Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 38 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
GITANA_59  Two Hearts  Снима Енгин филми, не е спрял. След всеки сериал има и филм.
Сериалите отнемат години като време. Пък и той снима неща, които го интригуват като творец.

# 361
  • Пловдив

Време е за сън, да ни е спокойна нощта.

# 362
  • Стара Загора

GITANA_59, знае английски. През 2013 година Енгин ходи и на допълнително обучение. В два сериала дори говори на английски, но там няколко фрази може да се заучат, дори незнаейки езика - в "Брак с чужденец" и в "Каква е вината на Фатмагюл?". Но, както казват - камъкът си тежи на мястото, нека си снима филми и сериали в Турция. Всъщност, той си знае...
Скрит текст:
#EnginAkyürek @School of Cambridge 2013
English Language School @School of Cambridge 2013 #London
Марианка,поназнайва,но съм чела,че не го владее добре.Това имах предвид.И да- снима филми-4 за 20 год.Всичко,което знаете за Енгин вие ,го знам и аз,защото ви чета всеки ден от 2012 год.Знаех си,че така ще го приемете.Аз обичам Енгин не по- малко от вас,но съм по - критична.И да,той си знае най-добре.

# 363

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен четвъртък! Много студен при това!

GITANA_59 Two Hearts не разбирам защо се чувстваш обидена, че имаш отговор на поста си.
Нали затова сме тема да си споделяме и комуникираме - заедно. Има дни в които в темата сме само двама човека и е трудно, но всяка новина от Енгин и за Енгин винаги е била на страниците със снимка и превод благодарение на Мариянка Two Hearts
Всеки който напише нещо се отразява с внимание и отговор за да стане "разговор". Затова имаш отговор и от мен. Съжалявам, че се чувстваш засегната.

И на фона на минусовите градуси навън - топъл поздрав!

# 364
Свежо,мразовито утро, но слънчево и усмихнато...
С горещо кафе и усмихнати мисли денят  ще тръгне добре,а вие бъдете здрави и усмихнати.
 Мисля,че не е толкова лесно да пробиеш в друга страна, не ме разбирайте погрешно, не че няма потенциал...
Перфектното владеене на даден език  не ти гарантира пробив и успех в чужда страна.
Ако си е задал за цел, това може да бъде реалност, но сегашната му известност и успехи са призадоволителни.
Относно паузите между проектите, има доста независещи от него фактори. Важно е да подбира и да не скача от проект на проект.Макар, че времето  лети  и сега  е в пика на силите и кариерата си.

# 365
  • Пловдив

Здравейте в ден четвъртък, да го посрещнем с усмивка, въпреки студеното време. Да имаме новини, които чакаме всеки ден. Да сме позитивни, да не забравяме и темата на Енгин.

# 366

За хубав следобед!
За някой фактора време дали важи?

# 367
  • Пловдив

Проверка...

Времето като фактор за Енгин, е като това на катедралите - остаряване с достойнство, красиво, величествено - най-прекрасният комплимент.

# 368
  • София
Не съм  толкова добре запозната,колкото вас с  филмите на Енгин.Интерсно къде снима,на колко време и т.н.Но като един обикновен човек мога да кажа ,че да си артист,не е като да си шофьор,не че омаловажавам която и да е работа,но всяка професия има своите изисквания.Към космонавта са едни,към капитана други ,а към артиста  трети.Колкото добре да си подготвен никой не знае за колко време една роля напълно ще те отпусне,защото тя не е изиграна а преживяна. Важно е да я приемеш ,да успее да те накара да живееш с нея,а ние като зрители  да имаме възможността да си харесваме и гледаме филми които на нас ни харесват,независимо в коя държава ,с кой артист са заснети.Харесваше ми един английски сериал,който следях с интерес ,но за 2 част на филма смениха главните герои и уж всичко е наред ,те не бяха по лоши от първите ,просто мен не можаха да докоснат.Така,че аз също съм нетърпелива за нови роли на Енгин,но той е този който преценява  кога и какво иска да пресъздаде и засега неговата преценка се оказва най добра,затова и всички  четат тази тема  .Да дочаме Старите пари,новата роля и  затрогващи  персонажи. Пролетта приближава ,време е да помечтаем за филм,книга или дълга разходка и разбира се за новините които споделяте всички,благодарение на вас и аз съм осведомена  .

# 369

Бива някоя новина да се появи...

# 370

GITANA_59, знае английски. През 2013 година Енгин ходи и на допълнително обучение. В два сериала дори говори на английски, но там няколко фрази може да се заучат, дори незнаейки езика - в "Брак с чужденец" и в "Каква е вината на Фатмагюл?". Но, както казват - камъкът си тежи на мястото, нека си снима филми и сериали в Турция. Всъщност, той си знае...
Скрит текст:
#EnginAkyürek @School of Cambridge 2013
English Language School @School of Cambridge 2013 #London
Марианка,поназнайва,но съм чела,че не го владее добре.Това имах предвид.И да- снима филми-4 за 20 год.Всичко,което знаете за Енгин вие ,го знам и аз,защото ви чета всеки ден от 2012 год.Знаех си,че така ще го приемете.Аз обичам Енгин не по- малко от вас,но съм по - критична.И да,той си знае най-добре.
Aз съм съгласна с GITANA, че Енгин би могъл да е по-активен и напорист (макар че тази думичка звучи грубовато за фин човек като Енгин) в професията си. Има невероятен талант и е грехота да го показва пред милионите зрители по-рядко отколкото  средностатистически добрите актьори, които  не са дори близо до неговите качества.
Мисля, че това е въпрос на характер, че Енгин е прекалено скромен за професията си, както и , че е прекалено голям перфекционист. Търси само проекти и роли, които отговарят на неговите супер високи критерии,  иска да е съвършен във всичко. И с английския не се отпуска повече, сигурно защото смята, че не го владее достатъчно добре... Така предполагам, но каквато и да е причината, мисля, че е време да я загърби, защото сега му е времето да ни радва с повече проекти.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 06:16 от Burkina

# 371
Добро петъчно утро!

Благодаря за споделеното, новини няма за съжаление 🙁

Както се казва -едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто-да го направиш 😉 Като човек от същата зодия аз го разбирам Енгин - не съм супер амбициозна , работохолик съм, но трябва да съм в свои води, иначе се изнервям.Трудно излизам от зоната си на комфорт и не обичам да рискувам , харесва ми спокойствието ,не съм много по адреналина. Другото което е в неговата професия - няма как да планираш всичко, зависиш от много други хора . Така че колкото и да не ни се иска, няма как да го виждаме често както някои други. Характер ,така мисля 🤔 Да е жив и здрав ❤️

# 372
  • Пловдив

Добро утро в студения петъчен ден. Чакаме си новини.

Да си спомним какво каза Енгин на презентацията на Netflix на 19 ноември 2024 г. за сериалите, които ще се излъчат през 2025 г. - за избора му на "Стари пари": Това е роля, която не съм играл досега, която искам да пробвам, роля, която искам да е изненада и която ме вълнува.
Дано скоро намери и следващ вълнуващ го проект.

# 373
Привет!

Желая ви ден с много позитивизъм и настроение!
Радвайте се на това което имате и бъдете щастливи!

И ние чакаме с нетърпение героя.

# 374

Добро утро момичета Two Hearts
Нека е успешен и спокоен ден петък, още повече че идват и почивни дни!
Да пием по късно кафе и да си захващаме планираните задачи.

Общи условия

Активация на акаунт