💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 118 💙

• 40 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Понеже днес от всякъде ме залива информация, че е световен ден на театъра, може и такава изненада да имаме 😀
Къванч вече е участвал в мюзикъл, така че има малък опит на сцената.
Фени, вие с Терзи били ли сте вече във форума, когато се е излъчвал мюзикъла?
Мисля, че съм гледала едно видео с интервю /или съм чела 🤔🤔🤔/ за подготовката тогава.

Диве, 😍

Казвам ви лека, че утре не знам кога ще стигна 🤗🤗🤗

# 601
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти, и на мен този клип на Милена ми е много любим! Kissing Heart
Джесур и Кадир Адалъ Heart Еднакви са само по красота, все пак един и същи актьор ги играе, но по всичко друго се различават.

Терзи е във форума още от времето на Перла, аз ги открих по времето на ЗЛ, но само четях, едва когато започна КГ се престраших да пиша Smile Да, много добре помня, когато излъчиха мюзикъла, споделяла съм интервюта от там с Киво, Марк. Възможно е Киво да ни изненада и с този сюрприз - театъра, отдавна го иска, та кой знае Thinking
Диве, благодаря ти за красотите от архива ти и, че въпреки всичко не ни оставяш! Kissing Heart
И аз изгледах 2 серия на Ешреф и този път ми хареса всичко, дори не усетих кога свърши, вълнуваща серия беше,  страхотна игра от всички. И определено мисля, че всеки следващ епизод ще се гледа от все повече зрители, ето и рейтинга в АB и АBC групите се е повишил Hands Plus1 И във ФБ коментират приликите му с Айле, с Езел, но поне за мен с различни актьори е много различно, а местата на снимките няма как да не се повтарят. Мило ми стана даже, когато видях имението на Синанер.
А моментите между тези двамата няма как да сравня с тези на нито една друга двойка Heart

И като няма нищо от нашия, да ви споделя нещо за нашата Ойкю.

Цитат
Джан Бономо за съпругата си Ойкю Караел: "Ние се допълваме“

Щастливата семейна двойка даде интервю за модното списание VOGUE. Говорейки за съпругата си, Джан Бономо каза:

"Допълваме се добре. Аз съм прибързан и практичен. Ойкю е много търпелива. Справям се със задачи, които биха отнели години, ако бяха поверени на Ойкю. Наистина харесвам естетическото усещане и вкус на жена ми и се доверявам на съветите й."

Ойкю: "Когато Джан ме пита за работата му, се чувствам невероятно поласкана. Чувствам се щастлива. Каквото и да прави, прави го много добре. Аз съм срамежлива, Джан е пълната противоположност. Всеки момент от тридневната ваканция, по време на която Джан ми предложи, беше вълшебен за мен."

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 602
Здравейте Благодаря за споделеното

2010 година

https://www.cnnturk.com/kultur-sanat/muzik/kivanc-tatlitug-greas … ki-soyledi-128454

# 603
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Благодаря за споделеното 😀
Терзи, специално за видеата и интервюто.

Днес се навършват три години от пускането на първия трейлър на Yakamas s 245 . Също много специален за мен, предполагам и за Вас.

Фени, то и партньорките като гледам са в дълга почивка 🤭 , макар че Ойкю имаше филм по Дисни, а и филм с Неджет Ишлер, но не знам дали са го пуснали по кината вече.
Нур Сюрер ги слага всички в малкия си джоб.😂🤭

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

А аз днес съм така

# 604
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Днес имах много задачи, телефони, ... , и чак сега стигнах тук.
Архивът ми оправяне няма.
На голямото лапи мм  направи профилактика
и изтри всички изображения, та така го подредих.

О, Бирлянтин! Не съм била във форума тогава.
Въобще не само в моя архив, а и в другите,
трудно се намират неща от времето преди К/Г.
Тук Йойкю е в рекламата за сезона  по kanalD >>>

Дори за ЗП не е богат архива в това отношение.
Е, тогава всичко беше с лошо качество на изображенията,
техниката не беше напреднала като сега, нямаше соц.мрежи,
а после се и затриха акаунти, форуми, изображения, клипове, страници, ...
Арабските и гръцките страници бяха извор на инфо най-вече.
А и докато науча новостите, бая време мина.
Чак при ДК вече можех да кажа, че правя нещо >>>

Иначе за ЗП  при повторните гледания извадих това онова >>>

А напредъкът не ме чака мен,
та започнах и да вземам от напредналите наготово >>>

Лекинка, дружки!!!

# 605
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Семейство започва да се излъчва и в Салвадор от 8 април.

Терзи, благодаря за тази снимка, която доста ме развесели 😀

Интересно, че навсякъде се запозва оригиналното заглавие, само в Панама името е Аслан.

