Защо хора масово участват в такива неща?

• 5 603
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
изверги е имало винаги
и ще има, сигурно
просто, в днешно време, им е лесно да се концентрират и да се самоаплодират , заради мрежата
пълен абсурд е да кажеш, че повечето мъже са такива- все едно да кажеш, че всички села и паланки в България са това
Скрит текст:

# 16
За мен е огромен % от мъжете.
Сега пък проценти да му давам. Да ти приличам на социологическа агенция Joy
Сори, че не ти харесва мнението ми, не мога да ти помогна.
Не става въпрос дали ми харесва мнението ти, а дали е вярно или не. Реалността не зависи от твоите усещания.

# 17
  • Vienna
За огромно съжаление, голяма част от мъжкото его се крепи на това, те да подчинят другите/жената, да я притежават и да могат да правят каквото си искат с нея. Това обяснява и издевателствата над деца или възрaстни хора, които просто нямат физическата сила да се отбраняват. Отделно от това много са комплексирани от майките си, от шефове, от обществото, от колеги, от проблемите на ежедневието и като общо от жените, които не им "пускат" и така си го изкарват на жените, връщат им го тъпкано и се чувстват само по този начин силни, велики и мъжествени. Т.е. това са мъже, които не могат да се мерят с други силни мъже, а са пълни с комплекси. Те не могат да "победят" с разумни аргументи, със знания и логика. Те могат да победят само чрез различни видове насилие по-слаби от тях физически индивиди.

# 18
Аз лично в заглавието под масово имам предвид, че в такива неща вземат участие много хора (за мен 70 000, 220 000 и тн са си доста - но, както и писах в началото, може би в наши дни дори не е вече шокиращо като число). А не че всички или по-голямата част от населението на планетата го прави.
Скрит текст:
Не мисля, че има как да се даде процент спрямо общото население и тн. Едва ли дори и от Интерпол могат да отговорят колко са точно тези индивиди по групите. Малко все едно да могат да ти кажат колко хора вършат някакви щуротии в дарк уеб...

И на мен ми е донякъде тъжно за Лили. Усеща се или поне така изглежда, че не е съвсем наясно със себе си, а хората около нея я използват. В интервю след излизането на въпросния документален филм създателят му казва, че е бил втрещен как агентът на Лили, другото тъмнокосо момиче, което се появява във филма и което е основният организатор на цялото нещо, дори не си е направило труда заедно с останалите хора, работили по осъществяването на този "проект" 100 мъже за 24 часа, да проверят дали някой от тези мъже всъщност няма криминално минало и тн. Освен това същата агентка супер лежерно и весело обяснява към края на филма как понеже някои от мъжете се върнали и й казали, че не са доволни от себе си как са се представили в тези 3-4-5 минути, които са имали с Лили, тя ги пуснала да минат отново - без дори да попита или уведоми Лили, че тези вече са минали. Та просто...
Но иначе предполагам, че тя ще успее да си събере и 1000 души, които набира. Просто явно желаещи има...

# 19
Имаш предвид защо се събират хора за масови изпълнения, а не, че е масово явление в обществото, така ли да разбирам?

А тази Лили от Only Fools със сигурност прилично е заработила от мероприятието. В крайна сметка те там се борят за абонати и трябва да предложат нещо повече от конкуренцията. Успешните си докарват десетки хиляди долари месечно.

# 20
Колкото повече са, толкова по-безнаказано им изглежда и явно е.
Аз след някои лични преживявания с един-единствен мъж, се убедих, че има нещо потресаващо животинско, дълбоко залегнало във всеки човек, но при мъжете заради тестостерона и при паднали задръжки излиза доста фрапиращо на преден план. Да добавим и чувството за власт в картинката и става още по-страшно.

# 21
Имаш предвид защо се събират хора за масови изпълнения, а не, че е масово явление в обществото, така ли да разбирам?

А тази Лили от Only Fools със сигурност прилично е заработила от мероприятието. В крайна сметка те там се борят за абонати и трябва да предложат нещо повече от конкуренцията. Успешните си докарват десетки хиляди долари месечно.

