Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 16 921
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
От предишния брак имам предвид. Историята показва друго за приоритетите, поне при мъжете. Иначе няма как да се получи и моят съвет е да не се влиза в такава връзка. А жените винаги ще искат тяхното дете и семейство да бъде приоритет.

# 256
  • Пловдив
Е, как ще искаш от някого да те постави пред децата си, и то само ако са от предишен брак, но не и пред твоите?!
Не че доста мъже не правят точно така, но аз не бих сметнала подобен за свестен. Нито бих сметнала за свястна жена, която иска минимизиране на вниманието към "предишните" деца, за да има максимум за нейните.
Има и жени, които очакват от мъжа да се грижи повече за техните "предишни" деца, отколкото за своите "предишни", както и мъже, които го правят, но това не са свестни хора за мен.

# 257
Какво се чудите...повечето мъже действат точно така. Забравят "предишните" деца, дори са склони да се грижат за чужди деца, ако обичат майка им.

# 258
Точно ,аз не бях приоритет .Под гнуси ме факта ,колко време бяхме гаджета ,и той ме заблуждаваше че ме обича ,а при последният ни скандал си го каза ,че не ме е обичал ,взел ме е по настояване на техните за да не е сам .Личеше му ,че няма чувства към мен .Когато поискам да излезем на кафе се цупеше ,или като се прибере от работа вечно беше намусен .В същото време ,когато се обади бившата ,преди да вдигне телефона веднага лепваше усмивка на лицето .Добре ,тогава разбирам на сърцето си не можеш да заповядваш ,но защо почваш връзка с друг човек.Всеки човек иска любов и да е приоритет за човека ,когото обича .Ето ,защо поне от моя гледна точка ,трябва много да внимаваш ,при започване на връзка с разведен мъж с дете от друга .

# 259
Точно ,аз не бях приоритет .Под гнуси ме факта ,колко време бяхме гаджета ,и той ме заблуждаваше че ме обича ,а при последният ни скандал си го каза ,че не ме е обичал ,взел ме е по настояване на техните за да не е сам .Личеше му ,че няма чувства към мен .Когато поискам да излезем на кафе се цупеше ,или като се прибере от работа вечно беше намусен .В същото време ,когато се обади бившата ,преди да вдигне телефона веднага лепваше усмивка на лицето .Добре ,тогава разбирам на сърцето си не можеш да заповядваш ,но защо почваш връзка с друг човек.Всеки човек иска любов и да е приоритет за човека ,когото обича .Ето ,защо поне от моя гледна точка ,трябва много да внимаваш ,при започване на връзка с разведен мъж с дете от друга .

И в какво пък толкова си успяла да се влюбиш? Мусене, цупене, скандали, скука, личало му, че няма чувства към теб... Звучиш доста закъсала и не че си се влюбила, Ами понеже единствено този ти обърнал внимание, си била с него, и се опитваш да го промениш.

# 260

И в какво пък толкова си успяла да се влюбиш? Мусене, цупене, скандали, скука, личало му, че няма чувства към теб... Звучиш доста закъсала и не че си се влюбила, Ами понеже единствено този ти обърнал внимание, си била с него, и се опитваш да го промениш.
И ,аз не знам за бой съм ,както майка ми каза !

# 261
  • София
Ама тя крушката си имала опашка! Ами кой ти е виновен, че още в началото, когато си видяла, че отношението му към теб не е ок, не си си тръгнала?
И сега, когато всичко е приключило, си се сетила - той такъв-онакъв, а главно бившата е виновна!
Ами не, не е виновна.
Ти си си виновна, че си влязла с двата крака в кофти връзка.
А децата пък хич нямат вина за целия тоя бъркоч.

# 262
Ама тя крушката си имала опашка! Ами кой ти е виновен, че още в началото, когато си видяла, че отношението му към теб не е ок, не си си тръгнала?
И сега, когато всичко е приключило, си се сетила - той такъв-онакъв, а главно бившата е виновна!
Ами не, не е виновна.
А децата пък хич нямат вина за целия тоя бъркоч.

Съгласна съм. Винаги се обвинява някой - бивша, свекърва, деца примерно. Проблема е между двамата във връзката.

# 263
Ами не, не е виновна.
Това обяснявам .Като гаджета ,той се представяше като перфектен .Цвета ,отношение .Няколко пъти преди да се преместя при него съм го питала ,за отношенията му с бившата ,реакцията на детето ,ако той има връзка .Заживяхме заедно и нещата се оказаха коренно различни ,а той балон с въздух под налягане ,който се спука.

# 264
  • София
Е, влюбила се е, не бъдете жестоки.
То, дет се вика се е постарал. Може и той да е бил влюбен тогава.
Обаче, важното е тази любов в какво ще прерасне - дълбока обич и уважение или просто ще свърши. До ъгъла на светофара.

# 265
Да бъда чесна главно обвинявам него .Бившата му все още свободна ,а той видимо тя не му е безразлична .Защо не си събере семейството ?Ама ,това пусто мъжко его ! По добре да разбия живота на доста жени ,но няма да се моля на бившата !

# 266
Ако мъжът не намира това, което търси в жена си, измества фокусът си към децата. Тогава ги чуваш да говорят само за децата.
Но по принцип мъжете приоритизират жената - настоящата в акъла му.
Жените, бивши или настоящи, може да не го разбират, но така стоят нещата.

# 267
Англия, трябваше като сте заживели заедно и розите са повехнали, да се изнесеш. Твърде рано те е разлюбил. Дори не знам дали е заради интерес по бившата или просто си му омръзнала. Но Невена е права - ако искаш деца, трябва да си с ясни желания и времеви рамки. Особено когато си решила да влизаш във връзка с мъж с деца, бивши, сложни взаимоотношения. Тогава пък трябва да си още по-наясно и право куме в очи. Той може да се мотае, да си сменя мненията, да иска, после да не иска деца, защото вече си има, но ти не.
Моя позната вече 13 години е в този филм и тази година чу "аз съм дърт вече и не искам повече деца". Беше потресена. Попитах я кое я потресе и какво толкова чу, което вече 13 години не е разбрала.

# 268
  • Пловдив
А дотогава какво и казваше - "не съм готов още" и "по-нататък" ли?

# 269
Точно това ме дразни .Бях директна още в началото. Кратко  и ясно му казах ,че ако нещата и отношенията с бившата не са чисти ,аз няма да съм с него .Ако аз ставам причина, той да не се вижда с дъщеря си на секунда се изнасям от него .Сега извинявайте но 17 год .момиче може само да се обади на баща си. За децата също .Винаги отговорът му е бил ,че ще се радва да има още едно дете ,защото дъщеря му не е израснала с него .Точно за това и писах тук на момичето .Те първоначално се представят перфектни, но след толкова пресен развод ,може да се опитва да я зарибява ,не защото я обича ,а да натрие носът на бившата.

Общи условия

Активация на акаунт