Диве, и на мен ми предстои да си подреждам архива, работния, обаче как не ми се занимава 🫣😭
Много ми хареса това

Както и гифчета с Ойкю, които за пръв път виждам.

О, аз като се сетя колко много нови за мен снимки видях от страницата на Терзи, въпреки, че СЦ не е бил толкова определящ, разбирам и колко много съм изпуснала от тези първи години от кариерата на Къванч.
Има една рускиня в ИГ, която успява често да ме изненадва, но надписите, които слага върху снимките много ме дразнят.

Хубав, цветен ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Дописвам се, надявам се да изненадам Фени с тази снимка 😍

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 11:12 от pe04

# 606
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за кафенцето и споделеното, а най-вече за жеста, мила моя! Kissing Heart Но, за съжаление по отношение на Queen няма с какво да бъда изненадана, освен, ако Брайън и Роджър не изровят още някоя песен от архива Smile Ето ги и в действие Фреди и Кристоф Ламбер. Тази песен, / много любима между другото/, както и много други, сред които е и "Кой иска да живее вечно" са композирали специално за филма "Шотландски боец". Гледам го винаги с удоволствие, най-вече заради музиката.

Да, жалко, че не си била с нас още когато започваше кариерата на Къванч. Но, пък сега някои неща са ти като нови, лошо ли е ? Аз например искрено им завиждам на някои, които за първи път ще гледат някои негови сериали и филми.
"Семейство " завладя голяма част от света, много се радвам! Hands Clap
Терзи, Диве, благодаря ви! Kissing Heart
От мен едно клипче от архива, което много харесвам:

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 12:21 от queen_fenka

# 607
Фени, наистина не мога да те изненадам 😍
А ако знаеш колко коментари имаше под снимката с опит да уцелят отговора 🤭 Съжалявам, че не копирах поста и директно да ти го пратя, за да им дадеш бърз и изчерпателен отговор 👏

О, няма лошо, че все още има какво да ме изненадва. Обаче в момента предпочитам нови изненади 😀. Той Джем нали каза, че преди септември няма да има снимки, но да кажат нещо за проект, режисьор, да прегледаме нещо от него, сценарист и от него, партньорката, и така ще дойде септември. Давам си сметка, че колкото и да се чака, ако има нещо на хоризонта, лично аз винаги съм се интересувала и гледала творби на режисьора и сценаристта и така не е само по - бързо минава времето, но се запознавам с филми, книги и актьори, които съм сигурна, че никога не бих познавала.

# 608
# 609
Tерзи 😍🤗

Ето с превод

И новини от днес.

# 610
Пепи, така е Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Толкова много книги съм прочела, толкова документални филми съм изгледала за любимата си група, / добре, че през последните 10 години много от тях бяха преведени на руски, друго си е, с гугъл превод почти нищо не се разбира /, така съм запозната с творчеството и живота на всеки от четиримата, че не може да ме изненада наистина нищо. И сега продължавам да си ги слушам редовно, музиката им ми прави деня по-хубав, но откакто открих Къванч им отделям една идея по-малко време, а имаше време, когато знаех във всеки албум коя след коя песен следва, сега не съм толкова сигурна. А бе луда работа е моето Smile А ти като не харесваш фантастика, явно не си го гледала филма. Аз нали си падам по този жанр съм изгледала и трите филма за безсмъртния Конър Маклауд, но първия ми е най-любим. Ето още един страхотен клип от него с една от най - любимите ми песни!

А скоро синът ми ми показа трейлъра на съвсем нов " Шотландски боец", естествено вече с друг актьор, но отново присъства музиката на Queen, както и нова, имаше страхотни ефекти, нямам търпение да го гледам. Видях преди време един клип и не можах да повярвам в колко много филми са използвали музиката им, а аз знаех само за 3, 4 - ри Smile
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Пепи, за превода! Kissing Heart
Ехаа ... евала на младежите, и не само, не се отказват, браво! Hands Clap

Къванч за да споделя емоциите си явно е много гневен и едновременно с това тъжен от случващото се  ...

Хубава вечер, дружки! Hug

# 611

Фени, това изпълнение на Къванч не е ли точно от "Шотландски боец"🤔 Гледала съм го, но беше отдавна и почти нищо не помня 🤭

Точно и аз това си мислех, че за да реагира така Къванч е много гневен .

