Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Пак няма кой да “покрие” Мариянка 💕
Колко много часове са минали и никой не се е индикирал. Аз бях на разходка, че видях малко слънце навън.
Дано дойдат новини и някоя нова снимка.

# 106
Moже и да сте писали вече тук, аз да съм пропуснала, но сега видях, че "Безвремие" я има вече официално издадена на френски език.

# 107
Възхищавам ви се за поддържането на темата, виждам колко е трудно, когато няма активен проект, новини, постове...

И все пак някакви се появяват, благодаря за преводите и информацията, която всички носят тук!🙏🏼☺️🤍
Супер за книгата на френски!
Кога на български?😁
Последният разказ с много интересна идея...

Спокойна вечер на всички😌

# 108
Привет.

В крайна сметка Енгин не спира да твори и работи. Ще дойде време и пак ще е на екрана всяка  седмица. 
ДП също продължава да обикаля света.  Надявам  се да не изпитам същото разочарование  с друг  сериал.
Благодаря  ви.
Лека нощ.

# 109
Привет.

В крайна сметка Енгин не спира да твори и работи. Ще дойде време и пак ще е на екрана всяка  седмица. 
ДП също продължава да обикаля света.  Надявам  се да не изпитам същото разочарование  с друг  сериал.
Благодаря  ви.
Лека нощ.

Nina, извинявай, сподели повече - за кое разочарование говориш? Сега, когато Енгин няма текущо участие, е удобният момент да обсъждаме вълненията си от негови минали участия, от предишни проекти....

# 110
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда - успешна да е, новините си ги чакаме.
Пазете се, бъдете здрави. При болните - да минава бързо.

# 111
Добро утро! Пожелавам ви спокойна и лежерна сряда. В Турция е обявен днешният ден за ден на траур, заради загиналите при пожара в Боду.

# 112
Burkina Напускането  на Неслихан  и това,че  замислената история не намери своето развитие.
До сега това е най-зопомнящия се развой на сериал за мен. Естествено не я  съдя, защато най-вероятно  зад решението й има основателни причини, но тогава бях доста тъжна.  В живота ся случват подобни неща, всекидневно, хората отказват поети ангажименти.  И все пак ДП е като трън в очите ми Simple Smile

# 113

Добро утро момичета Two Hearts
Сряда - комисарски ден!
Нека е спокоен и успешен!

Светла памет на загиналите в пожара невинни хора. Въобще от известно време при съседите все лоши неща - има и поредно земетресение в Егейско море /Айвалък, Чанаккале, Текирдаг/.
То човек да не смее да отиде някъде на почивка или екскурзия. Всичко е непредсказуемо с природата.

Nina_Richi Two Hearts "ДП" що се отнася до едната страна на историята, въпреки напускането на Н.А. имаше най-благоприятния завършек за нейната героиня. Възстановена от травмите си, помирила се с баща си /природен закон е децата да бъдат до родителите си в края на пътя им/, ще поддържа връзка и с детето си. Единствено не прости на Санджар, но това си е нейно решение, както и това да приеме всички грешки на Гедиз.
Но, пък животът прости на Санджар и му даде семейството за което е копнял.
Така, че тяхната история имаше абсолютно логичен завършек.

Сипвам по кафе и да си подреждаме деня.

Скрит текст:

# 114
Аз така и не я догледай Дъщерята.... Но много ми липсва да гледам Енгин. Добре, че в ТикТок постоянно ми излизат някакви клипове с него, че да не тъжа. Наистина играе невероятно. И в интервютата си е много ... Не знам как да го опиша и аз. Не се величае, не се е взел много на сериозно. За това го харесвам.

# 115
  • Пловдив

https://x.com/enginsever_/status/1881996446372856040

Клик в/у линка.
Имаме ново кратко видео - качеството не е на ниво.
Надявам се да излезе и нещо по-добро. Поне видяхме момчето ни.

Да допълня: Енгин по принцип не подминава репортерите, но предполагам, че след тъжната новина вчера за пожара, не беше моментът.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 12:04 от mariana51

# 116
Правилно ги подмина, възпитано и с усмивка.

# 117
  • София

https://x.com/enginsever_/status/1881996446372856040

Клик в/у линка.
Имаме ново кратко видео - качеството не е на ниво.
Надявам се да излезе и нещо по-добро. Поне видяхме момчето ни.

Да допълня: Енгин по принцип не подминава репортерите, но предполагам, че след тъжната новина вчера за пожара, не беше моментът.

Енгин  наистина е толерантен и към репортери и към фенове. И все пак  има правото и да бъде човек- понякога да е затворен ,понякога да отклонява разговор .Харесва ми начина по който  успява да обозначи личното си пространство без да обиди  заобикалящите го .Благодарение на всички вас все чуваме по нещо, а  в
 една от последните  песни които сподели, имах усещането  ,че е  доволен- все едно ритъмът казваше- Светът е голям и аз съм в него и го приемам такъв.

# 118
Марта. Blue Heart
Харесвам Неслихан, както и образа на Наре. Развитието на историята, не беше лошо, беше приемливо  със заминаването й и  появата на  Мави, предвид излизането на Неслихан.  На за себе  си запазих своето разочарование и горчив вкус от  развитието на сериала, защото бях  фен на Наре и Санджар.
В крайна сметка, замисъла  на сериала  беше различен, а в моите представи трябваше  да има щастлив  край за Наре и Санджар. Така щях да бъда по-удовлетворена, въпрос на гледна точка.

Чудо е,че са успели да го хванат  репортерите Yellow Heart

# 119
  • Пловдив

https://x.com/EnginAkyrkFC/status/1881987965041467504

Арабките са превели краткия разговор:
Журналист: Добър вечер, нека поговорим малко.
Енгин: Лека нощ, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт