкия си оптимизъм и обич! Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover
Даа, наш Къванч ако обръщаме внимание на пресата изкупи Турция Smile Ама пък този път може да е вярно, не е лошо да си влага парите именно в недвижима собственост.
Тази Дениз била играла в Килия номер 7, пък аз хич не я помня там Thinking Госпожа Фазилет и нейните дъщери не съм го гледала, само погледнах началото и ме заболяха ушите от красъците на госпожата и го зарязах.
Пепи, съжалявам, че е било толкова зле, поздравления за децата ти! Благодаря ти за хубавите гифчета на любимите ни АсДев!
Къванч по-рано от есента няма да ни зарадва с нищо, Джем го каза, така, че нищо не се знае. Но, си мисля, че ако ставаше въпрос за сериала за Неждет Ишлер щяха да го споменат, не зная Thinking Аз вече не чакам и него, честно казано, свикнах през годините да ни подхвърлят различни партенки, та и сега така - чакам да чуя от неговата уста ако има нещо, иначе не вярвам.
Честито Благовещение и от мен!

Имайте хубава вечер! Hug

# 588
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Широка палитра е творчеството на Къванч,
но моя архив си е все така неподреден,
та започнах с Музафер ^^^
То се видя, че няма да има продължение на Якамоз,
та си викам, че е време да го пренапиша отново.

Но Курт Сеит винаги ми е С Русия в сърцето!!!

А днес е ден и на Семейството >>>

А асоциациите с ER ми харесват, та се сещам
и за броенето на парите, залаганията, прането на пари,
пребиванията, ..., дори веещото се перде на прозореца >>>

Скрит текст:
За първи път Пейо Яворов среща Мина на 25 март 1906 година
на среща на кръга „Мисъл”, състояла се в дома на поета.
Още в деня на тяхната първа среща той написва стихотворението “Благовещение”:
По-късно поетът ще излее възхищението си от Мина и в дневника си:
“… То беше ден Благовещение.
Блага вест я нарекох аз в своя живот. ..."
>>>

Дружки, благи вести и приятни занимания!!!

# 589
DanyV, добре дошла!
За съжаление, няма продължение нито на 3 сезон на Into the night, нито на  Yakamoz ... Говореше се, че ще обединят двата сериала в общ сезон, затова вкараха Къванч в края на В нощта и завършиха по еднакъв начин, но така и нищо не направиха, явно са се отказали. Жалко, защото и на мен ми бяха много интересни и двата сериала.
DanyV, за съжаление няма продължение на историята, и нас много ни е яд на НФ Angry
Eeeeeххх, много жалко! Sad Обожавам такива сериали, фантастика, апокалиптични събития и прочие, в комбинация с готини актьори пък съвсем яко става... Как може да не виждат потенциала на продължението на двата сериала, направо обединени в един?!! Язък! NerdRelieved

# 590
DanyV  за компенсация един клип 😍

и още един 😀

Диве, един въпрос. Изтеглям си някой гифчета от старите теми, но са по- големи от 5М как ги качваш ?

Айре ❤️❤️❤️

Лека 🤗🤗🤗

# 591
  • AMS

Дружки, чистя си лапито, но за тези ми стана жал,
та ви ги нося пак >>>

Пепи  >>>

Скрит текст:
Изписваш таговете и слагаш по средата линка на гифа.

Айре Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:59 от * Diva *

# 592
Добро утро Благодаря за всико споделено
Айре изпращам ти много положителна енергия
Диве голяма красота си ни донесла

Kivanc&Basak♥️posted this video praising the police officers who behaved gently without violence with the protesters .
Basak Dizer : “🫶🏻Everything can be democratic and peaceful as well”
Kivanc Tatlitug : “That's it👏🇹🇷”

https://x.com/KT_Fans/status/1904690061771145228

# 593
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното и красотите - Диве! Kissing Heart
Нищо ново няма, затова ще ви усмихна с едно видео от архивите за хубав ден! Hug

# 594
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, ще чакаме изненадата, която ни обеща Бирсен. Нали така написа, очаквайте сюрприз от Къванч 😛.
Сега прочетох, че сериала на Йелмаз Ердоган свършва скоро, дали няма да подновят идеята за ОР ? 🤔
Като преглеждах старите теми точно това сме коментирали, когато Бирсен беше споделила, че Семейството ще бъде 30 серии.
Но пък може да си имаме нова изненада. Съгласна съм с написаното от теб, че докато не чуем от Къванч или продукция всичко е в сферата на предположенията.

Диве, благодаря 😍 справих се, нали 😀

Терзи, благодаря за споделеното.
Гледам видеа от случващото се там, в същото време във фейсбук в една група за пътуване в Истанбул, хората питат притеснени дали да си отлагат планирани пътувания и деветдесет процента от отговорите са, че в историческия център и туристическите места всичко е спокойно, само има повече полиция по улиците.

