Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Добро  утро!
Вторник неуморник, да ви донесе много успехи и усмивки!

# 286
  • Пловдив

Здравейте в ден вторник, успешен да е.
Дано ни донесе нещо новичко за сериала "Стари пари".

# 287

Стара снимка, дали сме я виждали?
Всъщност тя е на Илкнур, ама по-важно е кой е зад нея...

# 288
  • Пловдив

Да, виждали сме тази снимка. Пусна ни я в сторито си Илкнур на 13 септември 2023 г. Тогава снимаха плакатите за 2 сезон на "Казвам се Фара" и тя бе написала: Ако всичка е готово, започваме.
Но защо ни я пусна и сега в сторито си, дали иска да ни подскаже нещо ново...

Имаме нова снимка в сторито на Енгин с музика.
Допълвам и музиката, която ни е песнал към снимката в сторито днес - след 2:43 м.:

https://www.youtube.com/watch?v=j-QaBOBmW1U

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 17:44 от mariana51

# 289
  • Варна
Привет, момичета Two Hearts

Благодаря за всичко, което сте донесли в темата. Чакането е трудно занимание Thinking
Но дай боже да дочакаме скоро ...

Дано е някакъв нишан това Smirk за нещо, което идва ...

Да, виждали сме тази снимка. Пусна ни я в сторито си Илкнур на 13 септември 2023 г. Тогава снимаха плакатите за 2 сезон на "Казвам се Фара" и тя бе написала: Ако всичка е готово, започваме.
Но защо ни я пусна и сега в сторито си, дали иска да ни подскаже нещо ново...

Имаме нова снимка в сторито на Енгин с музика.

# 290
  • Пловдив

https://x.com/LibrosAkyurek/status/1889334330633105530

✍️ ПОДПИСВАНЕ НА КНИГА ✍️

Щастливи сме да съобщим, че е организирано подписване на книги с нашия автор, Енгин Акюрек, за неговите международни читатели 💫
🗓️ 4 май 2025 г.
🕒 14.00 ч.
🏪 Книжарница D&R Bagdat Caddesi (Caddebostan- Истанбул)
Ще се видим в Истанбул!
💫

# 291
Много хубава новина носиш, Марианка!  Енгин е истинска звезда и си заслужава човек да отиде специално заради него в Истанбул!

# 292

https://x.com/LibrosAkyurek/status/1889334330633105530

✍️ ПОДПИСВАНЕ НА КНИГА ✍️

Щастливи сме да съобщим, че е организирано подписване на книги с нашия автор, Енгин Акюрек, за неговите международни читатели 💫
🗓️ 4 май 2025 г.
🕒 14.00 ч.
🏪 Книжарница D&R Bagdat Caddesi (Caddebostan- Истанбул)
Ще се видим в Истанбул!
💫

Много навреме, да има време за организиране. Чак и аз се замислих 😉 макар че 4май е рождения ден на сестра ми 🙂

# 293
Привет.
Тази година не мога, но ако  решите да се организираме  в даден момент съм съгласна да отидем  на подобно събитие. 🥰😋

# 294

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

Добра идея, но ние не сме латиноамериканки, които прелитат океана и от хиляди километри пристигат в Истанбул имайки перфектна организация - пътуване, нощувки и най-важното човек, който да ги води в града.
Така, че отново ще се радваме и възхищаваме на тези прелетели хиляди километри за да сбъднат мечтите си.
Просто съм реалист.

# 295
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна и спокойна да е.
С надеждата нетфликс да ни зарадва с нещо ново за "Стари пари".
Кога ли ще ни пуснат тийзър....

# 296
Добро утро.
Насладете се на аромата на  кафето,на магията на утрото и продължете напред с настроение, вдъхновение и много късмет!
Нямаме официална дата, ще чакаме.

# 297
  • Пловдив

За всички четящи - обедни усмивки.

# 298
Привет.
Мисля, че ако имаме средства бихме могли да се организираме един ден за подобно събитие.
Реално погледнато  има  полети за 100 евро до Истанбул, а настаняването лесно би било осъществено в хубав и сертифициран хотел. С помощта на интернет и технологиите може да разчитаме на  близка локализация до събитието.
Ако има шофьорки сред нас, още по- добре:)

# 299
Привет.
Мисля, че ако имаме средства бихме могли да се организираме един ден за подобно събитие.
Реално погледнато  има  полети за 100 евро до Истанбул, а настаняването лесно би било осъществено в хубав и сертифициран хотел. С помощта на интернет и технологиите може да разчитаме на  близка локализация до събитието.
Ако има шофьорки сред нас, още по- добре:)
  Да, в случая е точно определено мястото и времето на срещата. Дори и с организирана екскурзия може да се съчетае, ако дните съвпадат с подписването.

Общи условия

Активация на акаунт