Имам предвид, защо хиляди хора по света и у нас решават, че е окей да се събират и да действат така...
Не мисля, че е масово в обществото в смисъла на "всеки втори". Но то това не е утеха по принцип.
Пък и зависи за кое общество говорим. Като човек, който допреди няколко години гледаше супер много корейски филми и сериали и като цяло намираше културата им (или поне това, което виждаме по филми, музика и тн) за доста интересна - със съжаление мога да кажа, че мнението ми вече не е същото за Южна Корея. Скрити камери (т.нар spy cams) в дамски публични тоалетни, по хотели и апартаменти под наем, множество документални филми за междуполовото насилие там, тези групи и  тн. Ами не знам...

# 22
За мен е огромен % от мъжете.
Сега пък проценти да му давам. Да ти приличам на социологическа агенция Joy
Сори, че не ти харесва мнението ми, не мога да ти помогна.
Не става въпрос дали ми харесва мнението ти, а дали е вярно или не. Реалността не зависи от твоите усещания.

Аз имам моите наблюдения, ти си имаш твоите.
Реалността как си мислиш, че я знаеш? Joy
Нямаш си на идея какво е ставало по става по света и какво става сега.
Както казах - новините са ти айсберга.

# 23
Не ме интересува какво става по света. За да са огромен процент например 20-30% то това означава, че от 10 твои познати мъже 2-3 са такива. Аз лично мисля, че нямам такива познати мъже.

# 24
Защо участват? Защото комбинацията от лузър, тестостерон и ниска интелигентност не е чак толкова рядко срещана.
Плюс с векове насажданото вярване в такива нищожества, че жената е просто едно парче месо, което няма същите усещания, чувства като тях.
Добре, че не са повечето мъже, но са прекалено много пак.

И не са хора, които участват в такива неща, а са само мъже.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 20:38 от Човек1

# 25
Не ме интересува какво става по света. За да са огромен процент например 20-30% то това означава, че от 10 твои познати мъже 2-3 са такива. Аз лично мисля, че нямам такива познати мъже.

То и в доброволния групов секс участват много хора, но масов ли е?

Това са девиации и за мен по принцип Е утеха, че не е масово, а са някакви изключения извън нормата.

# 26
За случая с изнасилванията, явно някакви отрепки, които не могат да се справят по друг начин, се надъхват и го правят по този начин. Психическо отклонение ми е на мен това. Такъв човек или такива хора са очевидно социално импотентни. Имат потребност, но не могат като нормалните хора да си направят връзка с жена и ето, ексцеси.
Когато са група, се подкрепят и така това, което правят, им изглежда по-приемливо, щом го правят заедно с други.

А тази жена - чиста откачалка е. За 100 е имала 14 минути на "клиент", включително времето й за сън, храна и ходене до тоалетната. А за 1000 ще има по минута и малко на човек. Щом такова нещо е приемливо за нея, да си го прави. Изглежда нормална, но няма как да е.

# 27
не мога да го гледам това , та не съм го отворила дори
не съм пуританка, но за мен,онова със  100те мъже е недостойно да се нарече жена, че и човек
с кой акъл ? от нищо и никой ли няма респект?!

# 28
Е, тя към себе си няма респект. Другите що да имат, то и за мен това не е човек.
Не ми се мисли с какви хора е отраснала, че така да се е бъгнала.

# 29
  • Бургас
Грубост, насилственност, малтретиране (физичеако и психическо), унижаване, развратност и др. отрицателни черти в хората не познават възраст, пол, религия, цвят на кожата. За мен всичко зависи от това кой и как те е възпитавал. И дали е имало кой да те възпитава. А защо ти се струва че сега е по често и в по големи мащаби е благодарение на новите технологии. Благодарение на тях вече получаваме почти мигновенно всякакъв вид информация било то позитивна или негативна. И благодарение на алгоритмите които следят какво търсим повече ни се предоставя повече от същото. И пак благодарение на същите технологии намираме и се свързваме със съмишленици по цял свят. Хората сме си същите просто времената са различни.

Общи условия

Активация на акаунт