Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Ами… ако ни изненада с втори сезон на “Бягство”?
А, дано!

# 316

Здравейте в ден четвъртък!
Имайте един спокоен и ползотворен ден!

Четвъртъкът беше ден на "До живот" и Даахан. Толкова ми харесваше избраната от Енгин визия за героя му и толкова бях и съм разстроена от трагичния финал, че не се върнах към този сериал за нито една серия или момент. В последната минута СЦ да "убият" Даахан Сойсюр и какво доказаха с неговата смърт? В случая лошото и лошият излязоха победители. Визирам братът на Селви - Йълмаз. Не може и не е редно една история да оставя такова послание.

Абсолютно съгласна съм с теб, Марта, че не е хубаво филм, а особено сериал (на който сме отделили повече време и емоции, дори само заради по-голямата му продължителност - повече сме "живели" в него) да оставя тъжното послание, че лошото побеждава. Аз гледах  съвсем наскоро по Нетфликс италианския сериал Субура. Ами след края му бях като пребита - отдавна не бях чувствала смазващото усещане за пълна безнадеждност и безизходица. В тази история  силно положителни герои почти липсваха (с изключение на един-двама честни полицаи с епизодично появяване, които бързо бяха убити), а в борбата между корумпираните политици, корумпираните Божии служители от Ватикана, организираната престъпност, всичко дирижирано и контролирано от мафията, победата спечели най-лошото, на-безскрупулното, най-противното. Почти всички от тези, в които имаше все пак нещо човешко, силни и искрени чувства, разкаяние, достойнство също бяха унищожени.
От подобни творби (вкл. и "До живот")  наистина остава много, много болка и горчивина.

И аз се нареждам при вас, аз бях в шок от смъртта му накрая, въобще не го очаквах...стана ми много горчиво...наистина какво беше посланието? Предполагам...че не всичко винаги е хепи енд...(понеже повечето филми са с такъв)

А, дано!
Ами… ако ни изненада с втори сезон на “Бягство”?
А, дано!

# 317
  • Варна
Здравейте, момичета !
Честит празник,кой каквото празнува, да има за всички
добро настроение  Blush

Благодаря за това, което носите в темата Yellow Heart

а за подписването на книгата на 4 май аз съм "за"
ако има желаещи пишете ме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 318

За хубаво настроение!

# 319
  • Пловдив

Акция в туитър: https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1890390577092378814

Тази вечер правим 😍 вечерта на Санджар Ефеоглу, подгответе вашите гифове, видеоклипове и снимки, 🤞 ще се срещнем в 20.00 вечерта.
Хаштаг: #EnginAkyürek #SancarEfeoğlu

# 320

Първо да поседим, пък после ще се "вихрим" по Санджаровски...

# 321
  • Пловдив

Добро утро в ден събота успешна, топла и спокойна да е.
Останалото е чакане...

# 322

Добро утро момичета Two Hearts
Ден събота - за едни почивка, за други работа!
Нека обаче е спокоен и пълен с хубави неща!

Да хапнем, да пием чай - Санджар е на линия за да ни приготви всичко...

# 323
  • Пловдив

Проверка с усмивка и поздрав по обедно време.

Имаме нова снимка с музика в сторито.
Енгин е доста активен в инстаграма си напоследък.
Музиката след 4:29 м.:

https://www.youtube.com/watch?v=WAUiHImStdI

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:15 от mariana51

# 324

Поздрав по вечерно време!

И нещо за "раздвижване"...

# 325
  • София
 А Енгин защо имам усещането,че преди нова година пак беше споделил тази песен. С една дума тъга-чакам по позитивна музика ,блясък в очите и отпуснато изражение.Дано вътрешното му настроение е в унисон с моите очаквания.

# 326
Песните  са в един и същи синхрон, от доста време и все тъжни. Тези пейзажи, дълги разходки...
Дано да няма тъга, а писателски размисли и страсти...Blue Heart

Мелек и Санджар

# 327
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Казват, че ще е студена, но нека е успешна и спокойна.
Преполовихме м. февруари, кога ли Netflix ще ни зарадва с тийзър, че да разберем датата на излъчване на "Стари пари". Ами отново ще е чакане... А и чакаме нещо ново около Енгин, нещо като за следващ проект, нещо като интервю в някое списание... неделни мечти...

# 328
Нов проект за телевизията  евентуално  на есен. Дано поне даде интервю покрай  книгите

Хубава неделя .

# 329

Хубав неделен ден!
Време е за късно кафе!

Общи условия

Активация на акаунт