Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 300

На това съобщение пък датата е събота, 3 май. Може би и двата дни ще подписва, ще се изясни.

Иначе, Марта, щом като латиноамериканките могат да се организират и вдигнат от другия край на света, ние, като сме комшии на Енгин, защо да не можем?

# 301
  • София

Добра идея, но ние не сме латиноамериканки, които прелитат океана и от хиляди километри пристигат в Истанбул имайки перфектна организация - пътуване, нощувки и най-важното човек, който да ги води в града.
Така, че отново ще се радваме и възхищаваме на тези прелетели хиляди километри за да сбъднат мечтите си.
Просто съм реалист.[/b][/color]

Организацията на такова пътуване не е и толкова сложна.Ежедневно има по 5 автобуса и  поне един полет до Инстамбул.Лятото ходих на самоорганизирано пътуване до там ,и то  не отне много време за организация.Като се знае ,че в групата има и момичета говорещи турски,нещата се опростяват. Аз нямам възможност за тази година,но тези които искат лесно биха се организирали.Личното ми мнение е .че с тур.агенция се губи изключително много време.  Дано  тези които отидат,успеят да се срещнат с Енгин ,и ни зарадват нас със снимки от срещата.Мисля,че Барисееа бе на такова подписване на книги.А сега при липса на новини  ,да се насладим на редките постове които пуска  Енгин и музиката която говори вместо него. А  за нетърпеливите има и стари негови филми,макар,че всяко ново гледане на тях  извиква  все още емоции.

# 302
  • Пловдив

Нали сме сряда...

# 303

Божее, помните ли колко седмици се чудихме дали този малък Кара картал е Йомеров?
В голяма чуденка ни бяха поставили СЦ.
Интересно ми е колко е пораснал и дали продължава да снима в някой сериал.

Малко след "КРА" игра в някакъв сериал, но от това което видях - просто го третираха като някаква мебел. Без реплики. Възрастните си правеха съответните сцени, пък той седеше на дивана и си играеше.

# 304
Ето пояснението на Барисеа за датата на подписването:
"На 4-ти, неделя. Първоначално издателство DK бяха пуснали грешна дата - бяха написали, May, 4th, Saturday. И стана голяма бъркотия - събота ли е, неделя ли е, 3-ти или 4-ти. Накрая се изясни - 4ти май, неделя, 2 часа следобед книжарница D&R на бул. Багдад. Полетите от София до Истанбул са малко скъпички за този ден, проверих вече. Но автобусът пристига сутринта към 7 часа в Истанбул и вечерта има друг обратно в 7"

# 305
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, успешен да е.
И днес чакаме новини, продължаваме да чакаме...

# 306

Здравейте в ден четвъртък!
Имайте един спокоен и ползотворен ден!

Четвъртъкът беше ден на "До живот" и Даахан. Толкова ми харесваше избраната от Енгин визия за героя му и толкова бях и съм разстроена от трагичния финал, че не се върнах към този сериал за нито една серия или момент. В последната минута СЦ да "убият" Даахан Сойсюр и какво доказаха с неговата смърт? В случая лошото и лошият излязоха победители. Визирам братът на Селви - Йълмаз. Не може и не е редно една история да оставя такова послание.

# 307
  • Пловдив

Поздрав, да не заспи темата.

# 308

Здравейте в ден четвъртък!
Имайте един спокоен и ползотворен ден!

Четвъртъкът беше ден на "До живот" и Даахан. Толкова ми харесваше избраната от Енгин визия за героя му и толкова бях и съм разстроена от трагичния финал, че не се върнах към този сериал за нито една серия или момент. В последната минута СЦ да "убият" Даахан Сойсюр и какво доказаха с неговата смърт? В случая лошото и лошият излязоха победители. Визирам братът на Селви - Йълмаз. Не може и не е редно една история да оставя такова послание.

Абсолютно съгласна съм с теб, Марта, че не е хубаво филм, а особено сериал (на който сме отделили повече време и емоции, дори само заради по-голямата му продължителност - повече сме "живели" в него) да оставя тъжното послание, че лошото побеждава. Аз гледах  съвсем наскоро по Нетфликс италианския сериал Субура. Ами след края му бях като пребита - отдавна не бях чувствала смазващото усещане за пълна безнадеждност и безизходица. В тази история  силно положителни герои почти липсваха (с изключение на един-двама честни полицаи с епизодично появяване, които бързо бяха убити), а в борбата между корумпираните политици, корумпираните Божии служители от Ватикана, организираната престъпност, всичко дирижирано и контролирано от мафията, победата спечели най-лошото, на-безскрупулното, най-противното. Почти всички от тези, в които имаше все пак нещо човешко, силни и искрени чувства, разкаяние, достойнство също бяха унищожени.
От подобни творби (вкл. и "До живот")  наистина остава много, много болка и горчивина.

# 309
  • Пловдив

Енгин днес ни е пуснал три снимки с музика в сторито си.
След малко ще кача и музиката към тях.
Музиката: https://paulcookchronicles.bandcamp.com/track/candlelight

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:17 от mariana51

# 310
  • София
Интересно  споделяне от Енгин.Музиката е като приказка,а снимките като картини към нея.---Бяхме двама там на брега  наблюдавахме залеза и,мечтаехме,а мечтите ни бяха толкова близки,дори усещахме дъха си.Отидох пак на този бряг,но бях сам  и те чаках чаках докато залеза  бе заменен от утрото.И тогава видях котето,толкова мило и топло и разбрах ,че сега в този миг и ти мислиш за този бряг,за тези мечти и си спомняш за нас.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 21:30 от Leddel

# 311
  • Пловдив

Добро утро на 14 февруари - денят на виното и любовта.
На 14 февруари едни се потапят в море от любов по случай Свети Валентин, други се носят на вълните на виното и вдигат тост за Трифон Зарезан.
Пожелавам на всички здраве и любов, и да имаме добри новини.

# 312

Добро петъчно утро!
Празник е - при това двоен!
Всеки да празнува това, което му е присърце!

Да пожелаем на Енгин да открие дамата на сърцето си и да бъде много, много щастлив с нея!

Поздрав с едно старо клипче.

# 313
Добро утро!
Насладете се на аромата на  кафето и продължете напред с настроение, вдъхновение и много любов!
Пожелавам на Енгин много здраве и лично щастие!

# 314
  • Пловдив

Студено е...
Като гледам на Енгин брадата доста е пораснала. Дано се подготвя за нещо ново, но вероятно ще го научим след пускането в Netflix на "Стари пари". Не трябва да се измества очакването. А чакането си е на дневен ред.

Общи условия

Активация на акаунт