# 612
Пепи, благодаря ти за клипчето! Kissing Heart Навя ми хубави спомени Heart
Не, мила, тази мелодия, която свири Киво е от "Смело сърце" с Мел Гибсън.
Като каза, че си го гледала филма много отдавна се сетих нещо Smile
Скрит текст:
Бях си взела през една много студена зима баба у дома и моите / да са били 3, 4 клас / ги бях помолила по най- бързия начин да се прибират след училище, за да и сложат да обядва, че иначе стоеше гладна и ме чакаше да се прибера, а аз тогава бях на работа до 14. 00 ч. , докато се прибера ставаше 14. 30. По никакъв начин не успях да я убедя да не ме чака, но тя не отваряше хладилника сама, колкото и да и приказвах. И какво заварвам един ден - обядвали и после и пуснали да гледа на видео точно този филм на жената, щях да падна! А там безсмъртните си режеха главите, само по този начин умираха, за да остане само един на края. И тя това гледа милата, какво да прави, и само вика: " Леле, и този го утепаха", а моите се превиват от смях, пък тя като видя, че им е забавно, нарочно продължи така да си говори, а бе много смешно беше Stuck Out Tongue Closed Eyes Лапешка им работа.

Лекинка! Hug

# 613
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Къванч Татлъту: „За мен няма празник, докато са вътре млади хора,
които не могат да целунат ръката на майка си или баща си“

Много силна реакция на Къванч за събитията!!!
Не си спомням такава досега.
Много добре свързано и с байрама.

Лекинка, дружки!!!

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:46 от * Diva *

# 614
Добро утро, дружки! Hug

Диве, благодаря ти! Kissing Heart
Страхотен Джесур Heart

Да, реакцията на Къванч е много силна! Hands Plus1
И от Елчин Hands Plus1

Хареса ми трейлъра на "Семейство" в Салвадор.
https://vk.com/al_feed.php?w=wall-42893472_292840
Днес ще ви припомня едно доста старо интервю на Киво:
Цитат
Първоначално и с  моделството, и с актьорската кариера аз започнах да се занимавам единствено, за да си заработя пари. Искаше ми се да печеля собствени пари и да поема отговорност за себе си тогава, когато вече пораснах.Животът ме срещна с моделството, но аз не обичах особено много тази работа.Възможно е отстрани да изглежда много красиво, но това не е сфера, в която ще мога да се разкрия до края. Всъщност, аз и за актьорска кариера не съм мислил. Ирфан Шахин ми  каза: "Ние искаме да станеш актьор. Има един сериал, името му е  "Гюмюш ", прочети сценария. Ако ти хареса ...." Аз възразих: "Чакай малко, аз никога не съм се снимал в киното! Вие вярвате, че ще се справя ? Възможно е, сериала да излети от ефира след две серии или да ми кажете " Ти си толкова бездарен " - продължавах аз, но той ми каза, че вярва в мен, че вижда в мен потенциал и ми предложи две роли - тази на Мехмет и неговия братовчед . " Коя роля искаш ? Едната е главна, другата е второстепенна " - каза ми той.

ELLE: Какво се случи след това?

KT:. Той ме помоли да прегледам сценария и няколко дни по-късно да кажа мнението си. Прибрах се вкъщи, започнах да чета сценария ... прелиствах страниците... навсякъде Мехмет, Мехмет, Мехмет ... Мехмет  има много сцени. Казах си: "Как ще направя това, я да видя ролята на братовчеда Берк. Той имаше максимум 10 сцени за две серии. " Ето, с това ще се заема" - помислих си - Ще започна с една малка роля, като в същото време ще се уча от хората с опит в снимането на сериали ... Още повече, че в този именно сериал играе такава легенда като незаменимия  Екрем Бора, Царство му небесно ... Аз реших, че ако имам способности за актьорска игра, от тук ще започне моя път, а ако не - след 3 серии ще  благодаря на всички и ще забравя за актьорството. Отидох при Ирфан Шахин и му казах: "Много  ми хареса ролята на Берк, искам да играя него" Той каза: "Не, не, ти ще играеш Мехмет." Аз продължих  да  настоявам за ролята на Берк. Спорехме дали Берк - Мехмет, Берк - Мехмет, г-н Ирфан ми каза: "Много хора биха искали да бъдат на твоето място точно сега, 99% от получилите такова предложение веднага биха избрали главната роля. Именно заради това главната роля трябва да я изпълниш ти" Но аз искам да върша всяка работа много добре. Ако почувствам, че не се справям, със сигурност ще се почувствам много неудобно и ще се откажа.Никога няма да забравя първата си сцена, бях много развълнуван.

ELLE: Вие имате ли учител по актьорско майсторство ? Наистина ли сте работили с Окан Баюлген ?

КТ: Никога не съм работил с него. И не знам от къде излезе това, всички започнаха да пишат за това

Имайте прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт