Защо хора масово участват в такива неща?

• 5 589
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Те и комплексираните също са си природно зли.

Коментирайки големия брой жени предлагащи по един или друг начин своята плът срещу пари / не визирам конкретно представителките на най-древната професия/ нямах на идея , че жените "си го просят".
И не, не защитавам мъжете, макар че съм майка на момче, но имам питане към участничките в темата - каква е причината една млада жена да се облече с ултра къси шорти, при което половината от трибуквието й е на показ.
Защо го прави? Какво иска да внуши или да предизвика? Нека не се самозаблуждаваме, всяка дума, жест, облекло има конкретна насоченост и иска да "каже" нещо. Какво иска да ми каже на мен или на някой друг жената с подобно облекло?

Ами може би трябва да попиташ жените носещи къси шорти.
Не знам дали участва в темата такава Grinning
Ако е на околовръстното е логично защо се е облякла така.
Но е факт, че много жени са пострадали от мъже и не се обличат с къси полички и не им се вижда трибуквието.

# 61
Това което ми прави впечатление, в Българските училища особено, е че когато има случаи на насилие - бой, извършителите са почти винаги момичета.

# 62
Това което ми прави впечатление, в Българските училища особено, е че когато има случаи на насилие - бой, извършителите са почти винаги момичета.

Аз пък друго чувам.
По новините ли съдиш?
Смяташ ли, че медиите ти съобщават всички случаи на насилие в училищата?
И да, има и момичета.
А кой ги повреди тия момичета? Wink

# 63
По вярвам на медиите отколкото на слухове

# 64
Обаче сексуално, физическо, психическо, икономическо, домашно насилие се упражнява почти изцяло от мъже.
Ще съжалявам ама...
Това какво трябва да докаже?

# 65
Разбира се, че има и много жени, които се събират и групово правят гадости. То това не е тайна и трудно може да се отрече.
Скрит текст:
За случаи на побои и тормоз сред ученички сме чували доста. Мисля, че бях още в гимназията, когато целият фейсбук гръмна, а после и ТВ - група момичета (заради момче) бяха били и принудили 14-годишно момиче да се съблече голо насред улицата и я бяха снимали и качили видеото къде ли не. И други подобни случки са ставали обществено достояние и тук и в други държави.
Например в Китай, бях чела преди доста време вече как много често жени, които са спали или са подозирани че са спали със съпруга на някаква друга жена, са причаквани, нападани от нея и нейни приятелки, които групово бият, събличат, подстригват любовницата и качват видеа от цялото т.нар. отмъщение. Като най-фрапиращото е, че минувачите толкова били свикнали на подобни гледки, че не се и намесвали като видели такива разправии. И още много примери има.

Но това, което поне на мен ми прави впечатление е, че чак такива многобройни групи от жени по над няколко хиляди да се съберат и целенасочено да тормозят и подтикват към насилие над мъже (или други жени дори) мисля, че няма и не е имало. Или поне аз не се сещам такова нещо. Може и да греша.
Та явно при мъжете такова обединение около подобни идеи се получава по-лесно и успяват да се съберат наистина внушителен брой хора.
Също и за случая с Лили. Не че съм наясно какви изпълнения се търсят и гледат в OF, но някакси не мисля, че се е случвало някъде някога такова нещо като 100, 300, 1000 жени да се решат да се запишат за участие в подобен експеримент, предизвикателство и аз не знам как да го нарека, за да спят една след друга с някакъв мъж в рамките на 24 часа.
Та въпреки всякакви примери за престъпления или някакво не особено морално поведение, извършени от групи от жени, чак толкова много накуп не мисля, че се събират...
Дали жените са с по-изразена индивидуалност и нямат особена необходимост да се усещат укрилени от други жени, за да сформират огромни групи и да вършат някакви не окей неща?
Дали мъжете са настроени повече да се събират и да действат групово, когато имат намерение да вършат нещо нередно. И подкрепата на другите членове в някаква група ги кара да се усещат като част от нещо голямо и силно?

# 66
По вярвам на медиите отколкото на слухове

Как така слухове? Тоест ти си се разходил до всички училища и си се убедил, че медиите
Значи медиите ти дават абсолютно всички случаи на насилие във всички училища.
Joy

Всеки ден се извършват кражби. Но изключително малка част се съобщават на медиите.

Ама вярвай си. По приказките ти е ясно нивото ти и колко е смислена преценката ти.

# 67
  • София
Скрит текст:
Разбира се, че има и много жени, които се събират и групово правят гадости. То това не е тайна и трудно може да се отрече.
Скрит текст:
За случаи на побои и тормоз сред ученички сме чували доста. Мисля, че бях още в гимназията, когато целият фейсбук гръмна, а после и ТВ - група момичета (заради момче) бяха били и принудили 14-годишно момиче да се съблече голо насред улицата и я бяха снимали и качили видеото къде ли не. И други подобни случки са ставали обществено достояние и тук и в други държави.
Например в Китай, бях чела преди доста време вече как много често жени, които са спали или са подозирани че са спали със съпруга на някаква друга жена, са причаквани, нападани от нея и нейни приятелки, които групово бият, събличат, подстригват любовницата и качват видеа от цялото т.нар. отмъщение. Като най-фрапиращото е, че минувачите толкова били свикнали на подобни гледки, че не се и намесвали като видели такива разправии. И още много примери има.

Но това, което поне на мен ми прави впечатление е, че чак такива многобройни групи от жени по над няколко хиляди да се съберат и целенасочено да тормозят и подтикват към насилие над мъже (или други жени дори) мисля, че няма и не е имало. Или поне аз не се сещам такова нещо. Може и да греша.
Та явно при мъжете такова обединение около подобни идеи се получава по-лесно и успяват да се съберат наистина внушителен брой хора.
Също и за случая с Лили. Не че съм наясно какви изпълнения се търсят и гледат в OF, но някакси не мисля, че се е случвало някъде някога такова нещо като 100, 300, 1000 жени да се решат да се запишат за участие в подобен експеримент, предизвикателство и аз не знам как да го нарека, за да спят една след друга с някакъв мъж в рамките на 24 часа.
Та въпреки всякакви примери за престъпления или някакво не особено морално поведение, извършени от групи от жени, чак толкова много накуп не мисля, че се събират...
Дали жените са с по-изразена индивидуалност и нямат особена необходимост да се усещат укрилени от други жени, за да сформират огромни групи и да вършат някакви не окей неща?
Дали мъжете са настроени повече да се събират и да действат групово, когато имат намерение да вършат нещо нередно. И подкрепата на другите членове в някаква група ги кара да се усещат като част от нещо голямо и силно?

Не си била в групите тип "С един и същи мъж ли излизаме". Там на какви грозотии се нагледах срещу мъже...

# 68
Учителката в началното училище на моя син / с над 30 г.стаж/ твърдеше на родителските срещи , че в последните ѝ два випуска има проблеми с дисциплината на момичетата , а преди е било обратното. Явно сега жените са по-напористи и агресивни в ежедневието, а мъжете се сдържат и натрупват злоба и обида,  после си изкарват омразата прилагайки физическа сила.
Аз самата съм била свидетелка на ситуация в която слабичко и крехко момиче налиташе на бой на доста по-едро момче , което се свиваше. Накрая по-големия брат ги озапти.

# 69
Е, явно е време и жените да се изявят Joy

Клин, клин избива.

# 70
Аз самата съм била свидетелка на ситуация в която слабичко и крехко момиче налиташе на бой на доста по-едро момче , което се свиваше. Накрая по-големия брат ги озапти.

Напълно нормално. Жените не се бутат от мъже, това е генералното мнение навсякъде. Обаче обратното е напълно ок. Сигурно това момче са му напълнили главата родителите, съучениците и учителите му че не трябва да посяга на момичета, така че няма избор освен да се свива.

А като се има впредвид че няма някаква голяма физическа разлика между 12-13 годишни момичета и момчета, и ситуацията доста бързо загрубява.

# 71
Жените не се бутат от мъже, това е генералното мнение навсякъде.
По-добре вярвай на новините, не на слухове и мнения.

Е, явно е време и жените да се изявят Joy

Клин, клин избива.
И на мен така ми се струва. И понеже е доста шокиращо за нравите, едно момиче, което само налита, ни не прави нищо, го говорят 3 седмици, докато 70 хиляди мъже с неизвестен брой жертви не са кой знае какво в обществения поглед.

# 72
Точно Нарциса.
Аз пък мога на всяка новина как жена направила еди  какво си да сложа 50 новини как еди кой си направи изродщина и даже по-голяма.
Винаги мъжете ще са водещи в престъпленията. Винаги.

# 73
Имаше една новина как жена убила мъжа си, като го ударила с ръка. Като се зачетеш, се оказа, че двойката била от двама, които си сменили пола - мъжът станал жена, която цапардосала жената, станала мъж.

# 74
Възпитанието е сложен процес, тези от Вас, които са родители и възпитават децата си знаят за какво говоря.
Вярвам, че майките на някой от плеймейтките и "инфлуенсърките" също са възпитавали дъщерите си...

Общи условия

Активация на акаунт