Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в ден вторник. Успешен да е и спокоен.
Да го започнем с усмивка.
При нас от вчера следобед вали сняг - вече понатрупа. Красота...
Дано снегът ни донесе и някоя новина.

За да раздвижим темата, предлагам всеки ден да имаме поздрав с момент от проектите на Енгин - снимка или видео или каквото пожелаете.
И аз днес ви поздравявам с тази песен от 77 епизод на "Каква е вината на Фатмагюл?".

Тук: https://vk.com/wall223680451?own=1&w=wall223680451_3398

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/77-fObiJRqKdRSfDvhG

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:33 от mariana51

# 346

Следобеден привет!

Burkina Two Hearts би било прекрасно да отиде българска група за подписването на книгата в Истанбул. Ние, които не можем - ще чакаме разказ и снимки.
Мариянка  Two Hearts супер поздрав! Ама и Керим/Енгин си припява.

# 347
  • Пловдив

Сърдите съм като тях - никой не реагира на предложението ми...

Енгин е лайкнал поста на Демет в инстаграма й - винаги уважава колежките и колегите естествено с които е работил.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 19:40 от mariana51

# 348

Мариянка Two Hearts
Ами за предложението ти - трябва да знаеш всичко от проектите и най-важното къде, какво и как да търсиш.

Енгин и Берен. Знаят си се още от "Звездите на Турция". Там освен артистични умения, има песни и танци.

А за това, че Енгин е лайкнал Демет и нейното промотиране на новия ѝ проект - респект!
Относно песента която тя пее с червената рокля - точно тази песен си напяваше Керим, пътувайки с Фатмагюл към Ава /второто им отиване/.

# 349
  • Пловдив

Марта, за днес питам - има ли песен "Аз и ти"...

# 350
Песента  е много хубава в изпълнение на Демет. 
Лека и спокойна нощ. 

# 351

Предложение с песен.
Мариянка Two Hearts търся.

# 352
Сещам се и за Д2, останалите са жанр който няма да ви хареса.
Поздрав.

# 353
Много ми харесва предложието на Мариана.
Аз съм малко скарана с вграждане (слагане) на снимки, видеа, пък и съм от телефона повечето пъти.
Обаче ако има песен и изпълнение, което супер много ме впечатли, това е точно сложеното от Марта на Фатмагюл и Керим, такъв уникален споделен "интимен" момент в споделеното изпълнение на тази песен...така уникално изигран...много ме докосна - и тогава, и всички пъти, в които съм го гледала.

# 354
Moят сутрешен поздрав в сряда е с песента на Cem Adrian - Her Şey Seninle Güzel - от 25-ти епизод на  Sefirin Kizi. За мен лично този епизод и сцените на летището бяха най-трогателният момент в легендарната  история на Наре и Санджар:
https://www.youtube.com/watch?v=3fTQynIkxxw

# 355

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и ползотворен ден!

# 356
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна да е. Дано ни донесе и някоя новина.

# 357

"Ако бях облак".
Феномен - как и защо отрицателният герой е обичан от зрителите?

Една от песните в сериала. Музика Айтекин Аташ.

# 358
  • Стара Загора

"Ако бях облак".
Феномен - как и защо отрицателният герой е обичан от зрителите?

Една от песните в сериала. Музика Айтекин Аташ.

Ако бях облак-според мен най- великата роля на Енгин.Чудовищен талант! Много го обичам,но понякога му се ядосвам-защо спря да снима филми? Големи почивки между проектите. Времето си върви,не е на 20 години,да снима -сега е момента! И друго ,за което ме боли-как пък не седна и да научи английски.Световно известен е,може да пробие и в други страни,но езиковата бариера е жестока.Следя Енгин от 2012 год.и ще продължавам да го следя.Той ми е любимия актьор.Да приемем,че това,което написах е градивна критика. Простете!

# 359
  • Пловдив

GITANA_59, знае английски. През 2013 година Енгин ходи и на допълнително обучение. В два сериала дори говори на английски, но там няколко фрази може да се заучат, дори незнаейки езика - в "Брак с чужденец" и в "Каква е вината на Фатмагюл?". Но, както казват - камъкът си тежи на мястото, нека си снима филми и сериали в Турция. Всъщност, той си знае...
Скрит текст:
#EnginAkyürek @School of Cambridge 2013
English Language School @School of Cambridge 2013 #London

Общи условия

Активация на акаунт