Хубава вечер ви желая 🤗 🤗 🤗

# 595
Пепи, хайде да идва вече този сюрприз, че темата ни е на точката на замръзване ...не бива да позволяваме това! Още повече, когато Айрето Heart Eyes временно я няма, толкова труд и любов влага винаги в нея за нас, за да има къде да си споделяме неща, които ни вълнуват покрай Къванч и не само! Two Hearts
Като няма още нищо ново, имаме достатъчно стари неща за припомняне, например това старо интервю с Киво от 2018 г.

Цитат
Р. - Близо 15 години играеш в телевизионни сериали. Какво мислиш за интернет сериалите ?
КТ - В нашите тв сериали сериите са с продължителност 150 минути. Когато разказвам за това на чуждестранни режисьори и актьори, те напълно отказват да ми повярват. Мисля, че нашият сектор трябва да се промени незабавно. Спомням си онези дни, когато снимахме серии с продължителност 75 - 80 минути. Продължителността на сегашните серии е прекалено голяма. Интернет сериалите се явяват голяма крачка за намаляване продължителността на сериите и станаха определено натиск за тв сериалите. Това е великолепна възможност за актьорите, които искат освен да работят и да живеят, да дишат свободно. Тези сериали изглеждат необичайно за нас, но за зрителите зад граница това е често срещано и добре познато.
Новите интернет канали позволяват гледането на нашите сериали навсякъде по света. Смятам, че тв сериалите и интернет сериалите трябва да работят на една вълна и взаимно да се подкрепят едни други.
Р - Кога ще се върнеш на тв екран ?
КТ - Както вече казах, тази година смятам да обърна по- голямо внимание на киното. Ще се снимам в сериал следващата година. Сега се водят преговори. Чета различни сценарии. Следващата година ще има проект или по телевизията или на интернет канал.
Р - Имат ли основание новините за римейк на " Бягство от затвора " и за "Интервю с вампир " ?
КТ - " Бягство " е един от проектите, чийто сценарий четох неотдавна. Но, не сме дали окончателно решение. През годините, когато се излъчваше този сериал, аз също го гледах. Що се отнася до " Интервю с вампир " - ще бъде снимано продължение на филма, първата част на който беше заснета 1995 година.  Ан Райс търси кандидати за ролята на Лестат на различни платформи и са и предложили моето име. В момента моята агенция е във връзка с нея, но и за този проект точно нищо не е известно.
Р - Ти си един от най-популярните актьори на Изток. Защо според теб, светът, който ние създадохме е толкова интересен за тях ?
КТ - Първо, нашите култури са близки, приличат си. Освен това, популярни са не само моите проекти, а и работата на моите колеги, ние сме им добре познати. Благодарение на успехите на нашите сериали туристическите отношения между араби и турци се увеличиха значително. Турските сериали са популярни вече не само на Изток, но и в Латинска Америка, Бразилия, Перу, а също така и в много европейски страни. Да знаеш, че хора от други култури и друга националност те познават и обичат, а понякога даже да те спират и да искат да се снимат с теб е много особено, специално чувство.
Р - Какво място заема в твоя живот семейството ?
КТ - Винаги съм се отнасял много внимателно към членовете на моето семейство. Но, на улицата имах съвсем различен живот, постоянно бях в някакви битки. Моето детство премина много колоритно и интересно. Наистина ми липсват тези дни. Този начин на общуване, тази химия беше съвсем друга. Тези дни - това е период от нашия живот, когато искреността решаваше всички възможни проблеми, но с възрастта, виждайки и разбирайки трудностите в живота, дори без да искаш това ти надяваш някаква защитна броня. Сега не е възможно да изградиш отношения, опирайки се на едната искреност. Но, на мен много ми провървя, че и до ден днешен поддържам връзка с тези приятели, които останаха до мен още от тези години.
Р - Колко силно те промени твоя брак ?
КТ - Ако ми беше задал този въпрос в началото на моята кариера, щях да се разсмея.  Но, сега, когато минаха 15 години мога с увереност да кажа, че явявайки се като човек, който има стабилност в своята професия, аз и до днес изпитвам неудобство в определени моменти.  Но, всичко се променя, когато се прибера вкъщи, прекрача прага. Нужно ми е веднага да се възстановя, тъй като ми напомнят за истинския Къванч. На това ме научи моята работа. По тази причина бракът ми ми подейства много добре. Провървя ми, тъй като винаги съм бил привързан към моето семейство, че бракът ми продължи тази традиция. Много е хубаво да изпитваш отговорност. Мисля, че трябва много здраво да се държим за хората, редом с които можем да бъдем тези, каквито всъщност сме в действителност. Това е чудесна възможност, която не всеки има. Слава на Всевишния аз имам такъв човек. Моето семейство, любимата ми жена Башак, моите партньори Гайе и Зерин, моите приятели и близки ... Така ми провървя с тях. Винаги съм живял в голямо семейство, а сега построих свое, малко семейство и се чувствам най-щастливият човек на света. Пари можеш да печелиш винаги и по всякакъв начин, но да имаш до себе си хора, които ти дават лекота в душата, това не можеш да спечелиш ...
Р - Какъв стана ти след като създаде семейство ?
КТ - Ако ти бях отговорил така в началото на кариерата ми, отговорът ми би бил много смешен, но след 15 години със спокойна душа мога да кажа, че в тази професия, дори и такъв стабилен човек като мен може много лесно да попадне под влияние и да реагира на мнението на странични хора. Преживял всичко това се връщаш у дома. От момента, в който пристъпиш прага и до следващата сутрин ти трябва да се възстановиш. Някой трябва да ти напомни за истинския Къванч. По тази причина семейния живот ми повлия много добре. Щастлив съм, че винаги съм бил човек, привързан към семейството си. Аз също създадох свое семейство, харесва ми да поемам отговорност, това е много хубаво. Мисля, че това се отразява и на моята работа. Старая се да работя повече . С Башак се поддържаме един друг във всичко. Аз съм много щастлив. Казват " и в радост и в мъка " ние това го преживяваме реално и заради това моята жена е моят най-голям успех. Много съм щастлив, че около мен има хора , с които аз мога да бъда Къванч със своите плюсове и минуси, да се отпусна, не мислейки за последствията. Мисля, че трябва да се грижиш за хората, които намирайки се редом с теб ти дават възможност да усетиш плюса на живота - да бъдеш самия себе си. Слава богу, че аз ги имам. Начело с моето семейство, любимата ми жена Башак, агенцията Гайе и Зерин, приятелите около мен са ми много скъпи. Аз съм един от най-щастливите хора, че след голямото ми семейство създадох свое, малко семейство с човек, който ми е много скъп. Мисля, че пари във всеки случай по някакъв начин можеш да заработиш. Но, много добре зная, че главната ценност е да имаш хора около себе си, които заради теб ще дадат всичко, дори себе си 

Maлък фен Heart

Лека вечер, дружки! Hug

# 596
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, не така 😘😀 Ще има, то не може все да сме залети с новини и проекти. Аз само се моля да идват един след друг, а не да се изсипват на веднъж, както стана по време на Семейството. Сериал, един филм, още един филм, реклами, е така хич не ми харесва. Трудно ми е да се съсредоточавам 😂
Сега, като че ли трябва по някое време да има реклама, но при тях няма много точно установени срокове.

Както казваш архива ни е голям, има все какво да си припомням. Аз с кеф си препочитам от старите теми , голям кеф 😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 597
Привет, дружки! Hug
И днес кафето ми е малко Smile Да има за всички!

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart Е, ясно е, че не е възможно постоянно да сме залети с новини и проекти, но поне докато Киво почива да получавахме малко повече снимки от КБТ от реала, както бяхме свикнали, някак по-лесно е чакането Smile
Аз ще съм доволна да ни зарадва с един проект поне тази година, т.е да чуем, че е започнал да снима, защото няма да го видим, ако е на платформа, а почти съм сигурна, че няма скоро да го видим по телевизията. И не вярвам Къванч скоро да си причини това, което направи за две години, убийствено е, после възстановяването е дълго, голямо натоварване е на психиката най-вече, влизането от образ в образ никак не е лесно. Иначе мен изобщо не ме затруднява да го гледам постоянно Smile
Да, дано поне реклама вземат да ни пуснат, че се изчакахме ...
И аз с удоволствие си се ровя редовно в архива, много неща съм забравила. Лошото е , че с годините се затриват доста видеа и снимки ...
От аржентински фенове 2018 г.

И един клип със страхотния ни Джесур от една дружка, страхотни клипове правеше Hands Clap

Имайте хубав ден! Hug

# 598

Фени, веднага ти отговарям с едно много любимо видео от Милена ❤️
Право в десятката е🔝

# 599
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за поддържането на огъня!!!
Втори епизод на ER  ми хареса повече!!!
Асоциации направих не само с Айле, а и с Кузей/Г.
Може би защото последния ми е още по-пресен.
Имаше сцена на същото място от началните епизоди,
където Гюлтен, Джемре и Баръш говореха.
А в имението - портата, влизането,  кръговото, фонтана ...
Е, имаше и други познати локации от други дизита.
Демет влезе в ритам и ми харесва повече,
а Бюрша е на път да я одобря, въпреки гадната роля.
Нея не съм я харесвала във Fi и Хайде сине.
Втори епизод беше 1 час и 55 мин. Точно по мярка.
А колкото до активността в темата, още не съм съвсем във форма,
но ще се старая да съм редовна.

Иначе си чистя лапито, но архива ми остава неподреден.

Приятни занимания, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт